Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Ondra beteg, le az összes kalappal
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Tököm Fournier élete meccsét nyomja...NBA ben nem ilyen jó
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Na jó, Ondra azért ebben megmutatta, hogy is kell ezt! 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
bazzeg, bement 😕
több mint 3 éve
szerintem itt most jogosan reklamáltak a franciákMondjuk tök mindegy lett volna, mert eldobta
NB2
több mint 3 éve
szerintem itt most jogosan reklamáltak a franciák
több mint 3 éve
döncinek nem ülnek a pullupok anélkül meg nehéz leszmajd a végén a győztes kosárnál bemegy 😊
Negritis
több mint 3 éve
mekkora passz volt Doncictól megint...
több mint 3 éve
döncinek nem ülnek a pullupok anélkül meg nehéz lesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
erre megint elmennek a franciák.. nagy meccs lett ez nagyon
több mint 3 éve
megint +4
több mint 3 éve
Technikai... Hát ne szövegelj 🤦♂️4. személyi
több mint 3 éve
Hát, aszittem 38-40 közelébe fognak mászni, de akkor visszavonom.. Narasakitól a 33 nagyon jó mászás volt.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
szépen visszajöttek a szlovének miután eltemettem őket 😊Te vagy az, Jenő?
Szesze
több mint 3 éve
azt nem tudtam, de már az előző pályán is látszott hogy már az sem neki valóáhh, tudtam hogy ebben szar lesz mawem.Fordított sorrendben jönnek kvalihoz képest - de az első 5 innentől mind 39-est vagy jobbat mászott (Mawem 28-at, Narasaki 26-ot) a kvaliban.
eaglesmcnabb
Igor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
kiegyenlítettek, gyerünk
több mint 3 éve
Doncic hatalmas dupla-dupla márBár lehet tripla - dupla
több mint 3 éve
Kampman
28 814
Na chargers, a hétpróbás Sulek esélyes az éremre a te olimpiádon? Nem láttam sok versenyt, de szerintem ő eléggé jó formában voltNem lennék meglepve, ha az üzbég (na jó, orosz) Ekaterina Voronina is esélyes lenne. Nálam biztos.
r.baggio
több mint 3 éve
Egész jó ez a falmászás, már csak fallabda kéne, máig nem értem, miért nem veszik be az olimpiára.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
Na chargers, a hétpróbás Sulek esélyes az éremre a te olimpiádon? Nem láttam sok versenyt, de szerintem ő eléggé jó formában voltSzerintem top10, de az érem nincs meg nálam
r.baggio
De nagyon jó 😎
több mint 3 éve
széép
több mint 3 éve
majdnem, asztittem h takó van a pályán 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
áhh, tudtam hogy ebben szar lesz mawem.Fordított sorrendben jönnek kvalihoz képest - de az első 5 innentől mind 39-est vagy jobbat mászott (Mawem 28-at, Narasaki 26-ot) a kvaliban.
eaglesmcnabb