NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 587
47
23:30 NEW ORLEANS BOWL - Southern Miss vs Western Kentucky
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Mohai: "jön az egyetlen kijutó női tőrvívónk, Dóra Dániel"
buhloone mindstate
több mint 1 éve
De amúgy az ilyeneket nem kell megállítani, vagy ez így szabályos, hogy egymástól 20 cm-re állnak aztán a hátuk mögött a karddal próbálják egymást eltalálni meg forognak közben?

több mint 1 éve
telex.hu/sport/2024/07/24/kovacs-richard-okolvivo-olimpikon-parizs-tanari-hivatas-eselyekmost nézem az ausztrál, akit legyőzött ő meg vízvezeték-szerelőként dolgozik. hasonlóan Harcsa Norberthez, aki szintén vízvezeték-szerelés mellett bokszolt.
Szimpi csóka
gabokocka
buhloone mindstate
több mint 1 éve
előbb jön a hang
több mint 1 éve
nah gyerünk Dósa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Szűcs Luca a ranglista 9. helyezett Ilijeva ellen vív.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
és még ez is kicsit túl gyorstelex.hu/sport/2024/07/24/kovacs-richard-okolvivo-olimpikon-parizs-tanari-hivatas-eselyekAugusztus elsején 17:38-kor jön a következő meccse, ez azért kissé más a többi küzdősporthoz képest
Szimpi csóka
gabokocka
r.baggio
a többi sportban nem direktbe a fejet ütik ugye
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
telex.hu/sport/2024/07/24/kovacs-richard-okolvivo-olimpikon-parizs-tanari-hivatas-eselyekAugusztus elsején 17:38-kor jön a következő meccse, ez azért kissé más a többi küzdősporthoz képest
Szimpi csóka
gabokocka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
az ukrán menekült bokszolónk Akilov papíron az esélyes szintén ukrán Khyzhniak ellen kezd. neki kemény sorsolása van. bár szerintem csak papíron az esélyes, mert a kubai Arlen Lopez jobb nála
buhloone mindstate
több mint 1 éve
telex.hu/sport/2024/07/24/kovacs-richard-okolvivo-olimpikon-parizs-tanari-hivatas-eselyekSzimpi csóka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
ja, én nem szakmailag kötöttem bele a stílusába, ahhoz annyira nem értek. Mondjuk való igaz, jobb mintha teleszart gatyával állt volna ki.remélem továbbmegy, bár hozzáteszem, nekem ez a stílus nem jön be amit képvisel, nem egy Koloszár canelo JR..a stílusa amatőr bokszhoz megfelelő. a technikáján, védekezésén lehetne javítani. amúgy van tehetsége a bokszhoz, ütemérzék, szem stb. egyértelműen tehetségesebb mint az ausztrál
eaglesmcnabb
deyell
jobb volt, ez egyértelmű.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Egy győzelem kell az éremhez, szép munka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Nah öröm és bódottá.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Alapvetően utálom az ilyen tauntingoló flegma pöcsöket, de mivel hazánk fia, kibaszom a tv-t az ablakon, ha ezt nem adják oda neki...jól hozta a rácz jenőt 😀
Hanni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
remélem továbbmegy, bár hozzáteszem, nekem ez a stílus nem jön be amit képvisel, nem egy Koloszár canelo JR..a stílusa amatőr bokszhoz megfelelő. a technikáján, védekezésén lehetne javítani. amúgy van tehetsége a bokszhoz, ütemérzék, szem stb. egyértelműen tehetségesebb mint az ausztrál
eaglesmcnabb
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Az év csalása lett volna ha nem adják oda
több mint 1 éve
Tiszta piros már a auszi Piroska feje, több tiszta ütést láttam Kovácsnál
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Alapvetően utálom az ilyen tauntingoló flegma pöcsöket, de mivel hazánk fia, kibaszom a tv-t az ablakon, ha ezt nem adják oda neki...
több mint 1 éve
remélem továbbmegy, bár hozzáteszem, nekem ez a stílus nem jön be amit képvisel, nem egy Koloszár canelo JR..
több mint 1 éve
hajrá az utolsó menetet meg kell nyerni és lehet hozni a meccset...
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Undorító lesz ha ezt is neki adják, szinte az összes highlight Kovácsé
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Nah a 2.-at már Kovácsnak adták.

Madden hates me.
több mint 1 éve
Gyerünk tanár úr
több mint 1 éve
lol Kovács volt a jobb, erre az ausztrálnak adták az első menetet, asszem nem nézem tovább
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Mondjuk osztott pontozással az ausztrálnak adták az 1. menetet...

Madden hates me.