Olimpia

23 feliratkozó

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
szegény Márton nagyon gyengén kezd

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 861 — Kinek mit intézett a kormánya
Kharlan eddig nagyon durva

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 928 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Na gyerünk csajok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 431 — LIGHTS OUT!
hova lett a másik 2 magyar?

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 928 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Király, köszi, valami alamizsna legalább fenteziben 😊

több mint 1 éve
szó se róla taktikusan csinálta a francia, de megérdemelte pidcock
eaglesmcnabb
Mi lett Pidcockkal?
warr_b
Vezetett, 3. körben defekt, aztán feljött az élre megint 4 kör után, aztán nekiment a franciának az utolsó kanyar előtt és így címet védett.

több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
eaglesmcnabb
Mi lett Pidcockkal?
warr_b
defektet kapott a 3. körben, majd 40 mp hátrányból nyert, úgy hogy az utolsó körben kétszer visszaelőzte a francia.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
eaglesmcnabb
Mi lett Pidcockkal?

több mint 1 éve
Ekkora pfujolást utoljára akkor hallottam amikor Kuttor visszatért Diósgyőrbe.

több mint 1 éve

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Ez nem volt szabálytalan?

több mint 1 éve
Nyilván feljött rájuk Heatherly miután Jenő bemondta, hogy ő már megelégedett a harmadik hellyel.

több mint 1 éve
Csak livetimingot látom, de Pidcock elkezdte ledolgozni a 17secet?
zacknorb
meg is fogja nyerni

több mint 1 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
zacknorb
Megy mint a meszes, utol fogja érni a franciát

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 861 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Vamos
több mint 1 éve
Már megint behalt az olimpia hivatalos oldala. Csak nem a római EB-ről hívták a technikusokat?

több mint 1 éve
Mi a faszom ez a hegyikerékpár ...

több mint 1 éve
Nehogy már mind2 mountbikeot csigazabáló, béka comb cuppogó, kagyló szürcsölő majmok nyerjék.
Sixo
HEHE

www.youtube.com/watch?v=NhNcPCLl61w
eaglesmcnabb
HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁH nah most ki röhög mösziő?
Sixo
pidcocknak szurkolok, de sírni nem fogok ha francia nyer. Mindegy, csak ne csicska olasz 😀
eaglesmcnabb
Te vagy a csicska. Te is akkor döntöd el kinek szurkolsz amikor már az eredmény hirdetés megy. Nem hiába vagy Real fan... Ha most a Chievo vagy a Palermot nyert volna 3 BL-t ott lennél.

több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 8 305
Nálam kérdés nélkül Márton Anna... Általad preferált hármast se rúgnám ki az ágyamból, de nekem ők túl műk, Annának meg olyan természetes a kisugárzása, amitől face-to-face olvadozni szoktam, plusz ez a típus jobban is öregszik hosszútávon
Tito05
Akkor még egyszer, képpel illusztrálva

r.baggio
Szándékosan csak a női kardcsapatra reagáltam, mert ha az egész küldöttséget nézem, akkor azért erős az élmenyőz. Csak a vívóknál ott még van Muhari Eszti, aki ha az utcán szembejönne, akkor gondolkodás nélkül leszólítanám (sztem nagyon cuki). Úszóknál Fábián Betti viszi nálam a prímet, de Pádár Nikivel vagy Sebestyén Dalmával is szívesen elbeszélgetnék az edzéstervéről... Egy szó, mint száz én feltalálnám magam az olimpiai faluban 😀 Nincs vmi réteg sport, amire ha rágyúrnék, akkor 4 év múlva jó eséllyel LA-ben ott lehetnék? 😀
Tito05
hogy brékelsz? 😊

amúgy szerintem amit kb mi halandók is tudnánk az a lövészet
NB2
Utána lehetne az olimpi(n)ai faluban is lövöldözni.

Nasser al-attiyah-nak sikerült, végülis csak világfasza pénz, plusz gyakorlás szükséges hozzá 😀
Téli olimpiára könnyebb lehet kijutni magyarként, csak sajna ott kevesebb a merítési lehetőség a faluban.
eaglesmcnabb
nem bántásból kérdezem, de mégis miben könnyebb kijutni nekünk? 😊
NB2
curlinget talán egy átlagember is meg tudna tanulni, ha nagyon rászánná magát. ezzel szemben a nyári olimpián lévő sportágakban igen nehéz lenne kijutni. breaket írta valaki, de oda meg olyan ritmusérzék kell, ami az emberek nagy részének nincs meg. talán a légpisztoly az, ami legnagyobb eséllyel összejöhet.
deyell
A ritmuserzek kell hozza a legkissebb reszben
no
fizikai tehetség akkor is kell hozzá, erő, egyensúlyérzék, mozgáskoordináció, ruganyosság stb. tehát nem csak skill.
deyell
Ez egy izuleti sport, a tobbi tanulhato es/ vagy fejlesztheto ahogy a legtobb sportban. Igazabol nem tudom mirol van szo, de ha arrol hogy most idot belefektetve "felnott" fejjel milyen sportban lehetne kijutni akkor a break szinte az egyik legrosszabb valasztas.
több mint 1 éve
Nehogy már mind2 mountbikeot csigazabáló, béka comb cuppogó, kagyló szürcsölő majmok nyerjék.
Sixo
HEHE

eaglesmcnabb
Sixo
pidcocknak szurkolok, de sírni nem fogok ha francia nyer. Mindegy, csak ne csicska olasz 😀

több mint 1 éve
Sixo
HEHE

eaglesmcnabb

több mint 1 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
egyiptomiakat meg jól lefárasztottuk 8-cal égnek Dánia ellen 😊
NB2
A dánok kiemelkednek eddigi játékukkal, és hát nem is olyan lassú csapat, mint a mienk, ez kellemetlen nagyonaz egyiptomiaknak.

több mint 1 éve
Sixo
HEHE

több mint 1 éve

Poloska vagyok.