Olimpia

24 feliratkozó

több mint 3 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 3 973 — Big Dick Nick
Manhercz két kézzel.😀😀😀

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
Szesze New York Giants 21 326 — Giants fan
huhh, röfögött de bement az a lényeg
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 556 — Lájkold a zsűrit!
Mondjuk most nézem, Vámosnak megvan a 3 hibája, nem jöhet vissza 😕

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
jól értettem, hogy húsz lövésünkből 4 gól, ők meg 13-ból bevertek 5-öt?
eaglesmcnabb
Rosszul, 24 lövésből van 5 góljuk.

Madden hates me.
több mint 3 éve
4 gólos már ez a fasz..
Szesze
Ráadásul két hibával játszik már az első félidő óta, nem igaz, hogy nem lehet bevinni egyszer egy beúszással és kipontozni...

Zalánkit meg nagyon le kellene cserélni már.
somoskovig
A 2 balkezesünk közül Zalánki eddig 19, Vámos 11 percet volt bent...

Madden hates me.
több mint 3 éve
Nem tudom amúgy, nem vagyok egy nagy szakértő, de szerintem a görögök sokkal jobbak, mák, hogy csak egy gól a különbség.
Jughead
Kevesebbet hibáznak, ennyi. Ők ennyit tudnak, azt viszont stabilan hozzák is mindig, mi elvileg többet tudunk, de egyelőre az ő stílusuk dominál. Van még egy negyed, én bízom benne, hogy meglesz.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 595 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
jól értettem, hogy húsz lövésünkből 4 gól, ők meg 13-ból bevertek 5-öt?

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 421 — Jedi Master
Ez a labdabirtoklás ez mi a fasz?
Görögország 15 perc
Magyar 7 perc
Ez elképesztő különbség...

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 405 — 49ers GM
4 gólos már ez a fasz..
Szesze
Ráadásul két hibával játszik már az első félidő óta, nem igaz, hogy nem lehet bevinni egyszer egy beúszással és kipontozni...

Zalánkit meg nagyon le kellene cserélni már.

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 814
Amúgy jó lenne ha ez tanulópénz lenne eredménytől függetlenül, hogy ne arcoskodjunk a stúdióban meccs előtt.
roberto23
Ez soha nem fog megtörténni.

több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 306
Nem tudom amúgy, nem vagyok egy nagy szakértő, de szerintem a görögök sokkal jobbak, mák, hogy csak egy gól a különbség.
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos Texas Longhorns 4 299 — #officialBoliever
Ez szörnyű… ilyen játékkal nem is érdemlünk döntőt…

Amúgy jó lenne ha ez tanulópénz lenne eredménytől függetlenül, hogy ne arcoskodjunk a stúdióban meccs előtt.

#DenverBroncos #RBLeipzig #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
Zalánki úgy vízilabdázik, mintha másnapos lenne.

Madden hates me.
több mint 3 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 521 — Sic semper tyrannis!
Ilyen hibát bammeg
több mint 3 éve
áá, bazzeg.... ez már lehet nem fog beleférni
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 595 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
nem hiszem el ezt a zalánkit de komolyan

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 386 — No 1 Zhang Yufei fan
Amatőrizmus csúcspontja, negyed végén ráadásul...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 105 — Csodabogár
Facepalm bazdmeg

több mint 3 éve
gyurczi New York Giants 2 490 — Giants fan
Szarok vagyunk

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 490 — Слава Україні! Героям слава!
remélem csak a végén vesszük át a vezetést, amikor már nem lesz elég idejük egyenlíteni. 😊

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 358 — Je suis kobranadrág
Nekünk nincs nyerőemberünk ma...
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 25 295 — nabege2@yahoo.com
Könyörgöm vezessünk már, hogy remegjen már az ő kezük is!!!
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 490 — Слава Україні! Героям слава!
a büdöspicsába

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 814
Ez az a centerjáték, ami a magyar vízilabdának évtizedek óta nem megy. Legalább egy kiállítást mindig hoznak vele, de sokszor gólt is.

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 36 908 — LIGHTS OUT!
mennyi pontot lehet vívással szerezni még ?