NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 577
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Középsuli iskolában másodikban ismerkedett meg a sporttal és most 16 éves? Akkor 1 éve se tolja? Ahhoz képest az OR egész szép.
több mint 1 éve
Amúgy tegnap este néztem sima röplabdát és tök jó. Azt hittem sokkal szarabb.
több mint 1 éve
Fixen ő azGianluca Chetcuti Máltáról épp most lő, lehet ő Csebi álnéven.hát ha közben nem kommentel akkor gyanús lesz
Sixo
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Gianluca Chetcuti Máltáról épp most lő, lehet ő Csebi álnéven.hát ha közben nem kommentel akkor gyanús lesz
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Többi vívólány mikor jön?11
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Jó ez a vívás, 3 algír lányból mind3 egyből kikapott, RIP Kampman.
több mint 1 éve
Többi vívólány mikor jön?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
uh ez a vodafone reklám iszonyat cringe
több mint 1 éve
Nagyon fontos, azt írtam, hogy mi van/lesz, az a jynxtriad, én csak a múltról beszéltem, így nem lett baj.Az első pontok óta ez durva dominanciaEzt nem kellett
zacknorb
NB2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
kicsit döcögött, de meglett
több mint 1 éve
Megúszta😊rég baj, ha ezen múlik 😀Az első pontok óta ez durva dominanciaEzt nem kellett
zacknorb
NB2
Klaci79
több mint 1 éve
rég baj, ha ezen múlik 😀Az első pontok óta ez durva dominanciaEzt nem kellett
zacknorb
NB2
több mint 1 éve
Az első pontok óta ez durva dominanciaEzt nem kellett
zacknorb
több mint 1 éve
Na, kezdődik a mai nap is
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jön Márton Anna
több mint 1 éve
Hát az pont elég, meg az egész francia állampolgársági mizériája, a helyiek nem is kímélték, amint hozzá került a labda fújolták is rendesen.én az utolsó suttyó flagrantja miatt szídtamigazából nem kell neki semmit se csinálnia, elég lennie. Gyerekeket lehet vele rémisztgetni.embiid megint bizonyította hogy mekkora egy szar embermost épp mit csinált?
LanceVance
Negritis, a vajda
shagi0206
de azon kívül tolt valamit?
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Szlovénok mióta tudnak röpizni? 😀pár éve már egész jók a VNL-ben is, jó játékot tolnak, ha a sorsolás úgy alakul, elődöntő is összejöhet nekik
Heisman nádor

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Ahogy elnézem a mai napot 1 bronzunk lesz nap végén isAzt már reméljük, nem veszik el.
Stoki
több mint 1 éve
Ahogy elnézem a mai napot 1 bronzunk lesz nap végén is
több mint 1 éve
Nekem Kovács Zsófia is rémlik, Tokióból.... vagy megint félreértettem a kérdést.Atlantában volt a nőknél is utoljára, egyszerre hárman is: Nyeste Adrienn, Varga Adrienn, Krausz Niki. De akkor 36-os döntő volt, nem 24-es.Azért az szép eredmény, hogy mind női, mind ffi egyéni összetettben lesz tornászunk a döntőbenA férfiaknál Supola Zoltán 96 Atlanta volt utoljára összetett tornász...
Assurbanapli
Nőknél pedig fingom sincs....aki bejutott volna az összetett döntőbe
ThundersNFL a Paraszt
Assurbanapli
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Atlantában volt a nőknél is utoljára, egyszerre hárman is: Nyeste Adrienn, Varga Adrienn, Krausz Niki. De akkor 36-os döntő volt, nem 24-es.Azért az szép eredmény, hogy mind női, mind ffi egyéni összetettben lesz tornászunk a döntőbenA férfiaknál Supola Zoltán 96 Atlanta volt utoljára összetett tornász...
Assurbanapli
Nőknél pedig fingom sincs....aki bejutott volna az összetett döntőbe
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Azért basszameg:De igen. Régen.
www.atv.hu/kulfold/20240728/izrael-volt-magyarorszagi-nagykovet-helyettesenek-5-csaladtagjat-megolte-a-focizo-gyerekekre-hullo-hezbollah-raketa
Nem úgy volt, hogy olimpia idején pihennek a fegyverek? És ez minden gyilkolászós vadbaromra vonatkozik, országtól, etnikai és vallási hovatartozástól függetlenül.
nagylaza, főpohárnok
És ha a '22-es téli olimpia nem Pekingben lett volna, akkor Putyin sem vár a támadással addig, ameddig.
több mint 1 éve
Azért basszameg:www.atv.hu/kulfold/20240728/izrael-volt-magyarorszagi-nagykovet-helyettesenek-5-csaladtagjat-megolte-a-focizo-gyerekekre-hullo-hezbollah-raketa
Nem úgy volt, hogy olimpia idején pihennek a fegyverek? És ez minden gyilkolászós vadbaromra vonatkozik, országtól, etnikai és vallási hovatartozástól függetlenül.