Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Doncic hatalmas dupla-dupla márBár lehet tripla - dupla
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Na chargers, a hétpróbás Sulek esélyes az éremre a te olimpiádon? Nem láttam sok versenyt, de szerintem ő eléggé jó formában voltNem lennék meglepve, ha az üzbég (na jó, orosz) Ekaterina Voronina is esélyes lenne. Nálam biztos.
r.baggio
több mint 4 éve
Egész jó ez a falmászás, már csak fallabda kéne, máig nem értem, miért nem veszik be az olimpiára.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Na chargers, a hétpróbás Sulek esélyes az éremre a te olimpiádon? Nem láttam sok versenyt, de szerintem ő eléggé jó formában voltSzerintem top10, de az érem nincs meg nálam
r.baggio
De nagyon jó 😎
több mint 4 éve
széép
több mint 4 éve
majdnem, asztittem h takó van a pályán 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
áhh, tudtam hogy ebben szar lesz mawem.Fordított sorrendben jönnek kvalihoz képest - de az első 5 innentől mind 39-est vagy jobbat mászott (Mawem 28-at, Narasaki 26-ot) a kvaliban.
eaglesmcnabb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
na még törje el a kezét..
több mint 4 éve
SzabóGabi 😊)))
több mint 4 éve
áhh, tudtam hogy ebben szar lesz mawem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Na chargers, a hétpróbás Sulek esélyes az éremre a te olimpiádon? Nem láttam sok versenyt, de szerintem ő eléggé jó formában volt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
szépen visszajöttek a szlovének miután eltemettem őket 😊
több mint 4 éve
Szlovénoknak szurkolok, de kb esélytelenek az amik ellencsapatként azért inkább a franciák
de szerintem innen behúzzák az amik
több mint 4 éve
És Wang még ezt a szettet is kiszedte.. teljes megsemmisítés
több mint 4 éve
Ezzel valszeg nem fog Narasaki nyerni...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Több eszük volt, mint a Dallasnak 🤣Sajnos a szlovének is olyan, mint a DallasCsak még nagyobb senkik veszik körül Lukát. Porzingis sérült bizts azért nem honosították
Jó csapat, de kell Doncic God módja, ha nyerni akarnak fontos meccsen
Chargers LT
Rajna
több mint 4 éve
de akkor te is szarul mondtad Igor, itt azt mondja a szaki hogy Ondra csak akkor nyerhet ha az élen állók hátul végeznek. AKkor csak számít a kvali meg hogy hogy álltak összetettben...Volt egy kvali asszem 2 napja, ott szűkítettek 20-ról 8-ra - ugyanezt a 3 számot lemászták. Az nem számít. (ifj Mawem sérült, csak 7-en másznak amúgy)
eaglesmcnabb
Ma már másztak egy gyorsaságit és bouldert, az ott elért erdmény nyilván számít.
több mint 4 éve
Én nem értem mi a faszért akarják átzsákolni Gobert... Majd pont őtMár 2 ilyet leblokkolt ma
több mint 4 éve
Sajnos a szlovének is olyan, mint a DallasCsak még nagyobb senkik veszik körül Lukát. Porzingis sérült bizts azért nem honosították
Jó csapat, de kell Doncic God módja, ha nyerni akarnak fontos meccsen
Chargers LT
több mint 4 éve
huhh Gobert mit bokkolt a végén..
több mint 4 éve
de akkor te is szarul mondtad Igor, itt azt mondja a szaki hogy Ondra csak akkor nyerhet ha az élen állók hátul végeznek. AKkor csak számít a kvali meg hogy hogy álltak összetettben...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Sajnos a szlovének is olyan, mint a DallasJó csapat, de kell Doncic God módja, ha nyerni akarnak fontos meccsen
több mint 4 éve
Most már provokálnakDirekt csináljátok ezt?hát akkor a kis brit szerintem behúzza, franciának sajna esélye sem lesz. hullafáradtfalmászás döntőben milyen szám lesz?Technikai/köteles mászás (lead climbing) van még hátra, másik kettő már lement - kvali nem számít.
számít a kvali eredmény?
eaglesmcnabb
Igor
eaglesmcnabb
Nincs brit a döntőben...
Igor