Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
szegény Márton nagyon gyengén kezd
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Kharlan eddig nagyon durva
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Na gyerünk csajok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Király, köszi, valami alamizsna legalább fenteziben 😊

több mint 1 éve
Vezetett, 3. körben defekt, aztán feljött az élre megint 4 kör után, aztán nekiment a franciának az utolsó kanyar előtt és így címet védett.szó se róla taktikusan csinálta a francia, de megérdemelte pidcockMi lett Pidcockkal?
eaglesmcnabb
warr_b
több mint 1 éve
defektet kapott a 3. körben, majd 40 mp hátrányból nyert, úgy hogy az utolsó körben kétszer visszaelőzte a francia.szó se róla taktikusan csinálta a francia, de megérdemelte pidcockMi lett Pidcockkal?
eaglesmcnabb
warr_b
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
szó se róla taktikusan csinálta a francia, de megérdemelte pidcockMi lett Pidcockkal?
eaglesmcnabb

több mint 1 éve
Ekkora pfujolást utoljára akkor hallottam amikor Kuttor visszatért Diósgyőrbe.
több mint 1 éve
szó se róla taktikusan csinálta a francia, de megérdemelte pidcock
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Nyilván feljött rájuk Heatherly miután Jenő bemondta, hogy ő már megelégedett a harmadik hellyel.
több mint 1 éve
Csak livetimingot látom, de Pidcock elkezdte ledolgozni a 17secet?meg is fogja nyerni
zacknorb
több mint 1 éve
Csak livetimingot látom, de Pidcock elkezdte ledolgozni a 17secet?Megy mint a meszes, utol fogja érni a franciát
zacknorb
több mint 1 éve
Csak livetimingot látom, de Pidcock elkezdte ledolgozni a 17secet?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Vamos
több mint 1 éve
Már megint behalt az olimpia hivatalos oldala. Csak nem a római EB-ről hívták a technikusokat?
több mint 1 éve
Te vagy a csicska. Te is akkor döntöd el kinek szurkolsz amikor már az eredmény hirdetés megy. Nem hiába vagy Real fan... Ha most a Chievo vagy a Palermot nyert volna 3 BL-t ott lennél.pidcocknak szurkolok, de sírni nem fogok ha francia nyer. Mindegy, csak ne csicska olasz 😀HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁH nah most ki röhög mösziő?Nehogy már mind2 mountbikeot csigazabáló, béka comb cuppogó, kagyló szürcsölő majmok nyerjék.HEHE
Sixo
www.youtube.com/watch?v=NhNcPCLl61w
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Ez egy izuleti sport, a tobbi tanulhato es/ vagy fejlesztheto ahogy a legtobb sportban. Igazabol nem tudom mirol van szo, de ha arrol hogy most idot belefektetve "felnott" fejjel milyen sportban lehetne kijutni akkor a break szinte az egyik legrosszabb valasztas.fizikai tehetség akkor is kell hozzá, erő, egyensúlyérzék, mozgáskoordináció, ruganyosság stb. tehát nem csak skill.A ritmuserzek kell hozza a legkissebb reszbencurlinget talán egy átlagember is meg tudna tanulni, ha nagyon rászánná magát. ezzel szemben a nyári olimpián lévő sportágakban igen nehéz lenne kijutni. breaket írta valaki, de oda meg olyan ritmusérzék kell, ami az emberek nagy részének nincs meg. talán a légpisztoly az, ami legnagyobb eséllyel összejöhet.nem bántásból kérdezem, de mégis miben könnyebb kijutni nekünk? 😊Utána lehetne az olimpi(n)ai faluban is lövöldözni.hogy brékelsz? 😊Szándékosan csak a női kardcsapatra reagáltam, mert ha az egész küldöttséget nézem, akkor azért erős az élmenyőz. Csak a vívóknál ott még van Muhari Eszti, aki ha az utcán szembejönne, akkor gondolkodás nélkül leszólítanám (sztem nagyon cuki). Úszóknál Fábián Betti viszi nálam a prímet, de Pádár Nikivel vagy Sebestyén Dalmával is szívesen elbeszélgetnék az edzéstervéről... Egy szó, mint száz én feltalálnám magam az olimpiai faluban 😀 Nincs vmi réteg sport, amire ha rágyúrnék, akkor 4 év múlva jó eséllyel LA-ben ott lehetnék? 😀Nálam kérdés nélkül Márton Anna... Általad preferált hármast se rúgnám ki az ágyamból, de nekem ők túl műk, Annának meg olyan természetes a kisugárzása, amitől face-to-face olvadozni szoktam, plusz ez a típus jobban is öregszik hosszútávonAkkor még egyszer, képpel illusztrálva
Tito05
r.baggio
Tito05
amúgy szerintem amit kb mi halandók is tudnánk az a lövészet
NB2
Nasser al-attiyah-nak sikerült, végülis csak világfasza pénz, plusz gyakorlás szükséges hozzá 😀
Téli olimpiára könnyebb lehet kijutni magyarként, csak sajna ott kevesebb a merítési lehetőség a faluban.
eaglesmcnabb
NB2
deyell
no
deyell
több mint 1 éve
pidcocknak szurkolok, de sírni nem fogok ha francia nyer. Mindegy, csak ne csicska olasz 😀HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁH nah most ki röhög mösziő?Nehogy már mind2 mountbikeot csigazabáló, béka comb cuppogó, kagyló szürcsölő majmok nyerjék.HEHE
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
több mint 1 éve
HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁH nah most ki röhög mösziő?Nehogy már mind2 mountbikeot csigazabáló, béka comb cuppogó, kagyló szürcsölő majmok nyerjék.HEHE
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
egyiptomiakat meg jól lefárasztottuk 8-cal égnek Dánia ellen 😊A dánok kiemelkednek eddigi játékukkal, és hát nem is olyan lassú csapat, mint a mienk, ez kellemetlen nagyonaz egyiptomiaknak.
NB2
több mint 1 éve
Nehogy már mind2 mountbikeot csigazabáló, béka comb cuppogó, kagyló szürcsölő majmok nyerjék.HEHE
Sixo