Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Női hetes rögbi Kína-Fiji 40-12 - ez mégis hogyan?Kanada is megütötte őket ahogy láttam, szal valszeg a női szakág nem olyan prémium.
Igor
több mint 1 éve
Siklósi biztos nem, nála magabiztosabb vívót nem sokat találsz a mezőnyben, a belga kb élete asszóját játszotta ellene, ami megesik, de azért nem mondanám rá hogy tele volt neki a gatya, Mátét nem láttam mert nem voltam itthon.anno Nagy Tímea nyerte az egyénit azt szétkúrta a csapatot, miatta estek ki.Márha a többiek nem fossák tele a gatyát 😉
Ha Tibor ilyen jó lesz csapatban, akkor ott simább kéne legyen az érem mint a kardozóknak...
eaglesmcnabb
Toca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
mondjuk ezt aki panelban lakik az csak paraszt lehet hozzáállást is nyugodtan el lehetne engedninekik semSajnos nekem anno amikor lehetett volna nem jutottak állami milliárdok....Attól rohadt messze vagyok kösz 😉Mondjuk az olimpiai negyedik helytől is.
ThundersNFL a Paraszt
Bálesz
ThundersNFL a Paraszt
őszintén szólva ezek a hozzászólások semmiben sem mutatnak magasabb értelmi színvonalat egy elhízott, pörköltszaftos trikójú, panelben tespedő fotelszurkolónál, de majd máshol biztos sikerül kompenzálniÉs elképzellek téged, ahogy elhízottan ülsz a fotelben egy pörköltszaft foltos fehér trikóban 😊Attól rohadt messze vagyok kösz 😉
ervinator
ThundersNFL a Paraszt
slowmotion
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
No nekem holnap nem tudom hogy lesz időm nèzni bármit is legalább nem zavarlak titeket De megigèrem megfogadom mostantól nem negatívkodok 😉Következő 3 napban én se nagyon leszek, legfeljebb este. Ha nélkülünk beindulnak a dolgok, akkor viszont levonjuk a tanulságot.
dande2
több mint 1 éve
Női hetes rögbi Kína-Fiji 40-12 - ez mégis hogyan?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Minna az Utánpótlás Sport Club hallgatója.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Pekingben a kajakig kellett várni az első aranyra, Vajdára. Ha nem lettek volna a kajak kenu számok az egy csúnya olimpia lett volna, de azért így is átlag alatti volt.Az első nap volt Nemcsik elcsalt döntője, a másodikon Nagy Tímea nyerte az 1. aranyat.Athénban tán volt hogy az első nègy nap nem volt èrem/arany vagy vmi ilyesmi 😏Pekingre tudok visszaemlékezni, de talán az sem indult ilyen szarul.All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
dande2
Mindegy, ne legyen igazam.
Kampman
dande2
Kampman

több mint 1 éve
No nekem holnap nem tudom hogy lesz időm nèzni bármit is legalább nem zavarlak titeket De megigèrem megfogadom mostantól nem negatívkodok 😉
több mint 1 éve
anno Nagy Tímea nyerte az egyénit azt szétkúrta a csapatot, miatta estek ki.Ebből az lesz, hogy minden csapat első körben kiesik.
Ha Tibor ilyen jó lesz csapatban, akkor ott simább kéne legyen az érem mint a kardozóknak...
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
anno Nagy Tímea nyerte az egyénit azt szétkúrta a csapatot, miatta estek ki.A férfi párbajtőrcsapatunk a legerősebb mind közül. De mint látható, nagyon random fegyvernem, azért ma volt 3 aranytusos magyar meccs 8ból...
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Majdnem cseh elődöntő győzelem 200 gyorson

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
anno Nagy Tímea nyerte az egyénit azt szétkúrta a csapatot, miatta estek ki.Márha a többiek nem fossák tele a gatyát 😉
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
anno Nagy Tímea nyerte az egyénit azt szétkúrta a csapatot, miatta estek ki. Ha Tibor ilyen jó lesz csapatban, akkor ott simább kéne legyen az érem mint a kardozóknak...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Igen erre gondoltam csak nem elmlèkeztem pontosan. De lehet Titi.benne volt ebben. A lènyeg hogy ott akkor kikerekedett. Reméljük majd itt is 😉szerintem úgy akarta mondani, hogy négy napon keresztül nem volt arany. mert olyan volt akkor.Az első nap volt Nemcsik elcsalt döntője, a másodikon Nagy Tímea nyerte az 1. aranyat.Athénban tán volt hogy az első nègy nap nem volt èrem/arany vagy vmi ilyesmi 😏Pekingre tudok visszaemlékezni, de talán az sem indult ilyen szarul.All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
dande2
Kampman
dande2
Kampman
deyell
több mint 1 éve
bárhol igazábólSima nfl-es eredménykövetőben ennél sokkal többet kapnak a playerek. 😀😀nekik semSajnos nekem anno amikor lehetett volna nem jutottak állami milliárdok....Attól rohadt messze vagyok kösz 😉Mondjuk az olimpiai negyedik helytől is.
ThundersNFL a Paraszt
Bálesz
ThundersNFL a Paraszt
őszintén szólva ezek a hozzászólások semmiben sem mutatnak magasabb értelmi színvonalat egy elhízott, pörköltszaftos trikójú, panelben tespedő fotelszurkolónál, de majd máshol biztos sikerül kompenzálniÉs elképzellek téged, ahogy elhízottan ülsz a fotelben egy pörköltszaft foltos fehér trikóban 😊Attól rohadt messze vagyok kösz 😉
ervinator
ThundersNFL a Paraszt
slowmotion
balintbaba
valaki oda is írta, hogy ez Thundertől kb elismerő szép szavak
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Tehetség is volt valamennyi és szorgalom átlagon feletti és amikor egy katari 13 éves 800-on úgy veri el 15-16 éves magyar komplett korosztályt mint a jég határt akkor lehet tudni baj van....Meg szerencse, h elég csak az hozza, tehetség vagy kitartás mi a fasznak….Sajnos nekem anno amikor lehetett volna nem jutottak állami milliárdok....Mondjuk az olimpiai negyedik helytől is.Attól rohadt messze vagyok kösz 😉És elképzellek téged, ahogy elhízottan ülsz a fotelben egy pörköltszaft foltos fehér trikóban 😊szép a 4. hely is2 X így kikapni már bénaság
senki nem várta
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
ervinator
ThundersNFL a Paraszt
Bálesz
ThundersNFL a Paraszt
rob3r7o
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Sima nfl-es eredménykövetőben ennél sokkal többet kapnak a playerek. 😀😀nekik semSajnos nekem anno amikor lehetett volna nem jutottak állami milliárdok....Attól rohadt messze vagyok kösz 😉Mondjuk az olimpiai negyedik helytől is.
ThundersNFL a Paraszt
Bálesz
ThundersNFL a Paraszt
ervinator
ThundersNFL a Paraszt
slowmotion
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
szerintem úgy akarta mondani, hogy négy napon keresztül nem volt arany. mert olyan volt akkor.Az első nap volt Nemcsik elcsalt döntője, a másodikon Nagy Tímea nyerte az 1. aranyat.Athénban tán volt hogy az első nègy nap nem volt èrem/arany vagy vmi ilyesmi 😏Pekingre tudok visszaemlékezni, de talán az sem indult ilyen szarul.All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
dande2
Kampman
dande2
Kampman
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Nem kell általánosítani lehet valaki kigyurtan is alacsonyabb színvonallal megáldva. 😉nekik semSajnos nekem anno amikor lehetett volna nem jutottak állami milliárdok....Attól rohadt messze vagyok kösz 😉Mondjuk az olimpiai negyedik helytől is.
ThundersNFL a Paraszt
Bálesz
ThundersNFL a Paraszt
ervinator
ThundersNFL a Paraszt
slowmotion
több mint 1 éve
Az első nap volt Nemcsik elcsalt döntője, a másodikon Nagy Tímea nyerte az 1. aranyat.Athénban tán volt hogy az első nègy nap nem volt èrem/arany vagy vmi ilyesmi 😏Pekingre tudok visszaemlékezni, de talán az sem indult ilyen szarul.All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
dande2
Kampman
dande2
több mint 1 éve
nekik semSajnos nekem anno amikor lehetett volna nem jutottak állami milliárdok....Attól rohadt messze vagyok kösz 😉Mondjuk az olimpiai negyedik helytől is.
ThundersNFL a Paraszt
Bálesz
ThundersNFL a Paraszt
ervinator
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Kajak-kenu Janics Natasa-Kovács KatalinPeking?Pekingre tudok visszaemlékezni, de talán az sem indult ilyen szarul.All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
dande2
Kampman
Ha jól emlékszem 3 aranyunk volt
Vajda Ati nyerte az elsőt, férfi vízilabda....
A harmadikat nem tudom ki nyerte....
ThundersNFL a Paraszt
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!