Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
miért pont a legfontosabb meccsen vagyunk ótvar szarok támadásban?Keményen védekeznek a görögök, de tény h indiszponáltak a fiúk támadásban, remélem nem azért, mert tele a gatya...
eaglesmcnabb
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
pfff, hát szenvedős rendesen
több mint 3 éve
A védekezés remek...De a támadás... Kellenek mostmár az egyéniségek, élő kell lépni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Most a védelmek dominálnak
több mint 3 éve
hiába jó a védekezés, ennyire vacak támadójátékkal ez nem fog menni. 😕
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
azt hittem a lányok tegnapi góltalanságát nem ismétlik a fiúk
több mint 3 éve
miért pont a legfontosabb meccsen vagyunk ótvar szarok támadásban?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Gubaydullina nem rossz kis csaj, csak kár hogy kutyás (nem szeretem a kutyatartó nőket valamiért, bocsi )egye bassza, megbocsátjuk
Bruce
több mint 3 éve
Itt sokan ki fognak pontozódni, durván megy a verekedés centerben.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
Gubaydullina nem rossz kis csaj, csak kár hogy kutyás (nem szeretem a kutyatartó nőket valamiért, bocsi )
több mint 3 éve
mekkora védés!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
19-ben is tönkrevert mindenkit, akkor csak 42-t adott Gulyásnak 😕 pedig akkor Gulyás gyorsabban/jobban lőtt. (ami kb irreleváns amúgy)Gulyasnak szar volt a fegyvere a VB-n.A 21-es VB-n tudod hány ponttal futotta le Gulyást? 46 ponttal.48 pont a hátránya Gulyáshoz képest, meglepne ha oda tudna érni, de majd kiderülHa 3-4 tussal jobban vív aranyesélyes lenne ő is.. de magasan az egyik legjobb futó, benne van h 40-50 pontot oszthat a futásban majd... szóval ha hoz a lovagláson picit, még ő is bekeverhet Gulyás szintjén... szóval h Gulyás éremesélyes, még Prokopenkot se írjuk le.jah, hát sejtettem hogy nem ma felejtett el úszni, csak mivel ennyire nem vagyok képben, ezért meglepődtem 😊 de gondolom ő ezek szerint sokkal jobb vívó annál, mint amit tegnap nyújtottAmúgy azt nézem, h Prokopenko azért kimagaslóan szart úszott, csak 260 pontot kapott és mivel a vívása se volt jó, így eléggé elszálltŐ mindig tökutolsó kb. úszásban és így nyer Viágkupákat, de ja, a vívása nem predesztinálja sokra
Szesze
Rajna
Szesze
Igor
Szesze
Nem garancia, h most is ennyivel.. de sokkal jobb futó. Ő és a két litván kiemelkedőek a kombi számban, a litvánok szerencsére már elszálltak.
Igor
Ha most nem lesz az kotve hiszem hogy csinal rajta 40+ pontot.
gabokocka
Nagyon remélem h igazad lesz, de a lövészet kb 45-60 sec a 12 perces futásból... és nem tudom mennyi múlt azon a lövészeten 8 másodperc?
Tisztelettel, maradok pesszimista. 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
nem, babona, ha nem nézem nyerünkazt hiszem én ezt elkapcsolomcsak azokat a meccseket nézed amiket simán nyerünk? 😀
NB2
Szesze
több mint 3 éve
kibaszott kapufák megint
több mint 3 éve
egyenlítsünk már ki!
több mint 3 éve
huh, ezt megúsztuk
több mint 3 éve
Ez a 8-as sapkában játszó görög külsőre kiköpött Molnár Tamás.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Na az cserés vagy annak kéne lennie.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
azért ők túl sok akciógólt nem fognak lőni, attól nem tartok
több mint 3 éve
működött a jinx. 😊
több mint 3 éve
Bazzeg és csak beverte Zalánki, azért ez nem semmi ezek után, el kell ismerni
több mint 3 éve
Niger!Mindig is vártam egy Niger (NIG)-Németország(GER) meccset.Akkor niggereket írtam volna!Tényleg, a négerek csak futni tudnak, gyalogolni már nem? : oOrigora topkomment lenne
balintbaba
petey
balintbaba
Willie Parker
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Zalánkit vegyük már ki
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
ötödjére csak bedobta, de ettől még nem erőltetném...
több mint 3 éve
azt hiszem én ezt elkapcsolomcsak azokat a meccseket nézed amiket simán nyerünk? 😀
NB2