Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
kanada azért csak behúzta a végére
több mint 1 éve
hát most ezen a meccsen 40 körül már nem a lábmuna dominál náluk (stílusából adódóan eleve mindkettő az asztal közelében játszik), de azért majd nézd meg a férfi meccseket a helyezkedéssel kapcs 😊 de kurva gyorsan kell reagálni az biztosmondjuk a pinyó az pont arról szól, hogy hogyan gyakorlod be az ütéseket, mert olyan kurva gyors hogy nincs idő gondolkodni meg helyezkedni.nem akarok vészmadárkodni, de akárhány Póta meccset néztem, azon mind kiszopott. kapcsoljak máshova?hát nem ő az esélyes.. azért van igazából egyáltalán esélye, mert nagyon jól ismerik egymást és ez neki kedvez, mert a "németnek" van speckó stílusa
petey
Szesze
petey
Szerkesztette: Szesze
több mint 1 éve
a német gyanítom okoshan pingpongozikmondjuk a pinyó az pont arról szól, hogy hogyan gyakorlod be az ütéseket, mert olyan kurva gyors hogy nincs idő gondolkodni meg helyezkedni.nem akarok vészmadárkodni, de akárhány Póta meccset néztem, azon mind kiszopott. kapcsoljak máshova?hát nem ő az esélyes.. azért van igazából egyáltalán esélye, mert nagyon jól ismerik egymást és ez neki kedvez, mert a "németnek" van speckó stílusa
petey
Szesze
petey

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
mondjuk a pinyó az pont arról szól, hogy hogyan gyakorlod be az ütéseket, mert olyan kurva gyors hogy nincs idő gondolkodni meg helyezkedni.nem akarok vészmadárkodni, de akárhány Póta meccset néztem, azon mind kiszopott. kapcsoljak máshova?hát nem ő az esélyes.. azért van igazából egyáltalán esélye, mert nagyon jól ismerik egymást és ez neki kedvez, mert a "németnek" van speckó stílusa
petey
Szesze
több mint 1 éve
8-0 a mákos pontok aránya, brutál
több mint 1 éve
kommentár nélkül nyomja az ES is, érzik, hogy ide nem kell szöveg.nem akarok vészmadárkodni, de akárhány Póta meccset néztem, azon mind kiszopott. kapcsoljak máshova?a szörföt kell nézni, az nyugtató.
petey
deyell
több mint 1 éve
nem akarok vészmadárkodni, de akárhány Póta meccset néztem, azon mind kiszopott. kapcsoljak máshova?hát nem ő az esélyes.. azért van igazából egyáltalán esélye, mert nagyon jól ismerik egymást és ez neki kedvez, mert a "németnek" van speckó stílusa
petey
több mint 1 éve
nem akarok vészmadárkodni, de akárhány Póta meccset néztem, azon mind kiszopott. kapcsoljak máshova?a szörföt kell nézni, az nyugtató.
petey
chemicals keep me under control
több mint 1 éve
nem akarok vészmadárkodni, de akárhány Póta meccset néztem, azon mind kiszopott. kapcsoljak máshova?
több mint 1 éve
persze, h elment a szett baszki.. ez nem fog beleférni sztem
több mint 1 éve
Nick Calathes, a duplázó Gators legendája pályán, nem gondoltam volna, hogy eszembe juttatja ma valaki azt a csapatot 😀amikor utoljára láttam, még valami floridai sörligában játszott White Chocolate-tal
Rajna
több mint 1 éve
egy kis szerencse most már ide is jöhetne
több mint 1 éve
most még egy csusza is bazzeg
több mint 1 éve
6-0 a neccarány oda baszki..
több mint 1 éve
Nick Calathes, a duplázó Gators legendája pályán, nem gondoltam volna, hogy eszembe juttatja ma valaki azt a csapatot 😀
több mint 1 éve
Póta kurva jól kezeli ezt a szemcsét, pedig brutálisan jön róla a labda
több mint 1 éve
Tény és való hogy ez vagányabb lett volna: youtu.be/-n91lSO0wJQ?si=tX4-Duu1k9r-eEY1

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Imre Géza, Kővágó Zoltán, Balogh Gábor, Férfi párbajtőr csapat, Cseh László, Mr Sajtburesz, Márton Anita,Sorold fel a magyar csapat érmeseit Wikipédia nélkül az elmúlt 30 évbőlronz. Érmesek,? Kb senkit a családtagokon kívűl.Wtf?
ThundersNFL a Paraszt
ozibozi
Mondjál 10-et
Aranyosat tudsz
ThundersNFL a Paraszt
Martinek János, Nemcsik Zsolt, Női vízilabdacsapat,
Most csak hirtelen....ennyi jut eszembe kútfőből.....
[/quote]
Ki a faszt érdekelnek az olimpiai ezüst b
Imre Gézát ne légyszi, rá fájdalommal gondolokozibozi
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
nah Póta behúzta az első szettetstílusban nem rossz neki ez az ellenfél, simán van esély továbbjutni
több mint 1 éve
Hongkongnak is a nagy népi Kína himnuszát játsszák.Szokják csak szegények.