Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Most megy Eurosporton a ffi 50 km-es gyaloglás, és pont kifogtam valami montázst lassított felvételekből. Gyalogláson. 😊Szerencsétlenek éjszakai műszakban futnak? 😊
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Most megy Eurosporton a ffi 50 km-es gyaloglás, és pont kifogtam valami montázst lassított felvételekből. Gyalogláson. 😊
több mint 4 éve
Női röplabda elődöntők holnap:8:00 Szerbia - USA
Ez nagy meccs lesz nagyon, Szerbia a világbajnok
14:00 Brazília - Dél-Korea
Óriási meglepetés lenne, ha Brazília veszítene
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Biztos lehet ezt még finomítani, de az rohadt jó, hogy a végéig izgalmas és az egyszerű néző is tudja élvezni meg követni épp mi történikHát, mert a három szám nem ugyanakkora erőfeszítés. A gyors mászás amellett, hogy skillful is, persze, azért elég sokat számít egy-egy szerencse is, pl. jelen esetben Lopez ellen Duffy false starttal vesztett, majd az utolsó körben Narasaki, az egyik leggyorsabb idővel mászott Mawem és Schubert ellen, ment egy igen rossz időt , miközben pl. Lopez ideje 5-6-ig legjobb volt. De így is megnyerte a számot, pedig többen másztak gyorsabban, mint ő.Egyenlő a 3 rész, mi ezzel a baj?Nem vágom hogy nyert a spanyol srác mászásban...úgyhogy, a pontozás úgy volt megoldva, hogy a speed mászás számítson a legtöbbet. azt megnyerte, így már csak annyi kellett, hogy ne ugyanaz az ember nyerje a két számot, illetve végülis az döntött, hogy Colemant megelőzte leadben
Kétszer láttam, mindkétszer leesett és nem jutott fel a csúcsra
Chargers LT
szar volt így a lebonyolítás, de ezt kb. előre megmondta mindenki hozzáértő... reméljük 3 év múlva Párizsban másképp lesz
Gyurma Pappa
FLZOLI
Szóval az a baj, hogy a három szám nem ugyanaz a sport, kis túlzással. Ondra elég frusztrált volt a boulderben, pedig idén volt olyan világkupa, ahol 4 toppal nyerte a bouldert, és volt ott nehezebb út, mint a mostani 2. (itt a videó, érdemes megnézni, mindkét döntő nagyon jó volt).
Abbahagytam a mászás népszerűsítését 😊 Fun fact: a CrossFit Games ezüstérmes Horváth Laura is falmászott atlétika mellett mielőtt crossfittezni kezdett 😊
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Hát, mert a három szám nem ugyanakkora erőfeszítés. A gyors mászás amellett, hogy skillful is, persze, azért elég sokat számít egy-egy szerencse is, pl. jelen esetben Lopez ellen Duffy false starttal vesztett, majd az utolsó körben Narasaki, az egyik leggyorsabb idővel mászott Mawem és Schubert ellen, ment egy igen rossz időt , miközben pl. Lopez ideje 5-6-ig legjobb volt. De így is megnyerte a számot, pedig többen másztak gyorsabban, mint ő.Egyenlő a 3 rész, mi ezzel a baj?Nem vágom hogy nyert a spanyol srác mászásban...úgyhogy, a pontozás úgy volt megoldva, hogy a speed mászás számítson a legtöbbet. azt megnyerte, így már csak annyi kellett, hogy ne ugyanaz az ember nyerje a két számot, illetve végülis az döntött, hogy Colemant megelőzte leadben
Chargers LT
szar volt így a lebonyolítás, de ezt kb. előre megmondta mindenki hozzáértő... reméljük 3 év múlva Párizsban másképp lesz
Gyurma Pappa
FLZOLI
Szóval az a baj, hogy a három szám nem ugyanaz a sport, kis túlzással. Ondra elég frusztrált volt a boulderben, pedig idén volt olyan világkupa, ahol 4 toppal nyerte a bouldert, és volt ott nehezebb út, mint a mostani 2. (itt a videó, érdemes megnézni, mindkét döntő nagyon jó volt).
Abbahagytam a mászás népszerűsítését 😊 Fun fact: a CrossFit Games ezüstérmes Horváth Laura is falmászott atlétika mellett mielőtt crossfittezni kezdett 😊

több mint 4 éve
laikus nézőként pont annak kellene a legkevesebbet érnie. 😀Nem vágom hogy nyert a spanyol srác mászásban...úgyhogy, a pontozás úgy volt megoldva, hogy a speed mászás számítson a legtöbbet. azt megnyerte, így már csak annyi kellett, hogy ne ugyanaz az ember nyerje a két számot, illetve végülis az döntött, hogy Colemant megelőzte leadben
Chargers LT
Gyurma Pappa
a versenyzők részéről szar a lebonyolítás, viszont a nézők szempontjából izgalmas volt. ha a buildert nyeri a francia a 2. hely helyett akkor első lett volna, ugyanúgy ahogy ha Ondra nyerte volna az utolsót. Így meg 7. és 6. helyezést értek el. gyakorlatilag egy nüanszön múlt, és ez a nézőknek tuti izgalmas, belülről viszont nagyon frusztráló lehet.
eaglesmcnabb

Viszont
A) ha Ondra megcsinálja a zónát a középső pályán, simán övé az arany
B) de elég nagy mákja volt h neki sorsolták Mawemet, és első körben erőnyerő volt a sebességiben, lett egy 7/8 helyett egy 4-ese...
És Duffy is simán nyerhetett volna...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
laikus nézőként pont annak kellene a legkevesebbet érnie. 😀Nem vágom hogy nyert a spanyol srác mászásban...úgyhogy, a pontozás úgy volt megoldva, hogy a speed mászás számítson a legtöbbet. azt megnyerte, így már csak annyi kellett, hogy ne ugyanaz az ember nyerje a két számot, illetve végülis az döntött, hogy Colemant megelőzte leadben
Chargers LT
Gyurma Pappa
a versenyzők részéről szar a lebonyolítás, viszont a nézők szempontjából izgalmas volt. ha a buildert nyeri a francia a 2. hely helyett akkor első lett volna, ugyanúgy ahogy ha Ondra nyerte volna az utolsót. Így meg 7. és 6. helyezést értek el. gyakorlatilag egy nüanszön múlt, és ez a nézőknek tuti izgalmas, belülről viszont nagyon frusztráló lehet.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Egyenlő a 3 rész, mi ezzel a baj?Nem vágom hogy nyert a spanyol srác mászásban...úgyhogy, a pontozás úgy volt megoldva, hogy a speed mászás számítson a legtöbbet. azt megnyerte, így már csak annyi kellett, hogy ne ugyanaz az ember nyerje a két számot, illetve végülis az döntött, hogy Colemant megelőzte leadben
Chargers LT
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Nem vágom hogy nyert a spanyol srác mászásban...úgyhogy, a pontozás úgy volt megoldva, hogy a speed mászás számítson a legtöbbet. azt megnyerte, így már csak annyi kellett, hogy ne ugyanaz az ember nyerje a két számot, illetve végülis az döntött, hogy Colemant megelőzte leadben
Chargers LT
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 4 éve
telex.hu/sport/2021/08/05/penteki-olimpiai-program-magyarok-tokioBirkózás, karate meglepetés dobogó benne van szerintem.
Holnapi etap, talán az öttusás lányok hozhatnak érmet. A kajak-kenusok meg legalább még itt tovább jussanak.
Reméljük a ffi vizilabdások döntőbe jutnak.
Persze várhatóan megint a lényeget nem tudom nyugodtan nézni 😛
dande
Öttusában én betlit érzek. A fiúk bemennek a döntőbe, mint ahogy a k4-es egységek is
több mint 4 éve
telex.hu/sport/2021/08/05/penteki-olimpiai-program-magyarok-tokioHolnapi etap, talán az öttusás lányok hozhatnak érmet. A kajak-kenusok meg legalább még itt tovább jussanak.
Reméljük a ffi vizilabdások döntőbe jutnak.
Persze várhatóan megint a lényeget nem tudom nyugodtan nézni 😛
több mint 4 éve
Mellesleg 🥰🥰🥰🥰🥰Ütő(s)
Sixo
Willie Parker
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Batum nem véletlen NBA. Az a téli sapka gecpedig a hornetsben úgy tűnt hogy enniy volt neki a liga
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Baseballban az amerikaiaknak nagy előnyük van, érik egy Japán elleni döntő.Azért ha ott nem lenne zárt kapu, kb fél Japán kimenne a meccsre...
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Francia ffi kézi, ffi röpi és ffi kosár már döntősholnap női kézi és női kosár csatlakozhat hozzájuk
több mint 4 éve
Újfent francia-dán döntő
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Na jó dánoknak mostmár minden bejön 😀
több mint 4 éve
fú mekkora gólt dobtak a dánok.
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Nem vágom hogy nyert a spanyol srác mászásban...Kétszer láttam, mindkétszer leesett és nem jutott fel a csúcsra
több mint 4 éve
Én azt értemA mid-range kb. eretnekség a modern kosárlabdában sajnos.B+ 🤦♂️mert a layup >>> midrange
Mi a faszért kell bevinni?
Nem értem
Lehetett volna egy pár méteres tempó
Vagy, ha előnye van Batummal, akkor zsákolok nem? Azt nem tudja blokkolni, de egy ilyen pöcs alsó ziccert, ami full lassan halad...
Legrosszabb választás volt
Chargers LT
Negritis
Kampman
Mondjuk ezzel Anthony, Rose, James, Middleton és még sok sztár vitatkozna
De itt a szitu miatt volt szar a választás... Ennél könnyebb blokkot fel se lehet kínálni
Ha felugrik zsákolni, vagy beveri, vagy őt veri telibe Batum és dob kettőt
több mint 4 éve
spanyolok feljöttek 1-re, izgalmas
több mint 4 éve
Nem csodálkozom, hogy ezt a csóri karatét vissza le akarják venni. Értelmezhetetlen mi történik.