Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
És összejött a francia házidöntő női kardba, micsoda meglepetés... csapatban nagyon nehéz lesz verni őket bárkinek
több mint 1 éve
Mennyire lenne cink, ha kikapnának az első 2 meccsükön a talán legnagyobb favoritok?+ hazai pályán 😊 egyébként úgyis az egyenes kieséses szakasz lesz a lényeg, oda meg azért el fognak jutni így is
shagi0206
több mint 1 éve
Dikk a dánoknál az edző egy játékos.Sok a közös a múltjukban, de nem hiszem hogy tetszene nekik, ha ledánoznád őket 😀
Sixo
több mint 1 éve
már csak azért is, mert az egyetlen halvány esélyünk a továbbjutásra, ha mi is megverjük őket14-7re szopnak a francia férfi kézisek a norvégoktól.nagyon helyes. Szopjanak a meccs végén is, az a lényeg.
Sixo
shagi0206
több mint 1 éve
Már 15-10, meg fogják fordítani.14-7re szopnak a francia férfi kézisek a norvégoktól.nagyon helyes. Szopjanak a meccs végén is, az a lényeg.
Sixo
shagi0206
több mint 1 éve
Bunyó a francia-norvégon. A kiállítást nem értem, mióta tilos a fojtogatás kéziben?
több mint 1 éve
Amennyit nézem, nekem belefér.Mondjuk - bár ez az alap problémát nem oldja meg - azon is elgondolkodhatnának, hogy kettővel kelljen nyerni.Akarsz még tíz percnyi üvöltözést? 😀
zinedine5
Rajna
több mint 1 éve
14-7re szopnak a francia férfi kézisek a norvégoktól.nagyon helyes. Szopjanak a meccs végén is, az a lényeg.
Sixo
több mint 1 éve
minden egyes napSzűcs Lucától igen.Mondjuk - bár ez az alap problémát nem oldja meg - azon is elgondolkodhatnának, hogy kettővel kelljen nyerni.Akarsz még tíz percnyi üvöltözést? 😀
zinedine5
Rajna
Sixo
kétszer
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szűcs Lucától igen.Mondjuk - bár ez az alap problémát nem oldja meg - azon is elgondolkodhatnának, hogy kettővel kelljen nyerni.Akarsz még tíz percnyi üvöltözést? 😀
zinedine5
Rajna
több mint 1 éve
Én abból tudok kiindulni, hogy egy normális edző lebasz ha így visszahúzod a kezed.hát nemtom, szerintem ez messze nem egyértelmű.. én nem értem ezt miért döntötték el így döntő tusnál..Amúgy én a kezét nézem. Egyszerűen így nem lehet a kezet visszahúzni mint georgiai, az by default átadja a jogot. Hiába indul előbb, nekem természetesebb ahogy a másik tercből vált, és a georgiai így nem húzhatja vissza.Nekem úgy tűnt, hogy talán egy hajszállal előbb indult a grúz. De Nemcsik élőben pl. határozottan állította, hogy simán az egyiptomié, ő talán ért hozzá 😀Basszus ez még csak most jött szembe. Beszarás.amúgy ezt valóban a grúznak kellett volna adni nem?
m.youtube.com/watch?v=nzj48a07XoM
Tactful Cactus
deyell
Rajna
Heisman nádor
Szesze
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Mondjuk - bár ez az alap problémát nem oldja meg - azon is elgondolkodhatnának, hogy kettővel kelljen nyerni.Akarsz még tíz percnyi üvöltözést? 😀
zinedine5
több mint 1 éve
Igazi kardot kell adni nekikIlyen Zweihandert én is adnék.
no
több mint 1 éve
Mondjuk - bár ez az alap problémát nem oldja meg - azon is elgondolkodhatnának, hogy kettővel kelljen nyerni.
több mint 1 éve
Warrb: Az fénykard.Igazi kardot kell adni nekiklézerkardot
no
Kampman
több mint 1 éve
Azt nyilván nem vezetném be, hogy aki hamarabb talál azé a tus - szerintem az hülyeség.Na jó, de akkor le kell határolni, mi az, hogy "nincsen semmi védés vagy ilyesmi". Nehéz objektivizálni.
Én azzal operálnék, hogy amikor mindkettő talál (és nincsen védés vagy ilyesmi, csak egyszerre indulnak), akkor egy kicsit flexibilisebben nézni/osztani valahogy a pontokat... mások erre is azt mondják, hogy booo. De szerintem ha nekem féllaikusnak, és magyarnak is zavaró az egész, akkor sztem azért az jelez valamit - mert a full laikusnak csak annyi jön le, hogy minek ordítoznak / egyszerre szúrtak / ki szúrt hamarabb?
Mondjuk, én a vízilabdával is így vagyok... lehet nem vagyok igazi magyar.
Igor
AMúgy engem pl. párbajtőrben és tőrben meg az zavar, hogy hagyják ezt a fűrészelést, a tusok kb. 20-30%-a az, hogy kivédett támadások után egymás mellett állva hadonáasznak amíg rá nem csapnak a másik seggére. Ebben sem látom a vívótudást, de nyilván kisebb probléma, mint a kardban (és könnyen meg is oldható, csak hamarabb kell álljt mondani).
A póló szerintem sok meccs nézése után kb. érthető, de ott még laikus is azt legalább láthatja, hogy kb. milyen aráányban mennek a fórok/kontrák ide-oda. Ez vívásban nevetséges lenne, hogy kb. 50-50-es ítéleteket várni kétlámpásnál.
több mint 1 éve
hát nemtom, szerintem ez messze nem egyértelmű.. én nem értem ezt miért döntötték el így döntő tusnál..Amúgy én a kezét nézem. Egyszerűen így nem lehet a kezet visszahúzni mint georgiai, az by default átadja a jogot. Hiába indul előbb, nekem természetesebb ahogy a másik tercből vált, és a georgiai így nem húzhatja vissza.Nekem úgy tűnt, hogy talán egy hajszállal előbb indult a grúz. De Nemcsik élőben pl. határozottan állította, hogy simán az egyiptomié, ő talán ért hozzá 😀Basszus ez még csak most jött szembe. Beszarás.amúgy ezt valóban a grúznak kellett volna adni nem?
Tactful Cactus
deyell
Rajna
Heisman nádor
több mint 1 éve
Amúgy én a kezét nézem. Egyszerűen így nem lehet a kezet visszahúzni mint georgiai, az by default átadja a jogot. Hiába indul előbb, nekem természetesebb ahogy a másik tercből vált, és a georgiai így nem húzhatja vissza.Nekem úgy tűnt, hogy talán egy hajszállal előbb indult a grúz. De Nemcsik élőben pl. határozottan állította, hogy simán az egyiptomié, ő talán ért hozzá 😀Basszus ez még csak most jött szembe. Beszarás.amúgy ezt valóban a grúznak kellett volna adni nem?
Tactful Cactus
deyell
Rajna
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Tudod jól hogy Szilágyi a 10-20% kivételbe tartozik, de neki is voltak meccsei, ahol elő kellett ezt az eszközt venni/ezel kellett operálnia a korább olimpiákon...Ez is igaz, hogy nem készültek fel a modern problémákra. Pl. hogy van közönség 😀 meg ordító emberek. De azért üvöltés és üvöltés között is van különbség, amit Bazadze levág, az a magyarokhoz (kivéve talán Decsi) vagy a koreaiakhoz képest is őrület. És azért Szilágyi ellen pl. nagyon nagy volt a kontraszt, ahogy pl. a Montano-Nemcsik döntőn isBasadze érdekes ember valóban, de a kardozók 80-90%-a üvölt minden egyes tus után... ezt a sport termelte/nevelte ki sajnos a necces szabályrendszerével. És minden olimpián/versenyen van ilyen, a vívásnak (és leginkább a kardnak) igenis van egy "szabályproblémája"Nekem úgy tűnt, hogy talán egy hajszállal előbb indult a grúz. De Nemcsik élőben pl. határozottan állította, hogy simán az egyiptomié, ő talán ért hozzá 😀Basszus ez még csak most jött szembe. Beszarás.amúgy ezt valóban a grúznak kellett volna adni nem?
Tactful Cactus
deyell
Bazadze amúgy nem véletlenül nem kapja meg ezeket. A tokiói elődöntőben ellene "fújtak", de ez teljesen érthető, ha ott van egy Szilágyi Áron, akivel meg lehet beszélni a tusokat, meg egy ilyen félőrült, aki másodpercenként a pofádba üvölt, hát kétes helyzetben tudat alatt is inkább a normális figurának ítélek.
Amúgy az ellenfele, Amer hasonló idióta, csak kicsit más stílusban. A következő ellenfelétől már ő kapott ki döntő tussal, és térden állva könyörgött a bírónak kb. 10 percig, nem volt hajlandó felállni és felvenni a maszkot.
Rajna
Az én szabályváltoztatásom, aki ordít, az DQ. Nagyon hamar megszűnne ez az egész 😛 (Mondjuk ettől még az, hogy ki indult/kinek van joga támadni ugyanúgy szürke és azt is meg kéne reformálni.)
Igor
Rajna
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Azt nyilván nem vezetném be, hogy aki hamarabb talál azé a tus - szerintem az hülyeség.Én még amikor először láttam, nem értettem, hogy miért nem lehet egyszerűen annak adni a tust, aki hamarabb talál, akár 1 századmásodperccel is. Ez objektív, világos. Ha akarnak, lehet bevezetni egy türelmi időt együttesre, mint párbajtőrben, bár az elég alacsony kell elgyen, hogy ne végig együttes legyen minden.Ez a fő baj a karddal - hogy nagyon sok határeset/közeli tus van, szerintem ha azt mondom hogy a usok 20-30%-a ilyen, az egy fair becslés.szerintem a döntő tust lehetetlen eldönteni (éppen ezért nem is kellett volna..). Amit 10-10nél mutatnak az szerintem egyértelműen Bazadze-é volt, ha azt a másiknak ítélték az gázBasszus ez még csak most jött szembe. Beszarás.amúgy ezt valóban a grúznak kellett volna adni nem?
Tactful Cactus
deyell
Szesze
És annyira szoros lett az élmezőny (és egyre szorosabb lesz a jövőben is) hogy ekkora százalék nem fér bele... nem tudom hogy lehetne megreformálni (több szimultán/nem adunk tust felé elmenni) - nyilván ez lehet azzal jár, h újra kéne tanulni/másképp edzeni - szóval nem könnyú szitu.
De onnantól, hogy az afrikaik elmentek az ugráló/zavaró stílus felé, amit ugyanúgy elfogadnak és a klasszikus, old head kardozókat eléggé zavarja, szerintem ez egy valid kérdés.
Igor
Viszont talán ennek az lenne a következménye, hogy ész nélkül menne a vagdalkozás, még gyorsabb és követhetetlenebb lenne az egész. És ahogy írod is, újra kell tanulni az egészet.
Rajna
Én azzal operálnék, hogy amikor mindkettő talál (és nincsen védés vagy ilyesmi, csak egyszerre indulnak), akkor egy kicsit flexibilisebben nézni/osztani valahogy a pontokat... mások erre is azt mondják, hogy booo. De szerintem ha nekem féllaikusnak, és magyarnak is zavaró az egész, akkor sztem azért az jelez valamit - mert a full laikusnak csak annyi jön le, hogy minek ordítoznak / egyszerre szúrtak / ki szúrt hamarabb?
Mondjuk, én a vízilabdával is így vagyok... lehet nem vagyok igazi magyar.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)