NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Olimpia

23 feliratkozó

több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Szerintem az m4 négyes csatornán nem tudják a riporterek, hogy kimegy a hangjuk adásba... 😊
Zolika
nincs is hang ott 😊
Szesze
Az elöbb volt.

-Hogy ejted a nevét?
-Nem zsidó, bocsánat nem izraeli, szóval amerikaiasan kell ejteni...
Zolika
😀
több mint 1 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 978
Szerintem az m4 négyes csatornán nem tudják a riporterek, hogy kimegy a hangjuk adásba... 😊
Zolika
nincs is hang ott 😊
Szesze
Az elöbb volt.

-Hogy ejted a nevét?
-Nem zsidó, bocsánat nem izraeli, szóval amerikaiasan kell ejteni...

több mint 1 éve
Megrázóan nagy a különbség az M4 és az Eurosport közvetítése között. 🤐
Tony Adams
jó, majd belejönnek az eurosporton is 😊
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!
Major Veronika de jól kezdett, 95, 98 , 96.Sajnos Fábian Sára elszállt egy 90essel.

több mint 1 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Mikor volt olyan utoljára, hogy nem szereztünk érmet úszásban?
Hanni
Miért ne szereznénk? Hubit mégis ki verné meg? Miláknál is 3an biztos nem jobbak.
Sixo
Milák ki tudja, mit úszik, Hubinak meg van kb. 4-5 reális kihívója
Rajna
Fukokában is mégis agyonverte az összeset. Ami Milák többször is úszott már idén azt azért 3an rajta kívül nem tudják. Értem, hogy szidni kell az úszókat, de azért az extrém de nagyon nagyon extrém elképzelés, hogy egyikük sem szerez érmet. 3 arany is benne van ebben.
Sixo
Milák idei legjobbjánál legalább öten jobbat úsztak az elmúlt évben, javulnia kell az éremhez. A 200 hát meg elég szoros, de ott legalább tényleg Kósé a legjobb idő (ha nem is sokkal).
Rajna
??? Milák júniusban úszott 1:53.91nél egyedül a japán Hondanak van jobb ideje de az sem idénről hanem tavalyról.
Sixo
Marchand, Chmielewski, Heilman, Kharun és Foster is jobbat úszott a tavalyi vb-n. Gondolom nem visszaesni fognak, szóval javulni kell.

több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Megrázóan nagy a különbség az M4 és az Eurosport közvetítése között. 🤐
több mint 1 éve
Zolika
nincs is hang ott 😊
több mint 1 éve
Hanni
Miért ne szereznénk? Hubit mégis ki verné meg? Miláknál is 3an biztos nem jobbak.
Sixo
Rajna
Fukokában is mégis agyonverte az összeset. Ami Milák többször is úszott már idén azt azért 3an rajta kívül nem tudják. Értem, hogy szidni kell az úszókat, de azért az extrém de nagyon nagyon extrém elképzelés, hogy egyikük sem szerez érmet. 3 arany is benne van ebben.
Sixo
Milák idei legjobbjánál legalább öten jobbat úsztak az elmúlt évben, javulnia kell az éremhez. A 200 hát meg elég szoros, de ott legalább tényleg Kósé a legjobb idő (ha nem is sokkal).
Rajna
??? Milák júniusban úszott 1:53.91nél egyedül a japán Hondanak van jobb ideje de az sem idénről hanem tavalyról.

több mint 1 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 978

több mint 1 éve
Hanni
Sixo
Rajna
Sixo
Rajna
Mondjuk ha KH nem szerezne még érmet sem az tényleg hatalmas negatív meglepetés/csalódás lenne.. az arany az nyilván necc
több mint 1 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Hanni
Sixo
Rajna
Sixo

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 002
Valahogy az olimpia és az európai mezőny között jóval nagyobb a különbség a nőknél, mint a férfiaknál. Azt sem gondoltam volna, hogy a fiúk fognak váltóban döntőt úszni. De aztán ha jobban átgondolja az ember mégis csak reálisabb.
Sixo
A pesti vébén 2017-ben nem ebben a számban lett bronzérem?

több mint 1 éve
Ha már szóba került a ronda kézilabdás mez, a tornász srácé kifejezetten jó lett.

több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Na fiúk döntő 4*100 EZ AZ

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Valahogy az olimpia és az európai mezőny között jóval nagyobb a különbség a nőknél, mint a férfiaknál. Azt sem gondoltam volna, hogy a fiúk fognak váltóban döntőt úszni. De aztán ha jobban átgondolja az ember mégis csak reálisabb.

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
ez szép volt a fiúktól, ki kell zárni a döntőben 4-5 váltót és máris nyerünk érmet 😊
több mint 1 éve
Hanni
Sixo
Rajna

több mint 1 éve
Hanni
Sixo
Rajna
Közben ha nem tévedek '76-ban volt ilyen utoljára.
Hanni
igen

több mint 1 éve
Btw kapusok basztatása sosem divat kéziben, de az utolsó kb. 10 percben volt legalább 3, abszolút fogható lövés, ami ugyan erős volt, de pont oda jött, ahova Palasics várta, és nem tudta kifogni. Ilyenek nem nagyon férnek bele
Rajna
legfontosabb poszt a kéziben.. viszont a mai meccs nem ott ment el, hanem ezen a tragikus kezdésen amikor az egész csapat minősíthetetlen szintet nyomott, ez pedig egyértelműen a szakvezetés sara mindig..
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 584 — Poloska confirmed
Hanni
Sixo
Rajna
Közben ha nem tévedek '76-ban volt ilyen utoljára.
több mint 1 éve
Kosárlabdában Ausztrália magabiztosan vezet a spanyolok ellen.
Kampman
Győznek is.

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 331 — no es importante
A vívás hol áll most? Egy magyar női sikert látok eddig, de szerintem már a férfiak is pástra léptek
r.baggio
13:20 meg 13:45 és 13:45
Sixo
Ja mert neki az első körben is vívnia kellett

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
A vívás hol áll most? Egy magyar női sikert látok eddig, de szerintem már a férfiak is pástra léptek
r.baggio
13:20 meg 13:45 és 13:45

több mint 1 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
hülye szpíker továbbjutásról beszélt, mikor már az elején látszott, hogy kb semmi esélyünk 😊
NB2
Nem hiszem hogy beszelhet masrol. XD

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 331 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal