Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Nekem a kézilabda is...Persze, nem várok tőlük semmit. Nekem a férfi vízilabda is unalmas a legtöbbször, a nőihez meg nagyon nagy elhivatottság kell, hogy valaki nézze. Nem a csajok hibája, hanem a sporté.Értelek de ezek akkor is nők. Mit vársz tőlük? Hogy adottságokon túl legyenek egyenlő partnerei a féfiaknak? Értem hogy azok még nem férfiak hanem fiúk de gondolom nem a 140 cm-es 13-14 évesek kerülték meg őket a vízben hanem az élsportoló 13-14 évesek.Vályi nővére évfolyam társam volt középiskolába. Vandát csak futólag látta 1-2 alkalommal de a nővérével Fannival sem szerettem volna leállni verekedni a vízben. Pedig sportoló voltam én is. Az, hogy ifi fiúk jók/jobbak szerintem ha nem is elvárás de várható dolog, attól még elpofoznának egy átlagembert.Nem az ifik, a serdülők, ahova feljátszik sok 13-14 éves gyerek is. Én vízilabdáztam 10 évig, 2 hét edzés után bármikor leállnék bármelyikkel bunyózni a vízben, nem hiszem, hogy nagyon elvernének, még Gyöngyössy sem.
alatriste
balintbaba
alatriste
balintbaba
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Persze, nem várok tőlük semmit. Nekem a férfi vízilabda is unalmas a legtöbbször, a nőihez meg nagyon nagy elhivatottság kell, hogy valaki nézze. Nem a csajok hibája, hanem a sporté.Értelek de ezek akkor is nők. Mit vársz tőlük? Hogy adottságokon túl legyenek egyenlő partnerei a féfiaknak? Értem hogy azok még nem férfiak hanem fiúk de gondolom nem a 140 cm-es 13-14 évesek kerülték meg őket a vízben hanem az élsportoló 13-14 évesek.Vályi nővére évfolyam társam volt középiskolába. Vandát csak futólag látta 1-2 alkalommal de a nővérével Fannival sem szerettem volna leállni verekedni a vízben. Pedig sportoló voltam én is. Az, hogy ifi fiúk jók/jobbak szerintem ha nem is elvárás de várható dolog, attól még elpofoznának egy átlagembert.Nem az ifik, a serdülők, ahova feljátszik sok 13-14 éves gyerek is. Én vízilabdáztam 10 évig, 2 hét edzés után bármikor leállnék bármelyikkel bunyózni a vízben, nem hiszem, hogy nagyon elvernének, még Gyöngyössy sem.
alatriste
balintbaba
alatriste
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
Kampman
28 812
Férfi meccseken is gyakoride mondjuk ez a többi meccsen is jellemző, nem értemEnnyivel erősebbek jobbakmiért van az, h mi 12 méterre vagyunk kiszorítva, ők meg 7-ről lődöznek?Hát ez elég gyenge. Mentálisan nem elég ez a csapat sajnos, kéne egy olyan külföldi edző aki jó ebbenSztem alapvetően Bíróval nincs probléma. Realis az h nem dontozunk
FLZOLI
csebi
Szesze
csebi
Szesze
több mint 3 éve
Ez valamiért a magyar vízilabda sajátossága...védekezésben mi mindig is jobban behúzódtunk és inkább blokkoltunk jobban másoknálmiért van az, h mi 12 méterre vagyunk kiszorítva, ők meg 7-ről lődöznek?Hát ez elég gyenge. Mentálisan nem elég ez a csapat sajnos, kéne egy olyan külföldi edző aki jó ebbenSztem alapvetően Bíróval nincs probléma. Realis az h nem dontozunk
FLZOLI
csebi
Szesze
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
de mondjuk ez a többi meccsen is jellemző, nem értemEnnyivel erősebbek jobbakmiért van az, h mi 12 méterre vagyunk kiszorítva, ők meg 7-ről lődöznek?Hát ez elég gyenge. Mentálisan nem elég ez a csapat sajnos, kéne egy olyan külföldi edző aki jó ebbenSztem alapvetően Bíróval nincs probléma. Realis az h nem dontozunk
FLZOLI
csebi
Szesze
csebi
több mint 3 éve
Ennyivel erősebbek jobbakmiért van az, h mi 12 méterre vagyunk kiszorítva, ők meg 7-ről lődöznek?Hát ez elég gyenge. Mentálisan nem elég ez a csapat sajnos, kéne egy olyan külföldi edző aki jó ebbenSztem alapvetően Bíróval nincs probléma. Realis az h nem dontozunk
FLZOLI
csebi
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
ja mint amikor az fc dallas u15 bucira verte a világbajnok amcsi női válogatottat fociban.Akkor serdülő! 😀 Fizikálisan egy 15 éves fiú szerintem tud már egy szinten lenni bőven ezekkel a lányokkal. Bár Bujka ellen azért biztos nem volt egyszerű. Értem amúgy a hasonlat mondanivalóját és nem is kötekedni akarok vele, de hát a női sportok mindenhol sokkal a férfi mezőny alatt vannak. Itt sem csoda ez szerintem. Attól még nem azt jelenti, hogy az a női csapat rossz lenne.Vályi nővére évfolyam társam volt középiskolába. Vandát csak futólag látta 1-2 alkalommal de a nővérével Fannival sem szerettem volna leállni verekedni a vízben. Pedig sportoló voltam én is. Az, hogy ifi fiúk jók/jobbak szerintem ha nem is elvárás de várható dolog, attól még elpofoznának egy átlagembert.Serdülő...
alatriste
zemanla
alatriste
lehet hogy egyik másik tömegre nagyobb, de lassabbak, gyengébbek mint akár csak az u15-ös fiúk is. .. ez ziher
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Értelek de ezek akkor is nők. Mit vársz tőlük? Hogy adottságokon túl legyenek egyenlő partnerei a féfiaknak? Értem hogy azok még nem férfiak hanem fiúk de gondolom nem a 140 cm-es 13-14 évesek kerülték meg őket a vízben hanem az élsportoló 13-14 évesek.Vályi nővére évfolyam társam volt középiskolába. Vandát csak futólag látta 1-2 alkalommal de a nővérével Fannival sem szerettem volna leállni verekedni a vízben. Pedig sportoló voltam én is. Az, hogy ifi fiúk jók/jobbak szerintem ha nem is elvárás de várható dolog, attól még elpofoznának egy átlagembert.Nem az ifik, a serdülők, ahova feljátszik sok 13-14 éves gyerek is. Én vízilabdáztam 10 évig, 2 hét edzés után bármikor leállnék bármelyikkel bunyózni a vízben, nem hiszem, hogy nagyon elvernének, még Gyöngyössy sem.
alatriste
balintbaba
Liverpool Fc
több mint 3 éve
miért van az, h mi 12 méterre vagyunk kiszorítva, ők meg 7-ről lődöznek?Hát ez elég gyenge. Mentálisan nem elég ez a csapat sajnos, kéne egy olyan külföldi edző aki jó ebbenSztem alapvetően Bíróval nincs probléma. Realis az h nem dontozunk
FLZOLI
csebi
több mint 3 éve
Az új Hesz Máté. 😀ő csak leszakítaná 😊Vályi nővére évfolyam társam volt középiskolába. Vandát csak futólag látta 1-2 alkalommal de a nővérével Fannival sem szerettem volna leállni verekedni a vízben. Pedig sportoló voltam én is. Az, hogy ifi fiúk jók/jobbak szerintem ha nem is elvárás de várható dolog, attól még elpofoznának egy átlagembert.Nem az ifik, a serdülők, ahova feljátszik sok 13-14 éves gyerek is. Én vízilabdáztam 10 évig, 2 hét edzés után bármikor leállnék bármelyikkel bunyózni a vízben, nem hiszem, hogy nagyon elvernének, még Gyöngyössy sem.
alatriste
balintbaba
NB2
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
Hát ez elég gyenge. Mentálisan nem elég ez a csapat sajnos, kéne egy olyan külföldi edző aki jó ebbenSztem alapvetően Bíróval nincs probléma. Realis az h nem dontozunk
FLZOLI
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
ő csak leszakítaná 😊Vályi nővére évfolyam társam volt középiskolába. Vandát csak futólag látta 1-2 alkalommal de a nővérével Fannival sem szerettem volna leállni verekedni a vízben. Pedig sportoló voltam én is. Az, hogy ifi fiúk jók/jobbak szerintem ha nem is elvárás de várható dolog, attól még elpofoznának egy átlagembert.Nem az ifik, a serdülők, ahova feljátszik sok 13-14 éves gyerek is. Én vízilabdáztam 10 évig, 2 hét edzés után bármikor leállnék bármelyikkel bunyózni a vízben, nem hiszem, hogy nagyon elvernének, még Gyöngyössy sem.
alatriste
balintbaba
több mint 3 éve
a 2000-es olimpiát követtem végig először, de azóta ha jól emlékszem, ha női csapatunk került négybe, akkor kb. 80%-ban negyedikek lettek, a maradék húszban meg másodikok. Most sem voltak nagy elvárásaim, nem is ráz meg az eredmény. 😀
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Itt a vége közben...De, negyedik hely, azért ez már elég konstans
Tényleg magunkat vertük meg sajnos...ahogy szoktuk
A nőknél sosem tudni mi lesz a vége
Chargers LT
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Amúgy asszem itt a spanyoloknál vol egy olyan utánpótlás korosztály mint nálunk a 76os fiúk. Karukra itt cannak az amcsik akik elkepesztoen jók már-már verhetetlenek. Ráadásul legjobb jatekosunknak hihetetlen h mennyire nem megy
több mint 3 éve
Akkor serdülő! 😀 Fizikálisan egy 15 éves fiú szerintem tud már egy szinten lenni bőven ezekkel a lányokkal. Bár Bujka ellen azért biztos nem volt egyszerű. Értem amúgy a hasonlat mondanivalóját és nem is kötekedni akarok vele, de hát a női sportok mindenhol sokkal a férfi mezőny alatt vannak. Itt sem csoda ez szerintem. Attól még nem azt jelenti, hogy az a női csapat rossz lenne.Vályi nővére évfolyam társam volt középiskolába. Vandát csak futólag látta 1-2 alkalommal de a nővérével Fannival sem szerettem volna leállni verekedni a vízben. Pedig sportoló voltam én is. Az, hogy ifi fiúk jók/jobbak szerintem ha nem is elvárás de várható dolog, attól még elpofoznának egy átlagembert.Serdülő...
alatriste
zemanla
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Itt a vége közben...Tényleg magunkat vertük meg sajnos...ahogy szoktuk
A nőknél sosem tudni mi lesz a vége
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Vályi nővére évfolyam társam volt középiskolába. Vandát csak futólag látta 1-2 alkalommal de a nővérével Fannival sem szerettem volna leállni verekedni a vízben. Pedig sportoló voltam én is. Az, hogy ifi fiúk jók/jobbak szerintem ha nem is elvárás de várható dolog, attól még elpofoznának egy átlagembert.Nem az ifik, a serdülők, ahova feljátszik sok 13-14 éves gyerek is. Én vízilabdáztam 10 évig, 2 hét edzés után bármikor leállnék bármelyikkel bunyózni a vízben, nem hiszem, hogy nagyon elvernének, még Gyöngyössy sem.
alatriste
több mint 3 éve
Összefosott bugyival nem lehet meccset nyerni
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Hát ez elég gyenge. Mentálisan nem elég ez a csapat sajnos, kéne egy olyan külföldi edző aki jó ebben
több mint 3 éve
Anno mi kosárban játszottunk edzőmeccset idősebb korosztályban játszó csajok ellen.Csak annyit még a női vizilabdához:Hmm...csajok ellen vízilabdázni...azt kipróbálnám 😀
Fiamék (15 évesek) szokták edzőmeccset játszani a Tüske uszodában OBI es dobogós női csapattal.
Meg szokták verni őket!
zemanla
Chargers LT
Durván átvetted a meccs végére a női parfümkavalkád szagát 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
nah akkor most engedtem el ezt a meccsnézést
több mint 3 éve
Vályi nővére évfolyam társam volt középiskolába. Vandát csak futólag látta 1-2 alkalommal de a nővérével Fannival sem szerettem volna leállni verekedni a vízben. Pedig sportoló voltam én is. Az, hogy ifi fiúk jók/jobbak szerintem ha nem is elvárás de várható dolog, attól még elpofoznának egy átlagembert.Serdülő...
alatriste
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
San Marino közben megszerezte harmadik érmét is ezen az olimpián, a két lövő érem után most birkózásban jött nekik össze egy bronz. Kétlem - legalábbis nem tudom felidézni-, hogy valaha volt-e jobb olimpiájuk.az első sportlövőnél mondták asszem h az volt az 1. érmük. Szóval 3 van most nekik all time 😀
dancogo
Liverpool Fc