NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Olimpia

23 feliratkozó

több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
hát szerintem meg egy pillanatig nem volt esélyünk ezen a meccsen..
Szesze
reálisan? nem
de jópárszor elég közelre feljöttünk/jöhettünk volna
Negritis
2 gólra jöttünk fel a legvégén, de valójában ott se volt már reális esélyünk, pedig a bírók is megtoltak minket
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 945 — Lucas Scott
Szesze
reálisan? nem
Negritis
Sztem ha fel jövünk itt egy gólra mondjuk 3 perccel a vége előtt, jön egy spanyol for amit kihasználnak úgyis. Uralták ezt a meccset.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
A védekezésünk se volt túl jó, de ők is botrányosan szarul lőttek. Csak sikerült ebben alulmúlni őket. Be voltak szarva Szilágyin kívül mind.

több mint 4 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 236 — Big Dick Nick
Vályi nővére évfolyam társam volt középiskolába. Vandát csak futólag látta 1-2 alkalommal de a nővérével Fannival sem szerettem volna leállni verekedni a vízben. Pedig sportoló voltam én is. Az, hogy ifi fiúk jók/jobbak szerintem ha nem is elvárás de várható dolog, attól még elpofoznának egy átlagembert.
alatriste
Serdülő...
zemanla
Akkor serdülő! 😀 Fizikálisan egy 15 éves fiú szerintem tud már egy szinten lenni bőven ezekkel a lányokkal. Bár Bujka ellen azért biztos nem volt egyszerű. Értem amúgy a hasonlat mondanivalóját és nem is kötekedni akarok vele, de hát a női sportok mindenhol sokkal a férfi mezőny alatt vannak. Itt sem csoda ez szerintem. Attól még nem azt jelenti, hogy az a női csapat rossz lenne.
alatriste
ja mint amikor az fc dallas u15 bucira verte a világbajnok amcsi női válogatottat fociban.
lehet hogy egyik másik tömegre nagyobb, de lassabbak, gyengébbek mint akár csak az u15-ös fiúk is. .. ez ziher
eaglesmcnabb
De most őszintén, ennek van bármi jelentősége?

Egyrészt normál esetben nem egymással játszanak, másrészt egy női focimeccs sok esetben pörgősebb és élvezhetőbb, mint egy normál férfi meccs.
roberto23
Szerintem van. Ha valaki alapból férfi csapatsportokat néz annak utána fájdalom lesz a nőket nézni, egyszerűen balfasznak tűnnek.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 103 — The Mathematician
Szesze
reálisan? nem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 078 — Lájkold a zsűrit!
Nageotte-nak az olimpiai arany mellé jár a Fair Play Díj, ott tapsolt Sidorovának az utolsó kísérleténél, aki ha átugorja a 4.95-öt, előnybe kerül.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 749
Vályi nővére évfolyam társam volt középiskolába. Vandát csak futólag látta 1-2 alkalommal de a nővérével Fannival sem szerettem volna leállni verekedni a vízben. Pedig sportoló voltam én is. Az, hogy ifi fiúk jók/jobbak szerintem ha nem is elvárás de várható dolog, attól még elpofoznának egy átlagembert.
alatriste
Serdülő...
zemanla
Akkor serdülő! 😀 Fizikálisan egy 15 éves fiú szerintem tud már egy szinten lenni bőven ezekkel a lányokkal. Bár Bujka ellen azért biztos nem volt egyszerű. Értem amúgy a hasonlat mondanivalóját és nem is kötekedni akarok vele, de hát a női sportok mindenhol sokkal a férfi mezőny alatt vannak. Itt sem csoda ez szerintem. Attól még nem azt jelenti, hogy az a női csapat rossz lenne.
alatriste
ja mint amikor az fc dallas u15 bucira verte a világbajnok amcsi női válogatottat fociban.
lehet hogy egyik másik tömegre nagyobb, de lassabbak, gyengébbek mint akár csak az u15-ös fiúk is. .. ez ziher
eaglesmcnabb
De most őszintén, ennek van bármi jelentősége?

Egyrészt normál esetben nem egymással játszanak, másrészt egy női focimeccs sok esetben pörgősebb és élvezhetőbb, mint egy normál férfi meccs.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
Ennyi sansz egy egész olimpiára elég lett volna, erre simán ki is kapunk.
Női csapatsport, semmi meglepő...

több mint 4 éve
GG, jobbak voltak, megérdemelték.
balintbaba

Madden hates me.
több mint 4 éve
jézus milyen pontot csinált Ito 😀
több mint 4 éve
egyértelműen a két legjobb csapat jutott a döntőbe
a harmadik helyet kell megszerezni, az is szép lenne, de nehéz lesz, mert az oroszok nagyon jók voltak ma
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
toronymagasan a női vízilabda az a sportág aki nem tud élni a lehetőségeivel már évek, sőt évtizedek óta
több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
spanyolok még rá is pihennek egy kicsit a döntőre az USA ellen.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
ennyi..
jobbak voltak, egyértelműen
Szesze
Ráadásul bírok is nekünk fújtak
csebi
hát ez a 8-6 nagyon hízelgő eredmény ránk nézve a meccs képe alapján..
Szesze
Igen ez a durva. Verhetok lettek volna a spanyolok ha Keszthelyi csak töredékét hozza annak mint bmeik másik vilaggesemenyen

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 236 — Big Dick Nick
GG, jobbak voltak, megérdemelték.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
Ilyen esélyt nem tudtak megragadni... lőhettek volna 12 gólt úgy, hogy nem is jó a lövőszázalék...

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
ennyi..
Szesze
csebi
hát ez a 8-6 nagyon hízelgő eredmény ránk nézve a meccs képe alapján..
több mint 4 éve
ennyi..
Szesze

több mint 4 éve
ennyi..
több mint 4 éve
Hát ez így kurvagyenge

Madden hates me.
több mint 4 éve
Azért centerben magasan kézre adni a labdát… ezért már gyerekkorban büntetés jar

több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 673 — Csodabogár
3/0 bazdmeg

több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
Ennyi lehetőségünk 2 meccs alatt nincs, amennyi ma... elszórjuk

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
ófaszom, gól kellett volna. 😕

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil