Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Hát, engem a hideg ráz tőle, nagyon ellenszenves. Kicsit olyan Sixo vibe 😖😄Faszom, ne mutassák már ilyen közelről McIntosht, megállok a fejlődésben bakker.Mi a bajod vele? Aranyos kislány
warr_b
Assurbanapli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Te meg miről beszélsz, mikor ekéztem én indiánokat?A kommentátor olvassa a fórumot, beolvasta a hozzászólásom.Remélem nem valami Warrb-ekézést.
Sixo
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Az argentinokat meg kéne verni nem?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Sziasztok, az úszást melyiken lehet nézni? A kézilabda kevésbé érdekelVagy Eurosport
mustaine
több mint 1 éve
A kommentátor olvassa a fórumot, beolvasta a hozzászólásom.Remélem nem valami Warrb-ekézést.
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Nem ,azt, hogy Warrbnek hosszú a haja és szőrös.A kommentátor olvassa a fórumot, beolvasta a hozzászólásom.Hogy hunyorítani kell, meg dugni?
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Holnap már jönnek a csapatvívások?
több mint 1 éve
Amúgy Sixo, elfelejtettél nicket váltani 😂Én azt írtam, hogy warr nem tud megállni a fejlődésben. Ugyanis már nem fejlődik.18 év alatti lányok kinézetéről ne diskuráljunk pleaseFaszom, ne mutassák már ilyen közelről McIntosht, megállok a fejlődésben bakker.Már megbocsáss, de az lehetetlen.
warr_b
szaba
Heisman nádor
szaba

több mint 1 éve
Dikk ki jelent meg a 4. napra.Mert csak be-be kapcsolom, nem nézem folyamatosanAz olimpia jórészt meló miatt szinte teljesen kimarad számomra, ráadásul elég negatív spirálban vagyok:Ez szinte lehetetlen, hogy láttad Koch meg Siklósi meccsét, de a kettő közötti 20 percben vívó Andrásfit nem? 😀 Ugyanez igaz Szilágyi vereségére és Gémesi győzelmére, a kettő között negyedóra telt el 😀
élőben láttam
- a kézisek Egyiptom elleni L-t
- a vízilabdás csajok hollandok elleni L-t
- Szilágyi, Siklósi és Koch kiesését
- Gémesi vereségét (wint nem)
- Andrásfi mindkét vereségét (egyik győzelmét sem)
-
- Szűcs Luca mai kiesését
- Marozsán L-t
- a 4x100 váltó 8.helyét
nem láttam:
- a bronzunkat
- a brazilok elleni W-t
-Póta győzelmét
-Kovács Ricsi ökölvívó győzelmét
Willie Parker
Rajna
Willie Parker
több mint 1 éve
A kommentátor olvassa a fórumot, beolvasta a hozzászólásom.Hogy hunyorítani kell, meg dugni?
Sixo
több mint 1 éve
Hosszú a haja ,de elég szőrös, nem hinném, hogy Warrb nő lenne. A 18 éven is meglepődnék amikor láttam a 98as vb-t.18 év alatti lányok kinézetéről ne diskuráljunk pleaseFaszom, ne mutassák már ilyen közelről McIntosht, megállok a fejlődésben bakker.Már megbocsáss, de az lehetetlen.
warr_b
szaba
Heisman nádor
több mint 1 éve
De, vissza... 😔Én azt írtam, hogy warr nem tud megállni a fejlődésben. Ugyanis már nem fejlődik.18 év alatti lányok kinézetéről ne diskuráljunk pleaseFaszom, ne mutassák már ilyen közelről McIntosht, megállok a fejlődésben bakker.Már megbocsáss, de az lehetetlen.
warr_b
szaba
Heisman nádor
szaba

több mint 1 éve
Én azt írtam, hogy warr nem tud megállni a fejlődésben. Ugyanis már nem fejlődik.18 év alatti lányok kinézetéről ne diskuráljunk pleaseFaszom, ne mutassák már ilyen közelről McIntosht, megállok a fejlődésben bakker.Már megbocsáss, de az lehetetlen.
warr_b
szaba
Heisman nádor
több mint 1 éve
A kommentátor olvassa a fórumot, beolvasta a hozzászólásom.
több mint 1 éve
Kicsit fájdalmas, hogy Jackl Vivi be sem jutott, annyira máshogy lett hangolva. Egyéni csúcsa bronzot ért volna …
több mint 1 éve
18 év alatti lányok kinézetéről ne diskuráljunk pleaseFaszom, ne mutassák már ilyen közelről McIntosht, megállok a fejlődésben bakker.Már megbocsáss, de az lehetetlen.
warr_b
szaba
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Faszom, ne mutassák már ilyen közelről McIntosht, megállok a fejlődésben bakker.Mi a bajod vele? Aranyos kislány
warr_b
több mint 1 éve
Mert csak be-be kapcsolom, nem nézem folyamatosanAz olimpia jórészt meló miatt szinte teljesen kimarad számomra, ráadásul elég negatív spirálban vagyok:Ez szinte lehetetlen, hogy láttad Koch meg Siklósi meccsét, de a kettő közötti 20 percben vívó Andrásfit nem? 😀 Ugyanez igaz Szilágyi vereségére és Gémesi győzelmére, a kettő között negyedóra telt el 😀
élőben láttam
- a kézisek Egyiptom elleni L-t
- a vízilabdás csajok hollandok elleni L-t
- Szilágyi, Siklósi és Koch kiesését
- Gémesi vereségét (wint nem)
- Andrásfi mindkét vereségét (egyik győzelmét sem)
-
- Szűcs Luca mai kiesését
- Marozsán L-t
- a 4x100 váltó 8.helyét
nem láttam:
- a bronzunkat
- a brazilok elleni W-t
-Póta győzelmét
-Kovács Ricsi ökölvívó győzelmét
Willie Parker
Rajna
több mint 1 éve
Kezd a kézimeccs is az emmnétyen

több mint 1 éve
Faszom, ne mutassák már ilyen közelről McIntosht, megállok a fejlődésben bakker.Már megbocsáss, de az lehetetlen.
warr_b
több mint 1 éve
Faszom, ne mutassák már ilyen közelről McIntosht, megállok a fejlődésben bakker.Te hova akarsz már fejlődni ,te kész vagy.
warr_b
több mint 1 éve
Faszom, ne mutassák már ilyen közelről McIntosht, megállok a fejlődésben bakker.

több mint 1 éve
Jó akkor többet kell hunyorítanunk meg dugnunk.Japán 6 arany, Kína 5, Korea 5 ... Lehet többet kéne hunyorítani és akkor mi is többet nyernénk.Csak ők "kicsit" többen vannak. Meg ugye jusson eszedbe: ha azt hiszed, hogy valamiben egyedülállóan jó vagy, akkor fogadd el hogy biztos van egy ázsiai csodagyerek, aki jobb nálad.
Sixo
shagi0206
több mint 1 éve
ezt megnyertük