NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 580
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
egyébként ahogy írtátok a röpi nálunk nagyon mostohagyerekNeztem ezt spanyol - hollnd paros strandropit, hat nem latom hogy nem dominalna szet ezt a sportot 1 honap edzes utan barki mondjuk a Team USA-bol. Nem tunik ez bonyolultnak.
de mikor olimpia van én is mindig rádöbbenek, ha ezt magas szinten űzik milyen mocskosul jó sport is ez 😊
és ami durva, hogy még a lányoknál is, a ffiaknál meg iszonyat milyen ütések, blokkok, súlypontemelkedések vannak 😊
NB2
több mint 1 éve
katinkaHát, ez kevés. Majd 4 év múlva.19 évesen láttál már jó magyar úszónőt? 16-17 évesen kiégnek. Ez volt a nagy esély.
csipkelli
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Bazz a Cartell lőtt egy 58ast a 4. szett, szétlövés ott is.
több mint 1 éve
Hát, ez kevés. Majd 4 év múlva.19 évesen láttál már jó magyar úszónőt? 16-17 évesen kiégnek. Ez volt a nagy esély.
csipkelli
több mint 1 éve
11:15bazz aszittem valaki már kikapott
gyurczi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ebbül nem lesz döntő. Nem ide időzítette a formáját 😕 Kampman hibája.400 vegyesen egy Jackl döntő, esetleg érem? Huh? Nem sok nagy név van itt. 15 éves, simán fejlődhetett sokat 2 hónap alatt.Csak hatodik az elődöntőben, saját magától is nagyon elmaradt 😕
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
400 vegyesen egy Jackl döntő, esetleg érem? Huh? Nem sok nagy név van itt. 15 éves, simán fejlődhetett sokat 2 hónap alatt.Csak hatodik az elődöntőben, saját magától is nagyon elmaradt 😕
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Hát, ez kevés. Majd 4 év múlva.
több mint 1 éve
11:15
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
nem 11-kor jönnek a vívóink?Ja en is Szucs Lucat neznem inkabb..
egyik helyen úszás, másik helyen múugrás
NB2
több mint 1 éve
nem 11-kor jönnek a vívóink?egyik helyen úszás, másik helyen múugrás
több mint 1 éve
Szóltak a törököknek, hogy mennek janicsárnak ha itt nem nyernek, gyorsan össze is szedték maguk.
több mint 1 éve
egyébként ahogy írtátok a röpi nálunk nagyon mostohagyerekde mikor olimpia van én is mindig rádöbbenek, ha ezt magas szinten űzik milyen mocskosul jó sport is ez 😊
és ami durva, hogy még a lányoknál is, a ffiaknál meg iszonyat milyen ütések, blokkok, súlypontemelkedések vannak 😊
több mint 1 éve
400 vegyesen egy Jackl döntő, esetleg érem? Huh? Nem sok nagy név van itt. 15 éves, simán fejlődhetett sokat 2 hónap alatt.
több mint 1 éve
Török az 1400 évek óta a világ legjobb lövőinek számítanak. Mekkora blama lenne, ha az összevissza lövöldöző Cali és Medellin kartelltől kikapnának.
több mint 1 éve
LOL a törökök egy 6ossal indítottak. Életemben nem láttam még férfiaktól 6ost.
több mint 1 éve
Olaszok öt 10essel kezdtek, 59es első körrel és onnan csak szétlövéssel tudtak továbbmenni.
több mint 1 éve
úgy látom sem kardban sem tőrben nem könnyű a sorsolás ma.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Ahogy nézem a kardban a magyarok az esélyesek, talán az elsőnél nem, 13., 24. és 29. kiemelés.
több mint 1 éve
Azzal kevered, hogy kvalifikált-e az olimpiára. Olyanunk volt Kovács Zsófi, nem is egyszer. De nem jutott döntőbe. Most döntősünk van mindkét nemben.Nekem Kovács Zsófia is rémlik, Tokióból.... vagy megint félreértettem a kérdést.Atlantában volt a nőknél is utoljára, egyszerre hárman is: Nyeste Adrienn, Varga Adrienn, Krausz Niki. De akkor 36-os döntő volt, nem 24-es.Azért az szép eredmény, hogy mind női, mind ffi egyéni összetettben lesz tornászunk a döntőbenA férfiaknál Supola Zoltán 96 Atlanta volt utoljára összetett tornász...
Assurbanapli
Nőknél pedig fingom sincs....aki bejutott volna az összetett döntőbe
ThundersNFL a Paraszt
Assurbanapli
Igor
több mint 1 éve
3:2, törököknél, kínaiaknál és németeknél a 2es végzett előrébb, a koreaiaknál és az indiaiaknál meg az 1es.Közben a török 2 megnyerte a vegyes pisztoly selejtezőt. Az török 1 meg 15. lett 17 csapatból xDA számozás csak megtévesztés. 1526-ban is ezt csinálták a rohadékok, ilyenek ezek.
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Kapás Bogi pedig megbetegedett...