Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Görög mit sírHa jól mondta a kommentátor, 1896 óta az első görög, aki medencében szerez érmet.
warr_b
több mint 1 éve
FelmérésIgen igen
Eredményhirdetésnél a magyar himnuszra felálltok? Van aki énekli is?
Tactful Cactus
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Görög mit sír🥇ezt akarta
warr_b
Draft

több mint 1 éve
Felmérésnem és nem
Eredményhirdetésnél a magyar himnuszra felálltok? Van aki énekli is?
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Görög mit sír

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
FelmérésEredményhirdetésnél a magyar himnuszra felálltok? Van aki énekli is?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
De nem állította, h nálunk nincs, hanem épp az ellenkezőjét mondta.. amúgy erről kb első kézből tudok én is sajnos, nagyon durva dolgokat hallottam ezzel kapcsRájöttem, hogy nem erőlködöm. Vannak, akiknek kellenek a legendák és ez így jó nekik. Higgyenek ebben.
Szesze
több mint 1 éve
A románoknak már 2 aranya van? 😮 A kurva anyjukat!2000-ben volt 11 is, azóta jól leadták a szintet.
shagi0206
internal primates forever
több mint 1 éve
Wladár Sanyi adja át Kósnak az aranyat
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 511
es a telikbat az amcsikon?😂ÁramvonalasÉn azt nem értem, miért húznak két sapkát a fejükre.Miben segít, ha csipeszt raknak az orrnyergükre?Én is szoktam, mert nekem sose ment a megfelelő légzéstechnika. Meg van egy olyan - nem is tudom - "spéci képességem", hogy amikor már fáradt vagyok, akkor egyszerre tudok venni levegőt a számon is és az orromon is.
Kampman
shagi0206
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
😄😂Három már hülyeség lenneÉn azt nem értem, miért húznak két sapkát a fejükre.Miben segít, ha csipeszt raknak az orrnyergükre?Én is szoktam, mert nekem sose ment a megfelelő légzéstechnika. Meg van egy olyan - nem is tudom - "spéci képességem", hogy amikor már fáradt vagyok, akkor egyszerre tudok venni levegőt a számon is és az orromon is.
Kampman
shagi0206
warr_b
Janek

több mint 1 éve
Fürjes, a kurva anyádat!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Kotonból meg pláne😁😁😁Három már hülyeség lenneÉn azt nem értem, miért húznak két sapkát a fejükre.Miben segít, ha csipeszt raknak az orrnyergükre?Én is szoktam, mert nekem sose ment a megfelelő légzéstechnika. Meg van egy olyan - nem is tudom - "spéci képességem", hogy amikor már fáradt vagyok, akkor egyszerre tudok venni levegőt a számon is és az orromon is.
Kampman
shagi0206
warr_b
Janek
Draft

több mint 1 éve
Három már hülyeség lenneÉn azt nem értem, miért húznak két sapkát a fejükre.Miben segít, ha csipeszt raknak az orrnyergükre?Én is szoktam, mert nekem sose ment a megfelelő légzéstechnika. Meg van egy olyan - nem is tudom - "spéci képességem", hogy amikor már fáradt vagyok, akkor egyszerre tudok venni levegőt a számon is és az orromon is.
Kampman
shagi0206
warr_b
több mint 1 éve
ÁramvonalasÉn azt nem értem, miért húznak két sapkát a fejükre.Miben segít, ha csipeszt raknak az orrnyergükre?Én is szoktam, mert nekem sose ment a megfelelő légzéstechnika. Meg van egy olyan - nem is tudom - "spéci képességem", hogy amikor már fáradt vagyok, akkor egyszerre tudok venni levegőt a számon is és az orromon is.
Kampman
shagi0206
warr_b
Draft

több mint 1 éve
A szemüveg miatt.Én azt nem értem, miért húznak két sapkát a fejükre.Miben segít, ha csipeszt raknak az orrnyergükre?Én is szoktam, mert nekem sose ment a megfelelő légzéstechnika. Meg van egy olyan - nem is tudom - "spéci képességem", hogy amikor már fáradt vagyok, akkor egyszerre tudok venni levegőt a számon is és az orromon is.
Kampman
shagi0206
warr_b
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Nincs döntős háton 😕Azért meglepő lett volna.
Heisman nádor

több mint 1 éve
Miben segít, ha csipeszt raknak az orrnyergükre?Bukake esetén nem megy bele az orrába
Kampman
Draft

több mint 1 éve
Én azt nem értem, miért húznak két sapkát a fejükre.Miben segít, ha csipeszt raknak az orrnyergükre?Én is szoktam, mert nekem sose ment a megfelelő légzéstechnika. Meg van egy olyan - nem is tudom - "spéci képességem", hogy amikor már fáradt vagyok, akkor egyszerre tudok venni levegőt a számon is és az orromon is.
Kampman
shagi0206

több mint 1 éve
Nincs döntős háton 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Eszternél is jött a vasmacsek
Draft

több mint 1 éve
Nah ezt a hozzáállást szeretem.Most nézem, hogy Schoenmaker itt 100 nyert, 200on szopott, Tokióban meg pont fordítva volt, 200on nyert 100on kikapott.mint idén Milák? kemény gec
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Most nézem, hogy Schoenmaker itt 100 nyert, 200on szopott, Tokióban meg pont fordítva volt, 200on nyert 100on kikapott.Szerintem most is úgy számoltak a legtöbben h a 200at nyeri, a 100at nem. Douglass jobbat úszott, mint vártam. 😕
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Miben segít, ha csipeszt raknak az orrnyergükre?Én is szoktam, mert nekem sose ment a megfelelő légzéstechnika. Meg van egy olyan - nem is tudom - "spéci képességem", hogy amikor már fáradt vagyok, akkor egyszerre tudok venni levegőt a számon is és az orromon is.
Kampman