Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Cigány jegyzeteljenek, hogy hogy kell nyakláncot letépni a nyakról.Letépte végül? Pont átkapcsoltam kézire 😃
Sixo
több mint 1 éve
akkora az iram, h mindkét csapat elfáradt a 12. percre 😀 ritkaság ilyet látni
több mint 1 éve
Cigány jegyzeteljenek, hogy hogy kell nyakláncot letépni a nyakról.
több mint 1 éve
jó a védekezésünk egyelőre, ez a kulcs mindig
több mint 1 éve
Nincs vele gond.Nah a spanyolok azok nagyon nők, a olaszok kevésbé.Az olasz szőke csaj aranyos.
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Ezek nagyon kenik vágják ezt a strand röpit. Ez nem a tatai magyar bajnokság színvonala.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Kurva kapufa.
több mint 1 éve
harmadik kapufa bazzeg
több mint 1 éve
Ez igaz, teljesen elfelejtettem.Az m4en komolyan nem fogják Mészáros Eszter versenyét közvetíteni? Pedig az összes csatornájuk üres, leszámítva a maint.Gondolom ugyanúgy nincs közvetítés lövészet selejtezőről, mint tegnap. Túl sokan lövöldöznek összevissza.
Sixo
Hanni
több mint 1 éve
Rá akart zoomolni az operatőr a bedőlő spanyolnak az olimpiai nyakláncára, de nyilván másra sikerült xD Kezdő operatőr lehetett.Igen, az látványos volt 😀
Sixo
több mint 1 éve
Rá akart zoomolni az operatőr a bedőlő spanyolnak az olimpiai nyakláncára, de nyilván másra sikerült xD Kezdő operatőr lehetett.
több mint 1 éve
Nah a spanyolok azok nagyon nők, a olaszok kevésbé.Az olasz szőke csaj aranyos.
Sixo
több mint 1 éve
Az m4en komolyan nem fogják Mészáros Eszter versenyét közvetíteni? Pedig az összes csatornájuk üres, leszámítva a maint.Gondolom ugyanúgy nincs közvetítés lövészet selejtezőről, mint tegnap. Túl sokan lövöldöznek összevissza.
Sixo
több mint 1 éve
rohadt nehéz meccs lesz ez is, ez már most látszik.. ha nem játszunk jól akkor zacskó
több mint 1 éve
dehogy oltalakvan a franciáknál egy Felix Lebrun nevű fiatal gyerek, már top10-ben van a világranglistán, ő brutál módon játszik tolszárfogással, olyan fonákja van hogy beszarásNekem ez annyira fura az ilyen sportoknál, hogy mi az istent lehet újat kitalálni egy olyan játékban, amit évtizedek óta ugyanúgy játszanak? Persze totál laikus nyaralós pingpongozó vagyok, szóval nyugodtan olts be 😃
Szesze
Hanni
annyi, hogy régebben a tolszárasok csak az egyik oldalra raktak borítást és a fonákjukat is úgy ütötték, kvázi kifordítva a kezüket, most pl ez a Lebrun gyerek konkrétan tolszár fogással kurva jól üti a fonák oldalát is
több mint 1 éve
Az m4en komolyan nem fogják Mészáros Eszter versenyét közvetíteni? Pedig az összes csatornájuk üres, leszámítva a maint.
több mint 1 éve
Spanyol olasz meccs női strandröpiben, latinoknak tuti jó seggük van, bátyám nagyon akarja nézni.Ha a bátyádat nem zavarják a felugró pop-up ablakok, akkor itt lehet próbálkozni.
Sixo
www.olympicstreams.me/live/olympic-2024-stream
több mint 1 éve
Ugye nem csak bohóclabdát fognak reggel közvetíteni? Egyik más csatornán sem indult meg az olimpia.
több mint 1 éve
Igor nincs itt? Nem tudja miért nincs 1-8ig senki légpisztolyban 10 méteren?
több mint 1 éve
Spanyol olasz meccs női strandröpiben, latinoknak tuti jó seggük van, bátyám nagyon akarja nézni.
több mint 1 éve
Vannak valahol sportágankénti osszefoglalalok? Pl. Szörf összefoglaló ? Rájöttem hogy 10 óra szörf eeg tömény 😀
több mint 1 éve
Amikor ide írok jah, az van a gépen. A tv-n van minden de azt nem akarom nézni mert akkor csak telefonon tudnék ide írni ,de az meg olyan buzis.Csak mert mondtad pénteken, hogy az M4-re vagy korlátozva.Este azt néztem 10 után meg ma reggel is amikor felkeltem, miért?Fuh de telített a délelőtti program. Íjászat, lövészet , női strand röpi ...Hozzáférsz már az Eurosporthoz?
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Csak mert mondtad pénteken, hogy az M4-re vagy korlátozva.Este azt néztem 10 után meg ma reggel is amikor felkeltem, miért?Fuh de telített a délelőtti program. Íjászat, lövészet , női strand röpi ...Hozzáférsz már az Eurosporthoz?
Sixo
Kampman
Sixo