Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Én alapvetően toleráns vagyok, de ami Los Angelesben történik, az maradjon is ott.Kövezd halálra, ahogy nálatok szokásDe ez az, hogy mindenkit be akar vonni 😮Ha Ruta nem döntőzik, akkor minden buzi a fórumon !Fura módjàt válaszottad a coming outnak, de respekt.
Sixo
warr_b
Kampman
warr_b
több mint 1 éve
Megy Andrásfi bronzmeccseA faterja/edzője jó eséllyel indulhatna egy Thuróczy Szabolcs hasonmásversenyen. 😀
warr_b
több mint 1 éve
ElsayedFurynak vagy Elsayednek?Csavonak én már adtam vízumot …hééé!Elsayed nekem annyira unortodox eddig, mint Tyson FuryDagadt, szőrös és kopasz?
zacknorb
Sixo
Negritis, a vajda
csebi
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Warrb arról még nem beszéltünk, hogy a fiaid milyen számban fognak Budapesten olimpiát nyerni. Súlyemelés, íjászat vagy lövészet?Rsg
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Furynak vagy Elsayednek?Csavonak én már adtam vízumot …hééé!Elsayed nekem annyira unortodox eddig, mint Tyson FuryDagadt, szőrös és kopasz?
zacknorb
Sixo
Negritis, a vajda
csebi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
akkor még egyszer nem gratulálok nekiZóra talán, de a fia csak Zeman, ékezet nélkülazt tudom. de az előbb a Beri Krisztiános utánpótlásos spotban volt egy öttusázó lány, Zéman Zoé (meg még valami Z betűs neve volt)hülye kérdés, zemanlának nincs öttusázó lánya?A fia vizilabdázik
slowmotion
warr_b
slowmotion
warr_b
több mint 1 éve
Csavonak én már adtam vízumot …hééé!Elsayed nekem annyira unortodox eddig, mint Tyson FuryDagadt, szőrös és kopasz?
zacknorb
Sixo
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
és cigány és királyElsayed nekem annyira unortodox eddig, mint Tyson FuryDagadt, szőrös és kopasz?
zacknorb
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kövezd halálra, ahogy nálatok szokásDe ez az, hogy mindenkit be akar vonni 😮Ha Ruta nem döntőzik, akkor minden buzi a fórumon !Fura módjàt válaszottad a coming outnak, de respekt.
Sixo
warr_b
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Warrb arról még nem beszéltünk, hogy a fiaid milyen számban fognak Budapesten olimpiát nyerni. Súlyemelés, íjászat vagy lövészet?
több mint 1 éve
hééé!Elsayed nekem annyira unortodox eddig, mint Tyson FuryDagadt, szőrös és kopasz?
zacknorb
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Zóra talán, de a fia csak Zeman, ékezet nélkülazt tudom. de az előbb a Beri Krisztiános utánpótlásos spotban volt egy öttusázó lány, Zéman Zoé (meg még valami Z betűs neve volt)hülye kérdés, zemanlának nincs öttusázó lánya?A fia vizilabdázik
slowmotion
warr_b
slowmotion

több mint 1 éve
Elsayed nekem annyira unortodox eddig, mint Tyson FuryDagadt, szőrös és kopasz?
zacknorb
több mint 1 éve
Elsayed nekem annyira unortodox eddig, mint Tyson Fury
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
azt tudom. de az előbb a Beri Krisztiános utánpótlásos spotban volt egy öttusázó lány, Zéman Zoé (meg még valami Z betűs neve volt)hülye kérdés, zemanlának nincs öttusázó lánya?A fia vizilabdázik
slowmotion
warr_b
több mint 1 éve
Jó bammeg azt ne mond már, hogy tudtátok, hogy nem fog döntőt úszni ...De ez az, hogy mindenkit be akar vonni 😮Ha Ruta nem döntőzik, akkor minden buzi a fórumon !Fura módjàt válaszottad a coming outnak, de respekt.
Sixo
warr_b
Kampman
több mint 1 éve
De ez az, hogy mindenkit be akar vonni 😮Ha Ruta nem döntőzik, akkor minden buzi a fórumon !Fura módjàt válaszottad a coming outnak, de respekt.
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Megy Andrásfi bronzmeccse

több mint 1 éve
Ez mi az isten szám volt. Még mindig nem tudok felocsúdni.
több mint 1 éve
jó csak érted mi történne, ha Afganisztán megtámadásáért kizárjuk az amerikaiakat...vagy irakért
NB2
utóbbi jogosabb is lett volna
több mint 1 éve
Ha Ruta nem döntőzik, akkor minden buzi a fórumon !Fura módjàt válaszottad a coming outnak, de respekt.
Sixo

több mint 1 éve
jó csak érted mi történne, ha Afganisztán megtámadásáért kizárjuk az amerikaiakat...Nem mondom, hogy én örülök, hogy így van, csak a háború az egy olyan dolog, hogy általában kollektív a szenvedés. Na de hagyjuk is ezt kint, kár volt behoznom a topicba, elnézést mindenkitől.Mondjuk a sportolók erről pont nem tehetnek. Valahol értem a miértjét, de alapvetően én nem büntetném a sportolókat.Szerintem a szomszédodat porigbombázni az undorító, de kinek mi ugye.Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
shagi0206modern sárga csillag.
Nyitóünnepségen nem vehetnek részt, éremtáblázatba nem számítanak az eredményeit
Ennyi erővel ki is zárhatták volna őket.
Kampman
shagi0206
Hanni
ervinator
Hanni
több mint 1 éve
te kezdtél belemenni a hülyeségeddelNyilván "fizikailag" ők indították, de ez ki lett provokálva. De ne menjünk ebbe bele, nem itt a helye.jaja, nyilván teljesen más ország lépte át egy másik ország határát tankokkalNem védeni akarom a ruszkikat mert nem kedvelem őket, de ezt a háborút az én elgondolásom szerint másnak köszönhetjük.Szerintem a szomszédodat porigbombázni az undorító, de kinek mi ugye.Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
shagi0206modern sárga csillag.
Nyitóünnepségen nem vehetnek részt, éremtáblázatba nem számítanak az eredményeit
Ennyi erővel ki is zárhatták volna őket.
Kampman
shagi0206
Hanni
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206