Olimpia

23 feliratkozó

több mint 1 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Nyomok egy boldot ebben a hangulatban. Szerintem medencében nem lesz érmünk sem, nyíltvízi uszásban talán.
gyurczi
Ezt tegnap is bepróbálta valaki. Annyira nem bold, 2 igazi éremesélyünk van, és mindkettő necces, ezt lehetett tudni hónapok óta.
Rajna
Nálam Kós esti úszása hozta meg ezt a megérzést

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Nyomok egy boldot ebben a hangulatban. Szerintem medencében nem lesz érmünk sem, nyíltvízi uszásban talán.
gyurczi
Ezt tegnap is bepróbálta valaki. Annyira nem bold, 2 igazi éremesélyünk van, és mindkettő necces, ezt lehetett tudni hónapok óta.
Rajna
Én utaltam rá amikor kerestük, hogy '76ban volt ilyen utoljára.
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 406 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Szóval eddig egy bronzunk van?
Heisman nádor
Annyi biza

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Attól rohadt messze vagyok kösz 😉
ThundersNFL a Paraszt
Mondjuk az olimpiai negyedik helytől is.
Bálesz
Sajnos nekem anno amikor lehetett volna nem jutottak állami milliárdok....
ThundersNFL a Paraszt
nekik sem
És elképzellek téged, ahogy elhízottan ülsz a fotelben egy pörköltszaft foltos fehér trikóban 😊
ervinator
Attól rohadt messze vagyok kösz 😉
ThundersNFL a Paraszt
őszintén szólva ezek a hozzászólások semmiben sem mutatnak magasabb értelmi színvonalat egy elhízott, pörköltszaftos trikójú, panelben tespedő fotelszurkolónál, de majd máshol biztos sikerül kompenzálni
slowmotion
mondjuk ezt aki panelban lakik az csak paraszt lehet hozzáállást is nyugodtan el lehetne engedni
peach
el lehetne, valóban. nem csak parasztok laknak panelban, hanem olyanok is, akik nem tudnak vagy akik tudnának, csak nem akarnak felfelé váltni. (mondjuk ez utóbbit egyáltalán nem értem.)
én is laktam ott négy évet, aztán inkább már nem akartam ott lakni. eggyel kevesebb paraszt maradt panelban.
több mint 1 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
anno Nagy Tímea nyerte az egyénit azt szétkúrta a csapatot, miatta estek ki.
Ha Tibor ilyen jó lesz csapatban, akkor ott simább kéne legyen az érem mint a kardozóknak...
eaglesmcnabb
Márha a többiek nem fossák tele a gatyát 😉
Toca
Siklósi biztos nem, nála magabiztosabb vívót nem sokat találsz a mezőnyben, a belga kb élete asszóját játszotta ellene, ami megesik, de azért nem mondanám rá hogy tele volt neki a gatya, Mátét nem láttam mert nem voltam itthon.
eaglesmcnabb
Máté kb Szilágyi Áron volt mínusz 3 OB címmel
ThundersNFL a Paraszt
Be is vallotta. Szerintem csapatban ezek után ő lesz a legjobb, így szokott menni.

Amúgy látványos, hogy azok a vívók, akiknek nincs csapatverseny, felülteljesítenek. Pásztor és amúgy a belga is ilyen volt. És hát nekünk is vannak erről emlékeink, pl. Áron első két aranya, Szász Emese, stb-stb
Rajna
Sőt Siklósi egy mai nyilatkozatában indirekt bevallotta, hogy számára most fontosabb volt, hogy csapatban legyen érem, mint neki egyéniben.
empty taxi
Jó mondjuk nehéz erre fogni hogy nem bírt ki még 10 másodpercet 😀 de persze, ott van a fejükben.

több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 406 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Bold
Férfi kard csapat🥉
Női kard csapat 🥉
Férfi párbajtőr csapat 🥈

Draft

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Szóval eddig egy bronzunk van?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
gyurczi
Ja mert a nyílvizen 💩 nyelnek

Draft

több mint 1 éve
gyurczi

több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Ha Tibor ilyen jó lesz csapatban, akkor ott simább kéne legyen az érem mint a kardozóknak...
eaglesmcnabb
Toca
Siklósi biztos nem, nála magabiztosabb vívót nem sokat találsz a mezőnyben, a belga kb élete asszóját játszotta ellene, ami megesik, de azért nem mondanám rá hogy tele volt neki a gatya, Mátét nem láttam mert nem voltam itthon.
eaglesmcnabb
ThundersNFL a Paraszt
Be is vallotta. Szerintem csapatban ezek után ő lesz a legjobb, így szokott menni.

Amúgy látványos, hogy azok a vívók, akiknek nincs csapatverseny, felülteljesítenek. Pásztor és amúgy a belga is ilyen volt. És hát nekünk is vannak erről emlékeink, pl. Áron első két aranya, Szász Emese, stb-stb
Rajna
Sőt Siklósi egy mai nyilatkozatában indirekt bevallotta, hogy számára most fontosabb volt, hogy csapatban legyen érem, mint neki egyéniben.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Szerintem női kardozók valahogy csapatban erősek....de holnap lehet rámcáfolnak....
ThundersNFL a Paraszt
Az a csapat mindenhogy nagyon erős, ha értitek mire célzok 😀
zacknorb
Hát punciban tuti 😁😁😁

Draft

több mint 1 éve
Szerintem női kardozók valahogy csapatban erősek....de holnap lehet rámcáfolnak....
ThundersNFL a Paraszt
Egyéniben is szoktak jó eredményt elérni, Márton Panka ugye 4. helyet véd épp, szóval olimpián sem volt ez példátlan (bár Liza gáz volt Tokióban). De vannak náluk jobbak persze, és hát Panka állapota közel sincs a 21-eshez.

több mint 1 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 845 — Kinek mit intézett a kormánya
ThundersNFL a Paraszt
Az a csapat mindenhogy nagyon erős, ha értitek mire célzok 😀

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Kiefer 2.20 alatt lerendezte a döntőt 😊
több mint 1 éve
Sinisa New England Patriots 3 145 — Gràcies Pep!
2:20 alatt 15 tus…

Szerkesztette: Sinisa

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Sinisa New England Patriots 3 145 — Gràcies Pep!
Kiefer kegyetlenül nyomja

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
eaglesmcnabb
Toca
eaglesmcnabb
ThundersNFL a Paraszt

több mint 1 éve

Draft

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 928 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Titmus monnyon le

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
eaglesmcnabb
Toca
eaglesmcnabb

Draft

több mint 1 éve
No nekem holnap nem tudom hogy lesz időm nèzni bármit is legalább nem zavarlak titeket De megigèrem megfogadom mostantól nem negatívkodok 😉
dande2
Holnap nem lesz túl sok minden magyar szempontból férfi kézi meg női vízilabda csapatunk játszik de kb ennyi.
kapitnono
Vívásban hasonló lesz a maihoz a sansz, bár azért a női kard vmivel gyengébb, mint a férfi párbajtőr, de van három kompetens emberünk + tőrben Dósa Pásztor szintje fölött van.

több mint 1 éve
All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekben
Kampman
Mèg èn vagyok a károgó 😏
dande2
Pekingre tudok visszaemlékezni, de talán az sem indult ilyen szarul.

Mindegy, ne legyen igazam.
Kampman
Athénban tán volt hogy az első nègy nap nem volt èrem/arany vagy vmi ilyesmi 😏
dande2
Az első nap volt Nemcsik elcsalt döntője, a másodikon Nagy Tímea nyerte az 1. aranyat.
Kampman
Pekingben a kajakig kellett várni az első aranyra, Vajdára. Ha nem lettek volna a kajak kenu számok az egy csúnya olimpia lett volna, de azért így is átlag alatti volt.
kapitnono
A pólótriplázás miatt nekem jó emlékeim vannak onnan is. Van azért arany és arany között is különbség, egy csapatarany nekem sokkal többet ér, mint egy egyéni, de sportágak között is van hierarchia. A kajakos érmek a legértéktelenebbek, mert azt senki nem nézi olimpiák közt, cserébe kb. 2 percet töltesz az egésszel, szemben mondjuk a vívással, ami egy egésznapos élmény.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 845 — Kinek mit intézett a kormánya
No nekem holnap nem tudom hogy lesz időm nèzni bármit is legalább nem zavarlak titeket De megigèrem megfogadom mostantól nem negatívkodok 😉
dande2
Holnap nem lesz túl sok minden magyar szempontból férfi kézi meg női vízilabda csapatunk játszik de kb ennyi.
kapitnono
női kard egyéni

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
dande2