Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
hát szerintem meg egy pillanatig nem volt esélyünk ezen a meccsen..
több mint 3 éve
Ennyi sansz egy egész olimpiára elég lett volna, erre simán ki is kapunk. Női csapatsport, semmi meglepő...
több mint 3 éve
GG, jobbak voltak, megérdemelték.
balintbaba
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
jézus milyen pontot csinált Ito 😀
több mint 3 éve
egyértelműen a két legjobb csapat jutott a döntőbea harmadik helyet kell megszerezni, az is szép lenne, de nehéz lesz, mert az oroszok nagyon jók voltak ma
több mint 3 éve
toronymagasan a női vízilabda az a sportág aki nem tud élni a lehetőségeivel már évek, sőt évtizedek óta
több mint 3 éve
spanyolok még rá is pihennek egy kicsit a döntőre az USA ellen.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Igen ez a durva. Verhetok lettek volna a spanyolok ha Keszthelyi csak töredékét hozza annak mint bmeik másik vilaggesemenyenhát ez a 8-6 nagyon hízelgő eredmény ránk nézve a meccs képe alapján..ennyi..Ráadásul bírok is nekünk fújtak
jobbak voltak, egyértelműen
Szesze
csebi
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
GG, jobbak voltak, megérdemelték.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
Ilyen esélyt nem tudtak megragadni... lőhettek volna 12 gólt úgy, hogy nem is jó a lövőszázalék...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
hát ez a 8-6 nagyon hízelgő eredmény ránk nézve a meccs képe alapján..ennyi..Ráadásul bírok is nekünk fújtak
Szesze
csebi
több mint 3 éve
ennyi..Ráadásul bírok is nekünk fújtak
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Hát ez így kurvagyenge
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Azért centerben magasan kézre adni a labdát… ezért már gyerekkorban büntetés jar
több mint 3 éve
Ennyi lehetőségünk 2 meccs alatt nincs, amennyi ma... elszórjuk
több mint 3 éve
ófaszom, gól kellett volna. 😕
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Nézőként nekem messze a legunalmasabb a kézilabda. És ha játszottam akkor is messze az volt a legunalmasabb. (vízilabdát nem írom ide, egyszer dobálgattam Ob2-es haverommal, és lebaszott kapura lövésnél hogy ne oda dobjam a labdát ahova nézek. Én persze örültem hogy nem fulladok bele, nemhogy ilyenekre figyeljek 😀)Nekem a kézilabda is...Persze, nem várok tőlük semmit. Nekem a férfi vízilabda is unalmas a legtöbbször, a nőihez meg nagyon nagy elhivatottság kell, hogy valaki nézze. Nem a csajok hibája, hanem a sporté.Értelek de ezek akkor is nők. Mit vársz tőlük? Hogy adottságokon túl legyenek egyenlő partnerei a féfiaknak? Értem hogy azok még nem férfiak hanem fiúk de gondolom nem a 140 cm-es 13-14 évesek kerülték meg őket a vízben hanem az élsportoló 13-14 évesek.Vályi nővére évfolyam társam volt középiskolába. Vandát csak futólag látta 1-2 alkalommal de a nővérével Fannival sem szerettem volna leállni verekedni a vízben. Pedig sportoló voltam én is. Az, hogy ifi fiúk jók/jobbak szerintem ha nem is elvárás de várható dolog, attól még elpofoznának egy átlagembert.Nem az ifik, a serdülők, ahova feljátszik sok 13-14 éves gyerek is. Én vízilabdáztam 10 évig, 2 hét edzés után bármikor leállnék bármelyikkel bunyózni a vízben, nem hiszem, hogy nagyon elvernének, még Gyöngyössy sem.
alatriste
balintbaba
alatriste
balintbaba
zemanla
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ez tényleg magyar védelmi sajátosság...Férfi meccseken is gyakoride mondjuk ez a többi meccsen is jellemző, nem értemEnnyivel erősebbek jobbakmiért van az, h mi 12 méterre vagyunk kiszorítva, ők meg 7-ről lődöznek?Hát ez elég gyenge. Mentálisan nem elég ez a csapat sajnos, kéne egy olyan külföldi edző aki jó ebbenSztem alapvetően Bíróval nincs probléma. Realis az h nem dontozunk
FLZOLI
csebi
Szesze
csebi
Szesze
Kampman
aki emlékszik, hogy nyertek Benedekék 3 aranyat, tudja, hogy a kaputól 6-7 méterre védekeztünk és blokkoltunk remekül
több mint 3 éve
jegyzik a kapufákat ebbe a sportban? rekordközeliIgen úgy mint rossz loves
gamerkr
több mint 3 éve
jegyzik a kapufákat ebbe a sportban? rekordközeli
több mint 3 éve
és -1 helyett kapufa 😕
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
feljövünk kettőre, de csak azért, hogy csalfa reménnyel kecsegtessenek. 😀
több mint 3 éve
Alapvetően az határozza meg h milyen távol vannak a hatsok h a center mennyire tud beállni, mert ha raallnak akkor nem lehet be játszani kell 3-4 méter távolság. Ha center beáll 2-3 méterre akkor közel leszel ha 4-5re akkor távol.de mondjuk ez a többi meccsen is jellemző, nem értemEnnyivel erősebbek jobbakmiért van az, h mi 12 méterre vagyunk kiszorítva, ők meg 7-ről lődöznek?Hát ez elég gyenge. Mentálisan nem elég ez a csapat sajnos, kéne egy olyan külföldi edző aki jó ebbenSztem alapvetően Bíróval nincs probléma. Realis az h nem dontozunk
FLZOLI
csebi
Szesze
csebi
Szesze
Közben rengeteg a kettős hátrány, azért nem ennyire durvák …