Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
nem látom, hogy lehetne Miláknak esélye Marchand ellen 200 pillangón.Ha gyorsabban úszik!
deyell
több mint 1 éve
igazából nem kell neki semmit se csinálnia, elég lennie. Gyerekeket lehet vele rémisztgetni.embiid megint bizonyította hogy mekkora egy szar embermost épp mit csinált?
LanceVance
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Teljesen meghülyült a max, eltűnt minden élő közvetítésm4 már mondtam, minden menő m4re migrál
Kampman
több mint 1 éve
Nemsoká jön az asszó a bronzért.
több mint 1 éve
hülye kérdés, zemanlának nincs öttusázó lánya?
több mint 1 éve
embiid megint bizonyította hogy mekkora egy szar embermost épp mit csinált?
LanceVance
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Női 200 mi ez a futam kiosztás. Tuti Meki osztotta ki. Az elsőben senki, a másodikban, Minna, O'Callaghan, Titmus, Haughey, Fairweather, Jorunnardottir.akkor te valamit szarul nézel, mert én 8 embert láttam az elsőben is
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Női 200 mi ez a futam kiosztás. Tuti Meki osztotta ki. Az elsőben senki, a másodikban, Minna, O'Callaghan, Titmus, Haughey, Fairweather, Jorunnardottir.Te meg szaba intézitek az úszóversenyeket, erre már megint elchargerkedtétek.
Sixo
több mint 1 éve
Marchand gyengébben úszott 400 vegyesben, mint 22es vb-n. Akkor Milák nagyon elkente pillén. Marchand magához képest átlagos formában van.szerintem jó esélye van Marchandnak az olimpiai rekordra 200 pillánnem látom, hogy lehetne Miláknak esélye Marchand ellen 200 pillangón.Ő is egy zsákbamacska, de ha tudná hozni amit a szünet előtt, akkor a kérdést fordítva kell feltenni.
deyell
shagi0206
deyell
több mint 1 éve
Jo szar ez a sorsolas Fucsonak. Erre nem lehetett volna valamit kitalalni hogy legalabb ne egy napon kelljen jatszani?szopó az biztos, mind a ketten ma játszottak
JéBé
több mint 1 éve
1 perces hírek, valami rakéta robbant 1 pályán, és 15-en vagy hányan meghaltak. www.youtube.com/shorts/k5pcXfOxXys
több mint 1 éve
Martin!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
jaaaaaaaaaaa, hogy ma még párosban is tolja 😊Jo szar ez a sorsolas Fucsonak. Erre nem lehetett volna valamit kitalalni hogy legalabb ne egy napon kelljen jatszani?volt olyan aki már tegnap kiesett pinyóban, szörnyű, de ez van...
JéBé
NB2
ok, akkor én hülye voltam
több mint 1 éve
Női 200 mi ez a futam kiosztás. Tuti Meki osztotta ki. Az elsőben senki, a másodikban, Minna, O'Callaghan, Titmus, Haughey, Fairweather, Jorunnardottir.
több mint 1 éve
szerintem jó esélye van Marchandnak az olimpiai rekordra 200 pillánnem látom, hogy lehetne Miláknak esélye Marchand ellen 200 pillangón.Ő is egy zsákbamacska, de ha tudná hozni amit a szünet előtt, akkor a kérdést fordítva kell feltenni.
deyell
shagi0206
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Hwang nem jut be pedig most nyert VB-t ... De a lényeg, hogy a tasmán bent van.
több mint 1 éve
ez a harvey mit össze nem hadonászik, de úgy néz ki hatékony 😀
több mint 1 éve
Jo szar ez a sorsolas Fucsonak. Erre nem lehetett volna valamit kitalalni hogy legalabb ne egy napon kelljen jatszani?volt olyan aki már tegnap kiesett pinyóban, szörnyű, de ez van...
JéBé
több mint 1 éve
nem látom, hogy lehetne Miláknak esélye Marchand ellen 200 pillangón.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Bárki csak ő ne.Férfi 200 az elmúlt 15 éve pénzfeldobás. Richards 4. a világbajnok Kim meg 5. ...buzi román sanszos hogy megnyeri.
Sixo
shagi0206

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta