Olimpia
24 feliratkozó
több mint 2 éve
és vissza a valóságba: híradó egyperces 😕Automatikus
NB2elkapcsolásmute.
iktriad
több mint 2 éve
és vissza a valóságba: híradó egyperces 😕Automatikus elkapcsolás.
NB2
több mint 2 éve
és vissza a valóságba: híradó egyperces 😕
több mint 2 éve
Na hajrá Jutta LeerdamNFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Grat az aranyhoz!!! A karma (azon túl, hogy baromság) baromira más, mint amit sokan hisznek, hogy az. Lásd még:faszom sanyi...Ez valahol karma, valahol viszont azert varhato volt. Lehet itt mutogatni a tarsra, az edzokre, de ranezel es latod, hogy mentalisan megroppantotta az a bizonyos elvett olimpiai arany.
legalább boe elbaszta, legalabb quentin nagyot megy, valami jó is legyen
eaglesmcnabb
A karma resz az a valtora igaz, mert valami egeszen undorito volt az utana tett nyilatkozat.
Stez
www.youtube.com/watch?v=tLLzVw70nSs
több mint 2 éve
Ádó mintha 🍋ba harapott volna
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Egyébként le a kalappal, ez tanári versenyzés volt, az látszott az elődöntőben is, hogy ő a legerősebb, de ezt meg is kellett csinálni hibátlanul, hatalmasat ment!
több mint 2 éve
Ha most kimész az Ázsia centerbe, es felszedsz pár helyi csajt ott, akkor 5-6 olimpia múlva ott lehetünk 😊Lányokdért hány év múlva szoríthatunk majd? 😁gyorskoripályákat a stadionok helyére!Kicsit sem panaszkodhatnak szerintem, van lóvé tolva rendesen a gyorskoriba.
NB2
Látnád a görkorisok (ami valahol az alapja az egésznek) viszont milyen pocok körülmények között dolgoznak...
Bazzani
Hanni
több mint 2 éve
jó én nagyon negatív vagyok (akármilyen sportról van szó), de ha bejön valami jobban is tudok örülni 😀Általában én vagyok, aki mindig a legrosszabra készül, de Te még rajtam is túlteszel 😊 de jinxnek szép volt 😊bejött 😉 😉 😛2 bronz short trackben 5 versenyszámból. csalódásHm? 😊
Heisman
Bálesz
Heisman
Bálesz
btw 18. Magyarország az éremtáblázaton
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Ez a gyerek az igazi zseni 😊Mert eddig mindig Sanyi volt jobb fejben, hiába volt fizikalisan jobb Ádó.
Miért Sanyiról szól nálunk ez a sport, amikor Ádó a jobb 😀
bcsarli
Most ez megfordult.
Ez a döntő hozta Sanyi legszimpibb mozdulatát az olimpián, ahogy örült Ádó aranyának, remélem innen építkezünk tovább 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Általában én vagyok, aki mindig a legrosszabra készül, de Te még rajtam is túlteszel 😊 de jinxnek szép volt 😊bejött 😉 😉 😛2 bronz short trackben 5 versenyszámból. csalódásHm? 😊
Heisman
Bálesz
Heisman
több mint 2 éve
Lányokdért hány év múlva szoríthatunk majd? 😁gyorskoripályákat a stadionok helyére!Kicsit sem panaszkodhatnak szerintem, van lóvé tolva rendesen a gyorskoriba.
NB2
Látnád a görkorisok (ami valahol az alapja az egésznek) viszont milyen pocok körülmények között dolgoznak...
Bazzani
több mint 2 éve
bejött 😉 😉 😛2 bronz short trackben 5 versenyszámból. csalódásHm? 😊
Heisman
Bálesz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
több mint 2 éve
2 bronz short trackben 5 versenyszámból. csalódásHm? 😊
Heisman
több mint 2 éve
Pontosan, ez az egész magyar csapatnak talán jobb, hogy Sanyi hozza a marketingértéket, nekik meg elég "csak" a sikerért dolgozni.Ez a gyerek az igazi zseni 😊valahol nem is baj. Ádó hozza így a jobb eredményeket 😛
bcsarli
Heisman
Ez akkor lehet probléma, ha valaki szeretne szerepelni is.
több mint 2 éve
Ez a gyerek az igazi zseni 😊valahol nem is baj. Ádó hozza így a jobb eredményeket 😛
bcsarli
több mint 2 éve
Ez a gyerek az igazi zseni 😊Nem sokáig 😉
bcsarli
Ellenben ez egy kiváló, őszinte nyilatkozat volt!
több mint 2 éve
Ez a gyerek az igazi zseni 😊Sanyi a celebebb.
bcsarli
több mint 2 éve
Ez a gyerek az igazi zseni 😊Miért Sanyiról szól nálunk ez a sport, amikor Ádó a jobb 😀
több mint 2 éve
gyorskoripályákat a stadionok helyére!Kicsit sem panaszkodhatnak szerintem, van lóvé tolva rendesen a gyorskoriba.
NB2
több mint 2 éve
Aranyérem téli olimpián, nagy dolog ez nekünk, bravó!
több mint 2 éve
Le a kalappal Ádó előtt, szenzációs volt végig. Nagyon megérdemelte.
több mint 2 éve
még draftolunk 1-2 koreait, és miénk a csapat évekig 😊
több mint 2 éve
gyorskoripályákat a stadionok helyére!