Olimpia

23 feliratkozó

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 845 — Kinek mit intézett a kormánya
Közben jön Hubi is

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 927 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Afrika csúcs a dél-afrikaitól.
Sixo
Le az apartheiddel!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
Afrika csúcs a dél-afrikaitól.

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 651 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Megy Andrásfi bronzmeccse
warr_b
A faterja/edzője jó eséllyel indulhatna egy Thuróczy Szabolcs hasonmásversenyen. 😀
iktriad
Faterja.
warr_b
faterja és edzője nem?
Sixo
Igen. mindkettő titulust betölti. Azért is írtam úgy.
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 528 — Chiefs GM
warr_b
A faterja/edzője jó eséllyel indulhatna egy Thuróczy Szabolcs hasonmásversenyen. 😀
iktriad
Faterja.
warr_b
faterja és edzője nem?
Sixo
Azon gondolkodtam, hogy. Andrásfi apját miért idősebb Andrásfinak hívják, amikor lehetne simán András is 😊

több mint 1 éve
Úszást nem adják az emnétyen?
kapitnono
m4sport5ön az megy

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 927 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
kapitnono
Vívás, másik női szertorna most. Eurosport ott megy az úszás

több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Az lehet, hogy a kard kicsit szubjektív, de ezzel a párbajtőrrel meg az életről le lehet hozni, annyira statikus.
somoskovig
Türelem tornaterem.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
szép
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 845 — Kinek mit intézett a kormánya
kapitnono
Szerintem a bronzasszó miatt nem, én az onlineon nézem, utána gondolom visszakapcsolnak

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
warr_b
iktriad
Faterja.
warr_b
faterja és edzője nem?
Sixo
De. Írd fel valahova, hogy igazad volt 😁

több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 528 — Chiefs GM
Az lehet, hogy a kard kicsit szubjektív, de ezzel a párbajtőrrel meg az életről le lehet hozni, annyira statikus.

több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!

több mint 1 éve
Warrb arról még nem beszéltünk, hogy a fiaid milyen számban fognak Budapesten olimpiát nyerni. Súlyemelés, íjászat vagy lövészet?
Sixo
Nagyobbik falmászás, kisebbik foci vagy kézilabda. Bàr alkatra kiváló balkezes vizilabdás lehetne leginkább, de pont annyira vizitündér, mint én.
warr_b
Csapatsport az nem jó, a többiek elbasszák. Egyéni kell.
Sixo
Igaz, akkor nem tudom. Majd kigondoljuk.

több mint 1 éve
warr_b
iktriad
Faterja.
warr_b
faterja és edzője nem?

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 124 — The Mathematician
Komoly, hogy az AI meg az önvezető autók korában az olimpián vezetékekkel szarakodnak a vívásnál
mustaine
Pedig megnézném ahogy a teslak parbajtoroznek …
csebi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
warr_b
iktriad
Faterja.

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 651 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez az Egyip Tomi legalább olyan kemény diónak tűnik, mint a japán volt az elődöntőben.
több mint 1 éve
Felajzott tini fiúktól nem hallottam annyit azt, hogy szúrni, mint most Horváth Marianntól

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Komoly, hogy az AI meg az önvezető autók korában az olimpián vezetékekkel szarakodnak a vívásnál
mustaine
csebi
Cybertruckok a judoban

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
mustaine

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Warrb arról még nem beszéltünk, hogy a fiaid milyen számban fognak Budapesten olimpiát nyerni. Súlyemelés, íjászat vagy lövészet?
Sixo
Te meg Ano a Beermile váltóban indultok? 😀
több mint 1 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan

több mint 1 éve
Sixo
Nagyobbik falmászás, kisebbik foci vagy kézilabda. Bàr alkatra kiváló balkezes vizilabdás lehetne leginkább, de pont annyira vizitündér, mint én.
warr_b
Csapatsport az nem jó, a többiek elbasszák. Egyéni kell.

több mint 1 éve
Sixo