Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Manhercz két kézzel.😀😀😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
huhh, röfögött de bement az a lényeg
több mint 3 éve
Mondjuk most nézem, Vámosnak megvan a 3 hibája, nem jöhet vissza 😕
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
jól értettem, hogy húsz lövésünkből 4 gól, ők meg 13-ból bevertek 5-öt?Rosszul, 24 lövésből van 5 góljuk.
eaglesmcnabb
Madden hates me.
több mint 3 éve
A 2 balkezesünk közül Zalánki eddig 19, Vámos 11 percet volt bent...4 gólos már ez a fasz..Ráadásul két hibával játszik már az első félidő óta, nem igaz, hogy nem lehet bevinni egyszer egy beúszással és kipontozni...
Szesze
Zalánkit meg nagyon le kellene cserélni már.
somoskovig
Madden hates me.
több mint 3 éve
Nem tudom amúgy, nem vagyok egy nagy szakértő, de szerintem a görögök sokkal jobbak, mák, hogy csak egy gól a különbség.Kevesebbet hibáznak, ennyi. Ők ennyit tudnak, azt viszont stabilan hozzák is mindig, mi elvileg többet tudunk, de egyelőre az ő stílusuk dominál. Van még egy negyed, én bízom benne, hogy meglesz.
Jughead
több mint 3 éve
jól értettem, hogy húsz lövésünkből 4 gól, ők meg 13-ból bevertek 5-öt?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ez a labdabirtoklás ez mi a fasz?Görögország 15 perc
Magyar 7 perc
Ez elképesztő különbség...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
4 gólos már ez a fasz..Ráadásul két hibával játszik már az első félidő óta, nem igaz, hogy nem lehet bevinni egyszer egy beúszással és kipontozni...
Szesze
Zalánkit meg nagyon le kellene cserélni már.
több mint 3 éve
Kampman
28 814
Amúgy jó lenne ha ez tanulópénz lenne eredménytől függetlenül, hogy ne arcoskodjunk a stúdióban meccs előtt.Ez soha nem fog megtörténni.
roberto23
több mint 3 éve
Jughead
5 306
Nem tudom amúgy, nem vagyok egy nagy szakértő, de szerintem a görögök sokkal jobbak, mák, hogy csak egy gól a különbség.
több mint 3 éve
Ez szörnyű… ilyen játékkal nem is érdemlünk döntőt…Amúgy jó lenne ha ez tanulópénz lenne eredménytől függetlenül, hogy ne arcoskodjunk a stúdióban meccs előtt.
#DenverBroncos #RBLeipzig #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
Zalánki úgy vízilabdázik, mintha másnapos lenne.
Madden hates me.
több mint 3 éve
Ilyen hibát bammeg
több mint 3 éve
áá, bazzeg.... ez már lehet nem fog beleférni
több mint 3 éve
nem hiszem el ezt a zalánkit de komolyan
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Amatőrizmus csúcspontja, negyed végén ráadásul...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Szarok vagyunk
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
remélem csak a végén vesszük át a vezetést, amikor már nem lesz elég idejük egyenlíteni. 😊
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Nekünk nincs nyerőemberünk ma...
több mint 3 éve
Könyörgöm vezessünk már, hogy remegjen már az ő kezük is!!!
több mint 3 éve
a büdöspicsába
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Kampman
28 814
Ez az a centerjáték, ami a magyar vízilabdának évtizedek óta nem megy. Legalább egy kiállítást mindig hoznak vele, de sokszor gólt is.