Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Nálam Kós esti úszása hozta meg ezt a megérzéstNyomok egy boldot ebben a hangulatban. Szerintem medencében nem lesz érmünk sem, nyíltvízi uszásban talán.Ezt tegnap is bepróbálta valaki. Annyira nem bold, 2 igazi éremesélyünk van, és mindkettő necces, ezt lehetett tudni hónapok óta.
gyurczi
Rajna
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Én utaltam rá amikor kerestük, hogy '76ban volt ilyen utoljára.Nyomok egy boldot ebben a hangulatban. Szerintem medencében nem lesz érmünk sem, nyíltvízi uszásban talán.Ezt tegnap is bepróbálta valaki. Annyira nem bold, 2 igazi éremesélyünk van, és mindkettő necces, ezt lehetett tudni hónapok óta.
gyurczi
Rajna
több mint 1 éve
Szóval eddig egy bronzunk van?Annyi biza
Heisman nádor
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
el lehetne, valóban. nem csak parasztok laknak panelban, hanem olyanok is, akik nem tudnak vagy akik tudnának, csak nem akarnak felfelé váltni. (mondjuk ez utóbbit egyáltalán nem értem.)mondjuk ezt aki panelban lakik az csak paraszt lehet hozzáállást is nyugodtan el lehetne engedninekik semSajnos nekem anno amikor lehetett volna nem jutottak állami milliárdok....Attól rohadt messze vagyok kösz 😉Mondjuk az olimpiai negyedik helytől is.
ThundersNFL a Paraszt
Bálesz
ThundersNFL a Paraszt
őszintén szólva ezek a hozzászólások semmiben sem mutatnak magasabb értelmi színvonalat egy elhízott, pörköltszaftos trikójú, panelben tespedő fotelszurkolónál, de majd máshol biztos sikerül kompenzálniÉs elképzellek téged, ahogy elhízottan ülsz a fotelben egy pörköltszaft foltos fehér trikóban 😊Attól rohadt messze vagyok kösz 😉
ervinator
ThundersNFL a Paraszt
slowmotion
peach
én is laktam ott négy évet, aztán inkább már nem akartam ott lakni. eggyel kevesebb paraszt maradt panelban.
több mint 1 éve
Jó mondjuk nehéz erre fogni hogy nem bírt ki még 10 másodpercet 😀 de persze, ott van a fejükben.Sőt Siklósi egy mai nyilatkozatában indirekt bevallotta, hogy számára most fontosabb volt, hogy csapatban legyen érem, mint neki egyéniben.Be is vallotta. Szerintem csapatban ezek után ő lesz a legjobb, így szokott menni.Máté kb Szilágyi Áron volt mínusz 3 OB címmelSiklósi biztos nem, nála magabiztosabb vívót nem sokat találsz a mezőnyben, a belga kb élete asszóját játszotta ellene, ami megesik, de azért nem mondanám rá hogy tele volt neki a gatya, Mátét nem láttam mert nem voltam itthon.anno Nagy Tímea nyerte az egyénit azt szétkúrta a csapatot, miatta estek ki.Márha a többiek nem fossák tele a gatyát 😉
Ha Tibor ilyen jó lesz csapatban, akkor ott simább kéne legyen az érem mint a kardozóknak...
eaglesmcnabb
Toca
eaglesmcnabb
ThundersNFL a Paraszt
Amúgy látványos, hogy azok a vívók, akiknek nincs csapatverseny, felülteljesítenek. Pásztor és amúgy a belga is ilyen volt. És hát nekünk is vannak erről emlékeink, pl. Áron első két aranya, Szász Emese, stb-stb
Rajna
empty taxi
több mint 1 éve
BoldFérfi kard csapat🥉
Női kard csapat 🥉
Férfi párbajtőr csapat 🥈
Draft

több mint 1 éve
Szóval eddig egy bronzunk van?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Nyomok egy boldot ebben a hangulatban. Szerintem medencében nem lesz érmünk sem, nyíltvízi uszásban talán.Ja mert a nyílvizen 💩 nyelnek
gyurczi
Draft

több mint 1 éve
Nyomok egy boldot ebben a hangulatban. Szerintem medencében nem lesz érmünk sem, nyíltvízi uszásban talán.Ezt tegnap is bepróbálta valaki. Annyira nem bold, 2 igazi éremesélyünk van, és mindkettő necces, ezt lehetett tudni hónapok óta.
gyurczi
több mint 1 éve
Sőt Siklósi egy mai nyilatkozatában indirekt bevallotta, hogy számára most fontosabb volt, hogy csapatban legyen érem, mint neki egyéniben.Be is vallotta. Szerintem csapatban ezek után ő lesz a legjobb, így szokott menni.Máté kb Szilágyi Áron volt mínusz 3 OB címmelSiklósi biztos nem, nála magabiztosabb vívót nem sokat találsz a mezőnyben, a belga kb élete asszóját játszotta ellene, ami megesik, de azért nem mondanám rá hogy tele volt neki a gatya, Mátét nem láttam mert nem voltam itthon.anno Nagy Tímea nyerte az egyénit azt szétkúrta a csapatot, miatta estek ki.Márha a többiek nem fossák tele a gatyát 😉
Ha Tibor ilyen jó lesz csapatban, akkor ott simább kéne legyen az érem mint a kardozóknak...
eaglesmcnabb
Toca
eaglesmcnabb
ThundersNFL a Paraszt
Amúgy látványos, hogy azok a vívók, akiknek nincs csapatverseny, felülteljesítenek. Pásztor és amúgy a belga is ilyen volt. És hát nekünk is vannak erről emlékeink, pl. Áron első két aranya, Szász Emese, stb-stb
Rajna

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Hát punciban tuti 😁😁😁Szerintem női kardozók valahogy csapatban erősek....de holnap lehet rámcáfolnak....Az a csapat mindenhogy nagyon erős, ha értitek mire célzok 😀
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
Draft

több mint 1 éve
Szerintem női kardozók valahogy csapatban erősek....de holnap lehet rámcáfolnak....Egyéniben is szoktak jó eredményt elérni, Márton Panka ugye 4. helyet véd épp, szóval olimpián sem volt ez példátlan (bár Liza gáz volt Tokióban). De vannak náluk jobbak persze, és hát Panka állapota közel sincs a 21-eshez.
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Nyomok egy boldot ebben a hangulatban. Szerintem medencében nem lesz érmünk sem, nyíltvízi uszásban talán.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Szerintem női kardozók valahogy csapatban erősek....de holnap lehet rámcáfolnak....Az a csapat mindenhogy nagyon erős, ha értitek mire célzok 😀
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kiefer 2.20 alatt lerendezte a döntőt 😊
több mint 1 éve
2:20 alatt 15 tus…
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Kiefer kegyetlenül nyomja
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Be is vallotta. Szerintem csapatban ezek után ő lesz a legjobb, így szokott menni.Máté kb Szilágyi Áron volt mínusz 3 OB címmelSiklósi biztos nem, nála magabiztosabb vívót nem sokat találsz a mezőnyben, a belga kb élete asszóját játszotta ellene, ami megesik, de azért nem mondanám rá hogy tele volt neki a gatya, Mátét nem láttam mert nem voltam itthon.anno Nagy Tímea nyerte az egyénit azt szétkúrta a csapatot, miatta estek ki.Márha a többiek nem fossák tele a gatyát 😉
eaglesmcnabb
Toca
eaglesmcnabb
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Szerintem női kardozók valahogy csapatban erősek....de holnap lehet rámcáfolnak....
Draft

több mint 1 éve
Titmus monnyon le

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Máté kb Szilágyi Áron volt mínusz 3 OB címmelSiklósi biztos nem, nála magabiztosabb vívót nem sokat találsz a mezőnyben, a belga kb élete asszóját játszotta ellene, ami megesik, de azért nem mondanám rá hogy tele volt neki a gatya, Mátét nem láttam mert nem voltam itthon.anno Nagy Tímea nyerte az egyénit azt szétkúrta a csapatot, miatta estek ki.Márha a többiek nem fossák tele a gatyát 😉
eaglesmcnabb
Toca
eaglesmcnabb
Draft

több mint 1 éve
Vívásban hasonló lesz a maihoz a sansz, bár azért a női kard vmivel gyengébb, mint a férfi párbajtőr, de van három kompetens emberünk + tőrben Dósa Pásztor szintje fölött van.No nekem holnap nem tudom hogy lesz időm nèzni bármit is legalább nem zavarlak titeket De megigèrem megfogadom mostantól nem negatívkodok 😉Holnap nem lesz túl sok minden magyar szempontból férfi kézi meg női vízilabda csapatunk játszik de kb ennyi.
dande2
kapitnono
több mint 1 éve
A pólótriplázás miatt nekem jó emlékeim vannak onnan is. Van azért arany és arany között is különbség, egy csapatarany nekem sokkal többet ér, mint egy egyéni, de sportágak között is van hierarchia. A kajakos érmek a legértéktelenebbek, mert azt senki nem nézi olimpiák közt, cserébe kb. 2 percet töltesz az egésszel, szemben mondjuk a vívással, ami egy egésznapos élmény.Pekingben a kajakig kellett várni az első aranyra, Vajdára. Ha nem lettek volna a kajak kenu számok az egy csúnya olimpia lett volna, de azért így is átlag alatti volt.Az első nap volt Nemcsik elcsalt döntője, a másodikon Nagy Tímea nyerte az 1. aranyat.Athénban tán volt hogy az első nègy nap nem volt èrem/arany vagy vmi ilyesmi 😏Pekingre tudok visszaemlékezni, de talán az sem indult ilyen szarul.All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
dande2
Mindegy, ne legyen igazam.
Kampman
dande2
Kampman
kapitnono
több mint 1 éve
női kard egyéniNo nekem holnap nem tudom hogy lesz időm nèzni bármit is legalább nem zavarlak titeket De megigèrem megfogadom mostantól nem negatívkodok 😉Holnap nem lesz túl sok minden magyar szempontból férfi kézi meg női vízilabda csapatunk játszik de kb ennyi.
dande2
kapitnono
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
No nekem holnap nem tudom hogy lesz időm nèzni bármit is legalább nem zavarlak titeket De megigèrem megfogadom mostantól nem negatívkodok 😉Holnap nem lesz túl sok minden magyar szempontból férfi kézi meg női vízilabda csapatunk játszik de kb ennyi.
dande2