Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Afrika csúcs a dél-afrikaitól.Le az apartheiddel!
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Igen. mindkettő titulust betölti. Azért is írtam úgy.faterja és edzője nem?Faterja.Megy Andrásfi bronzmeccseA faterja/edzője jó eséllyel indulhatna egy Thuróczy Szabolcs hasonmásversenyen. 😀
warr_b
iktriad
warr_b
Sixo
több mint 1 éve
Azon gondolkodtam, hogy. Andrásfi apját miért idősebb Andrásfinak hívják, amikor lehetne simán András is 😊faterja és edzője nem?Faterja.Megy Andrásfi bronzmeccseA faterja/edzője jó eséllyel indulhatna egy Thuróczy Szabolcs hasonmásversenyen. 😀
warr_b
iktriad
warr_b
Sixo
több mint 1 éve
Úszást nem adják az emnétyen?Vívás, másik női szertorna most. Eurosport ott megy az úszás
kapitnono

több mint 1 éve
Az lehet, hogy a kard kicsit szubjektív, de ezzel a párbajtőrrel meg az életről le lehet hozni, annyira statikus.Türelem tornaterem.
somoskovig

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
szép
több mint 1 éve
Úszást nem adják az emnétyen?Szerintem a bronzasszó miatt nem, én az onlineon nézem, utána gondolom visszakapcsolnak
kapitnono
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
De. Írd fel valahova, hogy igazad volt 😁faterja és edzője nem?Faterja.Megy Andrásfi bronzmeccseA faterja/edzője jó eséllyel indulhatna egy Thuróczy Szabolcs hasonmásversenyen. 😀
warr_b
iktriad
warr_b
Sixo

több mint 1 éve
Az lehet, hogy a kard kicsit szubjektív, de ezzel a párbajtőrrel meg az életről le lehet hozni, annyira statikus.
több mint 1 éve
Igaz, akkor nem tudom. Majd kigondoljuk.Csapatsport az nem jó, a többiek elbasszák. Egyéni kell.Warrb arról még nem beszéltünk, hogy a fiaid milyen számban fognak Budapesten olimpiát nyerni. Súlyemelés, íjászat vagy lövészet?Nagyobbik falmászás, kisebbik foci vagy kézilabda. Bàr alkatra kiváló balkezes vizilabdás lehetne leginkább, de pont annyira vizitündér, mint én.
Sixo
warr_b
Sixo

több mint 1 éve
faterja és edzője nem?Faterja.Megy Andrásfi bronzmeccseA faterja/edzője jó eséllyel indulhatna egy Thuróczy Szabolcs hasonmásversenyen. 😀
warr_b
iktriad
warr_b
több mint 1 éve
Komoly, hogy az AI meg az önvezető autók korában az olimpián vezetékekkel szarakodnak a vívásnálPedig megnézném ahogy a teslak parbajtoroznek …
mustaine
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Faterja.Megy Andrásfi bronzmeccseA faterja/edzője jó eséllyel indulhatna egy Thuróczy Szabolcs hasonmásversenyen. 😀
warr_b
iktriad

több mint 1 éve
Ez az Egyip Tomi legalább olyan kemény diónak tűnik, mint a japán volt az elődöntőben.
több mint 1 éve
Felajzott tini fiúktól nem hallottam annyit azt, hogy szúrni, mint most Horváth Marianntól
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Cybertruckok a judobanKomoly, hogy az AI meg az önvezető autók korában az olimpián vezetékekkel szarakodnak a vívásnálPedig megnézném ahogy a teslak parbajtoroznek …
mustaine
csebi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Komoly, hogy az AI meg az önvezető autók korában az olimpián vezetékekkel szarakodnak a vívásnálPedig megnézném ahogy a teslak parbajtoroznek …
mustaine
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Warrb arról még nem beszéltünk, hogy a fiaid milyen számban fognak Budapesten olimpiát nyerni. Súlyemelés, íjászat vagy lövészet?Te meg Ano a Beermile váltóban indultok? 😀
Sixo
több mint 1 éve
Komoly, hogy az AI meg az önvezető autók korában az olimpián vezetékekkel szarakodnak a vívásnál
több mint 1 éve
Csapatsport az nem jó, a többiek elbasszák. Egyéni kell.Warrb arról még nem beszéltünk, hogy a fiaid milyen számban fognak Budapesten olimpiát nyerni. Súlyemelés, íjászat vagy lövészet?Nagyobbik falmászás, kisebbik foci vagy kézilabda. Bàr alkatra kiváló balkezes vizilabdás lehetne leginkább, de pont annyira vizitündér, mint én.
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Warrb arról még nem beszéltünk, hogy a fiaid milyen számban fognak Budapesten olimpiát nyerni. Súlyemelés, íjászat vagy lövészet?Nagyobbik falmászás, kisebbik foci vagy kézilabda. Bàr alkatra kiváló balkezes vizilabdás lehetne leginkább, de pont annyira vizitündér, mint én.
Sixo