Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Már te is kezded, hogy csak az érem számít? Volt egy 10. helyünk meg, egy 8. is. Meg nyert a női vagy férfi vízilabda csapat is tonga vagy ki ellen cinkesen.de minek?! nem maradtam le egy éremről se ahogy látom 😕FELÉBREDT !!!21:20kor jön a vivó bronz meccse elvileg?ja
csebi
Löfli
Sixo
Löfli
több mint 1 éve
Salak tenisz meccseken van világítás? Lejátszák ma teljesbe a magyar párost?sztem nagyon sima lesz ez így, absz félgőzzel játszanak Fucsovicsék, nem lehet egy-két óra alatt regenerálódni egy ilyen meccs után..
KeyG
több mint 1 éve
mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben. Igazából az is fura nekem, hogy indulhat.Individual Neutral Athletes
shagi0206
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Jaja, felfelé lóg ki.Amúgy ő még nem is szarAmúgy mi a neve az úszás kommentátorának?Vásárhelyi Tamás
Sixo
empty taxi
zacknorb

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Amúgy ő még nem is szarAmúgy mi a neve az úszás kommentátorának?Vásárhelyi Tamás
Sixo
empty taxi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
de minek?! nem maradtam le egy éremről se ahogy látom 😕FELÉBREDT !!!21:20kor jön a vivó bronz meccse elvileg?ja
csebi
Löfli
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Amúgy mi a neve az úszás kommentátorának?Vásárhelyi Tamás
Sixo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Salak tenisz meccseken van világítás? Lejátszák ma teljesbe a magyar párost?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
FELÉBREDT !!!21:20kor jön a vivó bronz meccse elvileg?ja
csebi
Löfli
több mint 1 éve
Nekem ne mondd... 🙄összességében amúgy szar az egész. Már az hbo:go se volt jó, sokszor baszakodott, azóta meg csak romlik.Teljesen meghülyült a max, eltűnt minden élő közvetítésPróbáltad már újraindítani? 😉
Kampman
warr_b
shagi0206

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
21:20kor jön a vivó bronz meccse elvileg?ja
csebi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
21:20kor jön a vivó bronz meccse elvileg?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Jó fórumozó lenne, mindig mindent leír 50 méter után egy 400 méteres számban is.
több mint 1 éve
Volpi hogy jött vissza hirtelen ilyen sokat?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Igen, némileg megjavult, de még mindig nem látok annyit, amennyit kéne.Teljesen meghülyült a max, eltűnt minden élő közvetítésPróbáltad már újraindítani? 😉
Kampman
warr_b
több mint 1 éve
ne legyen igazadpillangón úgy tűnt nekem, hogy most igen jól nyomta, de a részidőt nem tudomMarchand gyengébben úszott 400 vegyesben, mint 22es vb-n. Akkor Milák nagyon elkente pillén. Marchand magához képest átlagos formában van.szerintem jó esélye van Marchandnak az olimpiai rekordra 200 pillánnem látom, hogy lehetne Miláknak esélye Marchand ellen 200 pillangón.Ő is egy zsákbamacska, de ha tudná hozni amit a szünet előtt, akkor a kérdést fordítva kell feltenni.
deyell
shagi0206
deyell
Sixo
deyell
több mint 1 éve
összességében amúgy szar az egész. Már az hbo:go se volt jó, sokszor baszakodott, azóta meg csak romlik.Teljesen meghülyült a max, eltűnt minden élő közvetítésPróbáltad már újraindítani? 😉
Kampman
warr_b
több mint 1 éve
Dehogyis ha már a migránsok is m4-et néznek majd el gondolkoznak és hazamennek vagy ukrajába békét csinálni!a migrál az szitokszó. Vendégmunkáskodik, azt használd.Teljesen meghülyült a max, eltűnt minden élő közvetítésm4 már mondtam, minden menő m4re migrál
Kampman
Sixo
shagi0206
több mint 1 éve
pillangón úgy tűnt nekem, hogy most igen jól nyomta, de a részidőt nem tudomMarchand gyengébben úszott 400 vegyesben, mint 22es vb-n. Akkor Milák nagyon elkente pillén. Marchand magához képest átlagos formában van.szerintem jó esélye van Marchandnak az olimpiai rekordra 200 pillánnem látom, hogy lehetne Miláknak esélye Marchand ellen 200 pillangón.Ő is egy zsákbamacska, de ha tudná hozni amit a szünet előtt, akkor a kérdést fordítva kell feltenni.
deyell
shagi0206
deyell
Sixo
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Teljesen meghülyült a max, eltűnt minden élő közvetítésPróbáltad már újraindítani? 😉
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
én az utolsó suttyó flagrantja miatt szídtamigazából nem kell neki semmit se csinálnia, elég lennie. Gyerekeket lehet vele rémisztgetni.embiid megint bizonyította hogy mekkora egy szar embermost épp mit csinált?
LanceVance
Negritis, a vajda
shagi0206
de azon kívül tolt valamit?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Javítva.Teljesen meghülyült a max, eltűnt minden élő közvetítésm4 már mondtam, minden szerencsétlen m4re migrál
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
a migrál az szitokszó. Vendégmunkáskodik, azt használd.Teljesen meghülyült a max, eltűnt minden élő közvetítésm4 már mondtam, minden menő m4re migrál
Kampman
Sixo