Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Nem mondom, hogy én örülök, hogy így van, csak a háború az egy olyan dolog, hogy általában kollektív a szenvedés. Na de hagyjuk is ezt kint, kár volt behoznom a topicba, elnézést mindenkitől.Mondjuk a sportolók erről pont nem tehetnek. Valahol értem a miértjét, de alapvetően én nem büntetném a sportolókat.Szerintem a szomszédodat porigbombázni az undorító, de kinek mi ugye.Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
shagi0206modern sárga csillag.
Nyitóünnepségen nem vehetnek részt, éremtáblázatba nem számítanak az eredményeit
Ennyi erővel ki is zárhatták volna őket.
Kampman
shagi0206
Hanni
ervinator
több mint 1 éve
Smith az a Schoonmaker?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Nyilván "fizikailag" ők indították, de ez ki lett provokálva. De ne menjünk ebbe bele, nem itt a helye.jaja, nyilván teljesen más ország lépte át egy másik ország határát tankokkalNem védeni akarom a ruszkikat mert nem kedvelem őket, de ezt a háborút az én elgondolásom szerint másnak köszönhetjük.Szerintem a szomszédodat porigbombázni az undorító, de kinek mi ugye.Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
Nyitóünnepségen nem vehetnek részt, éremtáblázatba nem számítanak az eredményeit
Kampman
shagi0206
Hanni
shagi0206
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
karjakin pl megint nagyot megyAzért amelyik Putykóval fotózkodott az ne lehessen már ottMondjuk a sportolók erről pont nem tehetnek. Valahol értem a miértjét, de alapvetően én nem büntetném a sportolókat.Szerintem a szomszédodat porigbombázni az undorító, de kinek mi ugye.Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
Kampman
shagi0206
Hanni
ervinator
warr_b
és megoldja hogy esélytelen legyen hogy bármilyen versenyre meghívják
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Sorosbrüsszelbátónagyongonoszusa?Nem védeni akarom a ruszkikat mert nem kedvelem őket, de ezt a háborút az én elgondolásom szerint másnak köszönhetjük.Szerintem a szomszédodat porigbombázni az undorító, de kinek mi ugye.Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
Kampman
shagi0206
Hanni
shagi0206
Hagyjuk már a baromságokat pls

több mint 1 éve
jaja, nyilván teljesen más ország lépte át egy másik ország határát tankokkalNem védeni akarom a ruszkikat mert nem kedvelem őket, de ezt a háborút az én elgondolásom szerint másnak köszönhetjük.Szerintem a szomszédodat porigbombázni az undorító, de kinek mi ugye.Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
Kampman
shagi0206
Hanni
shagi0206
több mint 1 éve
Vagy Z betűs mezben vették át az érmet.Azért amelyik Putykóval fotózkodott az ne lehessen már ottMondjuk a sportolók erről pont nem tehetnek. Valahol értem a miértjét, de alapvetően én nem büntetném a sportolókat.Szerintem a szomszédodat porigbombázni az undorító, de kinek mi ugye.Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
Kampman
shagi0206
Hanni
ervinator
warr_b
több mint 1 éve
azért nem csak nálunk van vívás blamaMind a káttű háborúellenes ország
az olaszok is alulteljesítenek
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Azért amelyik Putykóval fotózkodott az ne lehessen már ottMondjuk a sportolók erről pont nem tehetnek. Valahol értem a miértjét, de alapvetően én nem büntetném a sportolókat.Szerintem a szomszédodat porigbombázni az undorító, de kinek mi ugye.Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
Kampman
shagi0206
Hanni
ervinator

több mint 1 éve
Nem védeni akarom a ruszkikat mert nem kedvelem őket, de ezt a háborút az én elgondolásom szerint másnak köszönhetjük.Szerintem a szomszédodat porigbombázni az undorító, de kinek mi ugye.Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
Kampman
shagi0206
Hanni
több mint 1 éve
hülye kérdés, zemanlának nincs öttusázó lánya?A fia vizilabdázik
slowmotion

több mint 1 éve
azért nem csak nálunk van vívás blamaaz olaszok is alulteljesítenek
több mint 1 éve
Mondjuk a sportolók erről pont nem tehetnek. Valahol értem a miértjét, de alapvetően én nem büntetném a sportolókat.Szerintem a szomszédodat porigbombázni az undorító, de kinek mi ugye.Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
Kampman
shagi0206
Hanni
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
szerintem simán lemegyEzért is kérdezem van e remény arra, hogy ezt ma megállítsák fényviszonyok miatt.Salak tenisz meccseken van világítás? Lejátszák ma teljesbe a magyar párost?sztem nagyon sima lesz ez így, absz félgőzzel játszanak Fucsovicsék, nem lehet egy-két óra alatt regenerálódni egy ilyen meccs után..
KeyG
Szesze
KeyG
több mint 1 éve
Szerintem a szomszédodat porigbombázni az undorító, de kinek mi ugye.Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
Kampman
shagi0206
több mint 1 éve
Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
Kampman
több mint 1 éve
Ebből is látszik, hogy ha ébren lettél volna egész nap a hétvégén, már minimum 4 érmünk lenne. Valaki vegyen Löflinek egy csomó energiaital vagy egy hordó Pruki kávét. 😀de minek?! nem maradtam le egy éremről se ahogy látom 😕FELÉBREDT !!!21:20kor jön a vivó bronz meccse elvileg?ja
csebi
Löfli
Sixo
Löfli
több mint 1 éve
lett egy 5. hely isMár te is kezded, hogy csak az érem számít? Volt egy 10. helyünk meg, egy 8. is. Meg nyert a női vagy férfi vízilabda csapat is tonga vagy ki ellen cinkesen.de minek?! nem maradtam le egy éremről se ahogy látom 😕FELÉBREDT !!!21:20kor jön a vivó bronz meccse elvileg?ja
csebi
Löfli
Sixo
Löfli
Sixo
több mint 1 éve
Ezért is kérdezem van e remény arra, hogy ezt ma megállítsák fényviszonyok miatt.Salak tenisz meccseken van világítás? Lejátszák ma teljesbe a magyar párost?sztem nagyon sima lesz ez így, absz félgőzzel játszanak Fucsovicsék, nem lehet egy-két óra alatt regenerálódni egy ilyen meccs után..
KeyG
Szesze
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Hát a mai nap után nem ez jutott volna eszembe. Női a női 100 hát után.Jaja, felfelé lóg ki.Amúgy ő még nem is szarAmúgy mi a neve az úszás kommentátorának?Vásárhelyi Tamás
Sixo
empty taxi
zacknorb
empty taxi
több mint 1 éve
mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
shagi0206
Nyitóünnepségen nem vehetnek részt, éremtáblázatba nem számítanak az eredményeik
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben. Igazából az is fura nekem, hogy indulhat."Nem szabadna kimondani, de Fehéroroszországból" 😁
shagi0206
AIN: független sportolók vagy mi, ország nélkül