Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
ezüst volt az első négy napban. Nemcsik Zsolt...Athénban tán volt hogy az első nègy nap nem volt èrem/arany vagy vmi ilyesmi 😏Pekingre tudok visszaemlékezni, de talán az sem indult ilyen szarul.All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
dande2
Mindegy, ne legyen igazam.
Kampman
dande2
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Kovács-JanicsPeking?Pekingre tudok visszaemlékezni, de talán az sem indult ilyen szarul.All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
dande2
Kampman
Ha jól emlékszem 3 aranyunk volt
Vajda Ati nyerte az elsőt, férfi vízilabda....
A harmadikat nem tudom ki nyerte....
ThundersNFL a Paraszt
de ez a 3 arany az utolsó 3 nap
előtte Cseh Laci 3 ezüst
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jó, de az nem ér. Ha Európában van az olimpia, akkor jobban kéne mennie.Peking?Pekingre tudok visszaemlékezni, de talán az sem indult ilyen szarul.All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
dande2
Kampman
ThundersNFL a Paraszt
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
2őt hubi, 2őt milák, 1 vas blanka, az már 7.All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenlesz vívásban két csapat arany, nem kell fosni.
Kampman
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
két asszót bukni ot-ben az olimpián a top4-ben nem hiszem,hogy túl gyakori... szegény srác megérdemelte volna az érmetRáadásul fejben végig ott volt ami tetszett. Reméljük majd visszaadja az élet valamikor.
peach
több mint 1 éve
Athénban tán volt hogy az első nègy nap nem volt èrem/arany vagy vmi ilyesmi 😏Pekingre tudok visszaemlékezni, de talán az sem indult ilyen szarul.All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
dande2
Kampman
több mint 1 éve
Köszi 😊Tőle ez kb dicséret amúgy.2 X így kikapni már bénaságAmúgy mikor ilyen kommenteket ideokádtok, ti mi a faszt éreztek?
ThundersNFL a Paraszt
Hanni
Bálesz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Peking?Pekingre tudok visszaemlékezni, de talán az sem indult ilyen szarul.All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
dande2
Kampman
Draft

több mint 1 éve
két asszót bukni ot-ben az olimpián a top4-ben nem hiszem,hogy túl gyakori... szegény srác megérdemelte volna az érmet
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Tőle ez kb dicséret amúgy.2 X így kikapni már bénaságAmúgy mikor ilyen kommenteket ideokádtok, ti mi a faszt éreztek?
ThundersNFL a Paraszt
Hanni

több mint 1 éve
Meg szerencse, h elég csak az hozza, tehetség vagy kitartás mi a fasznak….Sajnos nekem anno amikor lehetett volna nem jutottak állami milliárdok....Mondjuk az olimpiai negyedik helytől is.Attól rohadt messze vagyok kösz 😉És elképzellek téged, ahogy elhízottan ülsz a fotelben egy pörköltszaft foltos fehér trikóban 😊szép a 4. hely is2 X így kikapni már bénaság
senki nem várta
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
ervinator
ThundersNFL a Paraszt
Bálesz
ThundersNFL a Paraszt
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
mondjuk nem neki kellett volna érmet szereznieszóval valszeg holnap már örülni fog neki (én is), de ma még nem 😊
több mint 1 éve
lovaglásban hasítunk, csak szólok.igen, mert Kampman Szaud szurkolóAll-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
dande2
zacknorb
több mint 1 éve
kajak-kenu, meg ki tudja még mi. Férfi vizilabda arany 😊All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenlesz vívásban két csapat arany, nem kell fosni.
Kampman
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Peaty ezt hogy baszta el?
több mint 1 éve
Pekingre tudok visszaemlékezni, de talán az sem indult ilyen szarul.All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
dande2
több mint 1 éve
Akkor az ágyból nézed?Attól rohadt messze vagyok kösz 😉És elképzellek téged, ahogy elhízottan ülsz a fotelben egy pörköltszaft foltos fehér trikóban 😊szép a 4. hely is2 X így kikapni már bénaság
senki nem várta
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
ervinator
ThundersNFL a Paraszt
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Sajnos nekem anno amikor lehetett volna nem jutottak állami milliárdok....Mondjuk az olimpiai negyedik helytől is.Attól rohadt messze vagyok kösz 😉És elképzellek téged, ahogy elhízottan ülsz a fotelben egy pörköltszaft foltos fehér trikóban 😊szép a 4. hely is2 X így kikapni már bénaság
senki nem várta
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
ervinator
ThundersNFL a Paraszt
Bálesz
Draft

több mint 1 éve
All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenlesz vívásban két csapat arany, nem kell fosni.
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
igen, mert Kampman Szaud szurkolóAll-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
dande2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hat csak az eselyteleneink menetelnek.szép a 4. hely isTőle szép. Azért mástól többet vártunk.
senki nem várta
Negritis, a vajda
zinedine5
több mint 1 éve
59-en kívüli idővel nyernek olimpiát, pfff...Lassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssú a medence.
Igor
több mint 1 éve
Kurva nagy csalódást....2 X így kikapni már bénaságAmúgy mikor ilyen kommenteket ideokádtok, ti mi a faszt éreztek?
ThundersNFL a Paraszt
Hanni
Draft

több mint 1 éve
csak a szoki2 X így kikapni már bénaságAmúgy mikor ilyen kommenteket ideokádtok, ti mi a faszt éreztek?
ThundersNFL a Paraszt
Hanni
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mondjuk az olimpiai negyedik helytől is.Attól rohadt messze vagyok kösz 😉És elképzellek téged, ahogy elhízottan ülsz a fotelben egy pörköltszaft foltos fehér trikóban 😊szép a 4. hely is2 X így kikapni már bénaság
senki nem várta
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
ervinator
ThundersNFL a Paraszt