Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Ki lesz a maszkos?Simon Nogueira
Mert elsőre Mbappéra gondoltam volna, de ilyen bunkfenceket csak nem engednének neki csinálni
Kampman

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Most elélveztek páran az m4-en a szenét hallgatva. de itt van már Da Hool is. Mi ez Best of 90s party? 😀Már Gala-znak....
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Most elélveztek páran az m4-en a szenét hallgatva. de itt van már Da Hool is. Mi ez Best of 90s party? 😀
több mint 1 éve
Na, Orbán fején dagadhatnak az erek. M4-en mit mondtak, brüsszeli zászló?
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Vincent Cassel az az Ocean's Twelveből. 😀Ki lesz a maszkos?Szerintem nem a bukfences lesz a végén aki leveszi, kicserélik. Szerintem Teddy Renir vagy ki, de a legtöbben Marie Perecet tippelték.
Mert elsőre Mbappéra gondoltam volna, de ilyen bunkfenceket csak nem engednének neki csinálni
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
Na, a Final Countdownt pont ismerem
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Köszi Urak, végre ennek a zenének a címét is megtudtam
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ki lesz a maszkos?Szerintem nem a bukfences lesz a végén aki leveszi, kicserélik. Szerintem Teddy Renir vagy ki, de a legtöbben Marie Perecet tippelték.
Kampman
több mint 1 éve
A DJ egész jó - m83!!!
több mint 1 éve
Uhh, ez az M83 nagyon adja.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Ki lesz a maszkos?Mert elsőre Mbappéra gondoltam volna, de ilyen bunkfenceket csak nem engednének neki csinálni
több mint 1 éve
Nem én mondtam te fasz ...Ne zavard össze kis szigetorszàgokkal, a földrajz nem az erőssége.Haiti-Párizs közös rendezésű olimpia.Tahiti az a Haiti
Sixo
zacknorb
warr_b
több mint 1 éve
JavítvaNe zavard össze kis szigetorszàgokkal, a földrajz sem az erőssége.Haiti-Párizs közös rendezésű olimpia.Tahiti az a Haiti
Sixo
zacknorb
warr_b
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hogy mondhatsz ilyet, hisz Chargers és South Carolina fan... Oh wait. 😀Vagy csak szimplán hülye 😅Akkor ezért ilyen szar az m4És te mégis ezt nézed, te mazochista.
Sixo
iktriad
zacknorb
több mint 1 éve
Ne zavard össze kis szigetorszàgokkal, a földrajz nem az erőssége.Haiti-Párizs közös rendezésű olimpia.Tahiti az a Haiti
Sixo
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Székely Haitit mondott, és bár elnézést kért és javította magát, én az első változatában hiszek.Haiti-Párizs közös rendezésű olimpia.Tahiti az a Haiti
Sixo
zacknorb
több mint 1 éve
Haiti-Párizs közös rendezésű olimpia.Tahiti az a Haiti
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Majdnem átmegyek a másik szobába ha nagyon zavar, de most megteszi.Akkor ezért ilyen szar az m4És te mégis ezt nézed, te mazochista.
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Ez a Tahiti azért elég szép helyKiugrunk körülnézni?
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"