Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
több mint 1 éve
jó szar nap volt de legalább holnap hétfő, ááahh
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
És elképzellek téged, ahogy elhízottan ülsz a fotelben egy pörköltszaft foltos fehér trikóban 😊ma mindenki engem vesz elő? 😀
ervinator
korábban sixo a kövér-kopasz-szőrössel, most meg te a fotellel és atlétával 😊
amúgy bolognai szósz nem pörköltszaft!!! 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Eurosporton is lehet hallaniMert nem sokan nézik a max streamjeit itt.Nem tudom M4-en hogy lett ez leközölve, de Horváth Mariann olyan szinten méltósággal kommentált, hogy elképesztőitt ő meg se lett említve
zacknorb
Tactful Cactus
iktriad
több mint 1 éve
Gecc mi volt ez a 100 mell xD Qin a tavalyi év év úszója még dobogón sincs. Az utolsó 2 húzásra meg Peaty elsavasodott. Hülye kommentátor meg már bemondta, hogy Peaty nyert. xD
több mint 1 éve
Dehogynem.Mert nem sokan nézik a max streamjeit itt.Nem tudom M4-en hogy lett ez leközölve, de Horváth Mariann olyan szinten méltósággal kommentált, hogy elképesztőitt ő meg se lett említve
zacknorb
Tactful Cactus
iktriad
több mint 1 éve
végig vezette a bronz csatát és erre 7 mp-cel a vége előtt jött az x tusezt elchokerkedteElső olimpiája, azért ez erős kijelentés
NB2
warr_b
mondjuk ez a kedvezményezettség is nagy faszság
több mint 1 éve
szép a 4. hely isTőle szép. Azért mástól többet vártunk.
senki nem várta
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
59-en kívüli idővel nyernek olimpiát, pfff...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
dehát ezt nem érted, ezt nem lehet mondani, mert az pozitív, olyan meg nem lehet csak győzelemnél vagy marhanagy meglepetésnéljobb ellen 2x eljutni idáig teljesítményszép a 4. hely is2 X így kikapni már bénaság
senki nem várta
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Attól rohadt messze vagyok kösz 😉És elképzellek téged, ahogy elhízottan ülsz a fotelben egy pörköltszaft foltos fehér trikóban 😊szép a 4. hely is2 X így kikapni már bénaság
senki nem várta
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
ervinator
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Mert nem sokan nézik a max streamjeit itt.Nem tudom M4-en hogy lett ez leközölve, de Horváth Mariann olyan szinten méltósággal kommentált, hogy elképesztőitt ő meg se lett említve
zacknorb
Tactful Cactus
több mint 1 éve
100 mellen dráma
több mint 1 éve
2 X így kikapni már bénaságAmúgy mikor ilyen kommenteket ideokádtok, ti mi a faszt éreztek?
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
És elképzellek téged, ahogy elhízottan ülsz a fotelben egy pörköltszaft foltos fehér trikóban 😊szép a 4. hely is2 X így kikapni már bénaság
senki nem várta
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Nem tudom M4-en hogy lett ez leközölve, de Horváth Mariann olyan szinten méltósággal kommentált, hogy elképesztőitt ő meg se lett említve
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Nem tudom M4-en hogy lett ez leközölve, de Horváth Mariann olyan szinten méltósággal kommentált, hogy elképesztőTőle nem is lehet mást várni vívásközvetítésben.
zacknorb
több mint 1 éve
Csapatversenyben sehol nem lesz
Draft

több mint 1 éve
jobb ellen 2x eljutni idáig teljesítményszép a 4. hely is2 X így kikapni már bénaság
senki nem várta
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ezt elchokerkedteElső olimpiája, azért ez erős kijelentés
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Nem tudom M4-en hogy lett ez leközölve, de Horváth Mariann olyan szinten méltósággal kommentált, hogy elképesztő
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Japot kellett volna fogni
több mint 1 éve
Majd megmondják, hogy Gyurcsánynak is volt szar olimpiája.Majd ráfogják, hogy a megnyitó mindenkit megzavart fejben. 😀All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbena fidesz politikája beérik
Kampman
Negritis, a vajda
iktriad
több mint 1 éve
szép a 4. hely is2 X így kikapni már bénaság
senki nem várta
Negritis, a vajda
Draft