Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
A medencéből azért ne vegyenek mintátOlyan távolságból érkeznek a sportolók a helyszínekre, hogy odáig nem érdemes elsétálni. Gondolom arra se gondolt senki, hogy verseny előtt jó eséllyel az uszodában lesz.A-ból B-be átmenni gondolom nem jutott eszébe senkinrkItt is az volt, hogy felkeresték, csak benézték, mert nem ott volt ahol többi francia, hanem egy előre bejelentett helyen, ami a WADAsok elnézték, hogy volt bejelentett hely ahol pihent.Nem vettek a 200 pille után mintát Marchandtól, szóval az már sosem derül ki. Elbaszták az ellenőrök, rossz helyen keresték, így nem kellett adnia.😀 😀 😀
Sixo
Az ellenőrök, akik másokat karácsonykor is felkeresnek és meg is követelik, hogy mindenki adja meg hónapokkal előre a napirendjét.
Hagyjuk, egyértelmű. Mert ha azt mondanák, hogy tesztelték, de negatív, megvonnám a vállamat, de ez így kész beismerés.
Kampman
Sixo
Gergőbácsi
Matthew99
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Cserék és a józan ész alapján a vasárnapi francia meccsre készülünk. Ma nem kell felbaszódni 😊
több mint 1 éve
Fél óra múlva az alacsony vérnyomásban szenvedők kezdhetik nézni a férfi kézimeccset Dánia ellen...ez olyan sima liba lesz, hogy szerintem nem ezen megy fel a vérnyomás
warr_b
jó nyilván balfaszkodás lesz, de szerintem +5 és +10 között lesz a meccs, ha szerencsénk van a dánok egy jó kis edzésnek fogják fel és nem akarnak megszakadni
de majd vasárnap a francia-magyar kézi meccs, az lesz csak igazán durva szerintem 😊
több mint 1 éve
Fél óra múlva az alacsony vérnyomásban szenvedők kezdhetik nézni a férfi kézimeccset Dánia ellen...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Én tényleg minden sportot és sportolót tisztelek de ez a 3v3 kosár nézhetetlen. Eladott labdák, kapkodás, homály dobások.A 2000-es években nagy streetball országos turnék voltak, biztos sokan emlékeztek rá. Szerintem azok a srácok tuti de még mi pöcsösök is dobtunk tini korunkban ilyen százalékkal. Annyi a különbség, hogy ezek az olimpikonok magasabbak meg atletikusabbak, de a 3 legjobb akkori streetballos biztosan megállná a helyét ebben a mezőnyben.
több mint 1 éve
Usa ffi 3x3 kosár 4/0 😀😀Löbron is inkább strandröplabdára ment, most ért véget az a meccs is 😀
Hanni
több mint 1 éve
Usa ffi 3x3 kosár 4/0 😀😀
több mint 1 éve
Megint az olvasom M4-en pontszerző. Ezt a komcsi idiótaságot nem tudom mikor engedjük el. Nem szerzett itt senki pontot. Van egy szép 6. hely a lányoknakA 90-es èvek vègèig talán mèg Sydneyben biztos volt ilyen, hogy olimpiai pontszámítás. A sportèvkönyvekben (Sport 88 89 90 stb sorozat) is benne volt. Szóval talán nem annyira hülyesèg. De azóta már valóban túl haladott ès nincs is èrtelme.
Heisman nádor
több mint 1 éve
Szóljatok, ha van olyan olimpiai sportág, hogy ülök a tengerparton (árnyékban), nézem a hullámokat és közben borozgatok. Akkor benevezek!
több mint 1 éve
Megint az olvasom M4-en pontszerző. Ezt a komcsi idiótaságot nem tudom mikor engedjük el. Nem szerzett itt senki pontot. Van egy szép 6. hely a lányoknakAz m4-től várod, hogy engedje el a "komcsi idiótaságokat"? Furi.
Heisman nádor
több mint 1 éve
A tegnapi utolsó általam olvasott komment óta 69 oldalt írtatok.69, very big, nice
Ez egyrész Very Big, másrészt NICE, harmadrészt elkezdem újraolvasni, szóval kellene vmi LOCK a topikra.
Willie Parker
értjük
Tactful Cactus
Ez a minimum
több mint 1 éve
Megint az olvasom M4-en pontszerző. Ezt a komcsi idiótaságot nem tudom mikor engedjük el. Nem szerzett itt senki pontot. Van egy szép 6. hely a lányoknakTényleg nem zavarja őket, hogy külföldön erről még csak nem is hallottak.
Heisman nádor
több mint 1 éve
Megint az olvasom M4-en pontszerző. Ezt a komcsi idiótaságot nem tudom mikor engedjük el. Nem szerzett itt senki pontot. Van egy szép 6. hely a lányoknak
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Tahitiben már megy a szörf hajnalig, miközben Párizsban az éjszakai programot tönkretette az eső.Egy strandröplabda meccs és 3x3-as kosármeccsek vannak felfüggesztve.
több mint 1 éve
A tegnapi utolsó általam olvasott komment óta 69 oldalt írtatok.69, very big, nice
Ez egyrész Very Big, másrészt NICE, harmadrészt elkezdem újraolvasni, szóval kellene vmi LOCK a topikra.
Willie Parker
értjük
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
A tegnapi utolsó általam olvasott komment óta 69 oldalt írtatok.Ez egyrész Very Big, másrészt NICE, harmadrészt elkezdem újraolvasni, szóval kellene vmi LOCK a topikra.
több mint 1 éve
holnap lesz egy sima ffi kézilabda meccs, este egy női póló, a lényeg fél2-kor lesz, vívásés három női dinghy futam.
lesz még atlétika és úszás selejtezők
NB2
internal primates forever
több mint 1 éve
Tvbe is volt, átmentek kanapé tvbe 😛Végre van szörf ASMR amin be tudok aludni, király...Pedig a Maxon volt még magyar alámondás pár napja. 😀
Igor
balintbaba
több mint 1 éve
holnap lesz egy sima ffi kézilabda meccs, este egy női póló, a lényeg fél2-kor lesz, víváslesz még atlétika és úszás selejtezők
több mint 1 éve
kurva nagyok a hullámok ma tahitin!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Végre van szörf ASMR amin be tudok aludni, király...Pedig a Maxon volt még magyar alámondás pár napja. 😀
Igor
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Végre van szörf ASMR amin be tudok aludni, király...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)