Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Már megy. Ugyanúgy széthúzzák mint a vb-t.Mikor kezdődik? Talán a hétvégén tudok valamennyit nézni én is. 😀na ennél a 7-5 szitunál lett végleg elegem a ffi válogatottból 😕Mintha a csajokat látnám. Szerencsére kezdődik az atlétika.
Klaci79
warr_b
Zsellér van de Vrij
több mint 1 éve
100m síkfutás selejtezők elindultak közben
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Statikus, nincs egy normális támadás, adjuk oda valamelyik átlövőnek, aki nekimegy a falnak, lesz ami lesz… a világ rég elszakadt mellettünk. Lehet 2.10-es emberekkel védekezni meg támadni, látjuk milyen eredménnyel.. talán a 2000-es évek elején még ez működött, na de most? Egyszerűen rossz nézni.
több mint 1 éve
Láttad a Kartal-os zászlót?😀szerintem megcsapjuk ma a dánokatde lehet hogy nem biztos 😀
eaglesmcnabb
eaglesmcnabb
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
ATLÉTIKA !!!!!!!!!na ennél a 7-5 szitunál lett végleg elegem a ffi válogatottból 😕Mintha a csajokat látnám. Szerencsére kezdődik az atlétika.
Klaci79
warr_b
több mint 1 éve
A Stade de France az egyik kedvenc stadionom Európában. Modern és grandiózus, de elegáns.
több mint 1 éve
Mikor kezdődik? Talán a hétvégén tudok valamennyit nézni én is. 😀na ennél a 7-5 szitunál lett végleg elegem a ffi válogatottból 😕Mintha a csajokat látnám. Szerencsére kezdődik az atlétika.
Klaci79
warr_b
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
szerintem megcsapjuk ma a dánokatde lehet hogy nem biztos 😀
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
na ennél a 7-5 szitunál lett végleg elegem a ffi válogatottból 😕Mintha a csajokat látnám. Szerencsére kezdődik az atlétika.
Klaci79

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Édes Istenem, 7 az 5 ellen… szánalmas
több mint 1 éve
Nagyon kellene ez a dánok elleni győzelem
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Rossz nézni
több mint 1 éve
ha megvertük volna a Norgékat, lehet a dánok lettek volna annyira görények, hogy szépen leadják a meccset kifolyózva a franciákat, de így most már mindegyHa a Franciak csapnak minket alkor ennyi volt. Jol latom?szerintem megcsapjuk ma a dánokatsemmit nem érünk vele 😕
eaglesmcnabb
NB2
Toto21
ha nyerünk is a francia meccs számít, akik szerintem verhetőek
több mint 1 éve
Ha döntetlen lesz a franciákkal, még jól jöhet ez a két pont. Illetve a norvégok elleni blama után biztosan jót tenne a lelküknek, akkor is ha szinte tét nélküli meccset nyernek egy óriás ellen.szerintem megcsapjuk ma a dánokatsemmit nem érünk vele 😕
eaglesmcnabb
NB2
több mint 1 éve
Ha a Franciak csapnak minket alkor ennyi volt. Jol latom?szerintem megcsapjuk ma a dánokatsemmit nem érünk vele 😕
eaglesmcnabb
NB2
több mint 1 éve
Rövid labdamenetfirst long rally from both player and PearThin come out on top #Badminton pic.twitter.com/LwjT5TjNrf
— bin | PARIS 2024 (@8thebin) August 2, 2024
több mint 1 éve
Tollaslabda meccsen nem tudom mit kántálnak a közönségben valami kölykök, de már nagyon monoton.
több mint 1 éve
Kemény ez az azeri női 3x3-as kosárcsapat. A 4 tagból 3 amerikai, 1 orosz.
több mint 1 éve
szerintem megcsapjuk ma a dánokatsemmit nem érünk vele 😕
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
szerintem megcsapjuk ma a dánokat
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Tegnap éreztem a két ezüstöt, ma pedig az aranyat. Nem mertem előre beírni, de biztos voltam benne. Mondjuk, 150 méternél már/még nem annyira...🙂Azért screenshotot máskor rakjál már be az érzéseidről!
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
www.facebook.com/share/r/SpGzbquABSmEFC2B/Pont ezek az emberek szoktak a legjobban ugrálni azon h ha vki nőnek születik az maradjon no, ne legyen leszbikus, transz akármi. De most mikor vki nőnek születik és nők között sportol egyből zavarja őket
steelwolf
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Szerintem semmi esélyünk és ebben nincs vészmadárkodás. Olyan ez mint a foci EB, ahol gyakorlatilag egy félidőt sikerült elszúrni a svájciak ellen és azzal el is dőlt minden. Itt az egyiptomiak elleni meccsel van így. A norvégok ellen jön az extra, sajnos pont nem lett belőle. Ha a francicák nem gyengélkedtek volna eddig már most nem lenne miről beszélni. Ellenünk tuti felszívják magukat.Fél óra múlva az alacsony vérnyomásban szenvedők kezdhetik nézni a férfi kézimeccset Dánia ellen...ez olyan sima liba lesz, hogy szerintem nem ezen megy fel a vérnyomás
warr_b
jó nyilván balfaszkodás lesz, de szerintem +5 és +10 között lesz a meccs, ha szerencsénk van a dánok egy jó kis edzésnek fogják fel és nem akarnak megszakadni
de majd vasárnap a francia-magyar kézi meccs, az lesz csak igazán durva szerintem 😊
NB2