Olimpia

24 feliratkozó

több mint 3 éve
Szesze New York Giants 21 326 — Giants fan
A lovagláson fog múlni, ha vmelyik magyar tud hibatlant lovagolni érmes lesz sztem.
gabokocka
szerintem is
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 756 — Keep pounding
A lovagláson fog múlni, ha vmelyik magyar tud hibatlant lovagolni érmes lesz sztem.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 599 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor most másszuk meg az Akropoliszt 😊!
több mint 3 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 521 — Sic semper tyrannis!
10 pontra van Gulyás az ezüsttől
több mint 3 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Gulyás 6. Kovács 7.
Bruce
Kb. ahogy eddig is.

több mint 3 éve
Gulyás 6. Kovács 7.
több mint 3 éve
Összesített állást, hol a jóistenben lehet megnézni?
Bruce
Még nem adták össze, de itt látszik az összes tusa...

olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/modern-pentathlon/modern-pentathlon-points-women-s-individual.htm
Igor
Köszönöm már szépen! 😊
több mint 3 éve
Mintha nem ezek lennenek a szabályok több mint egy évtizede.. és ilyenkor mindig jön a rácsodálkozás (meg az ember basztatása amikor a legfontosabb szám után jósolni mer...)

Egyébként a futásban igenis lehet elég sokat hozni - nem annyit mint a vívásban, de sokat.
Csak az úszás az ami kb érdektelen.
Igor
attól, hogy 10 éve így van attól még ez egy baromság így, gyakorlatilag nevezhetnék 4 tusának is. Vagy csak te szidhatod a birkózás szabályait?
Szesze
Ha tegnap leírtam volna ezeket (azok után, h beszóltatok minek számolgatom a vívást, már nem volt kedvem ebbe belemenni), ugyanúgy menne a hőbörgés... de nyugodtan lehet mindent természetesen.

Bár annyi különbség, h én nem csak akkor szoktam hőbörögni, amikor magyar számról van szó/valamiből mi szarul jövünk ki..
Igor
Nem kellett leírnod (nekem), mert tisztában vagyok a szabályokkal, ettől még nagy baromságnak tartom, ha van magyar versenyző, ha nem. Én csak azt kritizáltam, hogy azt írtad nincs esély éremre a vívás után, szerintem meg ez nem igaz.
több mint 3 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 386 — No 1 Zhang Yufei fan
Bruce
Még nem adták össze, de itt látszik az összes tusa...

olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/modern-pentathlon/modern-pentathlon-points-women-s-individual.htm

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 3 973 — Big Dick Nick
Mintha nem ezek lennenek a szabályok több mint egy évtizede.. és ilyenkor mindig jön a rácsodálkozás (meg az ember basztatása amikor a legfontosabb szám után jósolni mer...)

Egyébként a futásban igenis lehet elég sokat hozni - nem annyit mint a vívásban, de sokat.
Igor
Persze, de azért mindig sokkoló átszámolni.

Főleg azért mert az öttusaképzés úgy indul, hogy úszol/futsz sokáig, a többi aztán jön csak rá, elvileg azokat képzik akik ebben a két számban jók. De hát ugye tökmindegy, hogy mit csinálnak, inkább vívókat kéne megtanítani nem megfulladni meg futni és lovagolni.
Rajna
És legtöbben abbahagyják mielőtt jönne a vívás, azok is akik esetleg ügyesek lennének benne, de nem jön be az úszás/futás monotonitása.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve

Igor
attól, hogy 10 éve így van attól még ez egy baromság így, gyakorlatilag nevezhetnék 4 tusának is. Vagy csak te szidhatod a birkózás szabályait?
Szesze
Ha tegnap leírtam volna ezeket (azok után, h beszóltatok minek számolgatom a vívást, már nem volt kedvem ebbe belemenni), ugyanúgy menne a hőbörgés... de nyugodtan lehet mindent természetesen.

Bár annyi különbség, h én nem csak akkor szoktam hőbörögni, amikor magyar számról van szó/valamiből mi szarul jövünk ki..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
több mint 3 éve
19 pontot hozott Schleu-on.
Igor
Az jóval kevesebb mint a hátrány fele, és ugye a maradék két tusában általában jobb a német, de ne is őt kell főleg nézni.

több mint 3 éve
Egyébként a lovaglás még érdekes lehet, emlékeim szerint a tengerentúli olimpiák lóállománya tud trükkös lenni.

Michelle egy kicsit rosszabbat úszott, mint várható volt.
somoskovig
igen, így benne maradt 1 pont 😛
mondjuk ahogy nézem Gubaydullina olimpiai csúcsot úszott és 17 századdal előzte csak meg, szóval azért annyira nem lehet rossz idő ez se..

Szerkesztette: Szesze
több mint 3 éve
19 pontot hozott Schleu-on.

több mint 3 éve
19 pontot hozott Schleu-n, az ebben a számban sok..
több mint 3 éve

Igor
Persze, de azért mindig sokkoló átszámolni.

Főleg azért mert az öttusaképzés úgy indul, hogy úszol/futsz sokáig, a többi aztán jön csak rá, elvileg azokat képzik akik ebben a két számban jók. De hát ugye tökmindegy, hogy mit csinálnak, inkább vívókat kéne megtanítani nem megfulladni meg futni és lovagolni.

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 599 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó ez, lehet innen tovább építkezni.
több mint 3 éve

Igor
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 404 — 49ers GM
Egyébként a lovaglás még érdekes lehet, emlékeim szerint a tengerentúli olimpiák lóállománya tud trükkös lenni.

Michelle egy kicsit rosszabbat úszott, mint várható volt.

több mint 3 éve
2.07.48, nem rossz, de nem fog sokat hozni ezzel...

több mint 3 éve
Hát nem jött a 2:05
több mint 3 éve
Miért a stadionban létrehozott medencében úsznak? 25 méteres a medence és úgy voltak mérve a szintidők?
dancogo
A pontok nem függnek a medence méretétől, 25-ösben értelemszerűen mindenki gyorsabb, kisebbek a különbségek valamivel. Azért van a stadionban a medence, hogy gyorsan odaérjenek lovagolni.
Rajna
Előtte még egy vívás is lesz
Bruce
Ja de az is ott van a stadion mellett egy teremben gondolom.
Rajna
Persze, itt minden közel van egymáshoz, mert így lehet csak lebonyolítani
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Miért a stadionban létrehozott medencében úsznak? 25 méteres a medence és úgy voltak mérve a szintidők?
dancogo
A pontok nem függnek a medence méretétől, 25-ösben értelemszerűen mindenki gyorsabb, kisebbek a különbségek valamivel. Azért van a stadionban a medence, hogy gyorsan odaérjenek lovagolni.
Rajna
Ennyi erővel el kell hozni egy vívót aki tud lovagolni es nincs felmentve úszásból/futasbol es meg is nyeri az egeszet
gabokocka
szerintem azért elég jól vívnak az öttusázók ahhoz, hogy egy vívó sem tudná szarrá verni az összeset, pláne nem egy tusra menő "küzdelemben".