Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
védekezés rendben ahogy vártuk, de kéne már egy kibaszott gól
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
48 pont a hátránya Gulyáshoz képest, meglepne ha oda tudna érni, de majd kiderülHa 3-4 tussal jobban vív aranyesélyes lenne ő is.. de magasan az egyik legjobb futó, benne van h 40-50 pontot oszthat a futásban majd... szóval ha hoz a lovagláson picit, még ő is bekeverhet Gulyás szintjén... szóval h Gulyás éremesélyes, még Prokopenkot se írjuk le.jah, hát sejtettem hogy nem ma felejtett el úszni, csak mivel ennyire nem vagyok képben, ezért meglepődtem 😊 de gondolom ő ezek szerint sokkal jobb vívó annál, mint amit tegnap nyújtottAmúgy azt nézem, h Prokopenko azért kimagaslóan szart úszott, csak 260 pontot kapott és mivel a vívása se volt jó, így eléggé elszálltŐ mindig tökutolsó kb. úszásban és így nyer Viágkupákat, de ja, a vívása nem predesztinálja sokra
Szesze
Rajna
Szesze
Igor
több mint 3 éve
kivédekezett emberelőny!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
megint kapufa, ne már. 😀Eddig ugyanaz, mint az első meccs 🤦♂️
Vrij6
Leszarom ha most is lövünk 9 kapufát, mint akkor, csak most 6 befelé pattanjon
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Meggyőződésem, hogy jobb csapat vagyunk, ezt nyerni kell!most meg már 2-nél járunk kapufában
Ahogy Hajdú B. is mondta első meccsen is 3 góllal mentünk
Csak aztán lőttünk 7 kapufát
Chargers LT
több mint 3 éve
Meggyőződésem, hogy jobb csapat vagyunk, ezt nyerni kell!Ahogy Hajdú B. is mondta első meccsen is 3 góllal mentünk
Csak aztán lőttünk 7 kapufát
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
megint geci 😕
több mint 3 éve
megint kapufa, ne már. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
nah, ezek is kapufáznak...pont ezt akartam írni...
Vrij6
több mint 3 éve
jól indul a védekezésünk szerencsére
több mint 3 éve
Ha 3-4 tussal jobban vív aranyesélyes lenne ő is.. de magasan az egyik legjobb futó, benne van h 40-50 pontot oszthat a futásban majd... szóval ha hoz a lovagláson picit, még ő is bekeverhet Gulyás szintjén... szóval h Gulyás éremesélyes, még Prokopenkot se írjuk le.jah, hát sejtettem hogy nem ma felejtett el úszni, csak mivel ennyire nem vagyok képben, ezért meglepődtem 😊 de gondolom ő ezek szerint sokkal jobb vívó annál, mint amit tegnap nyújtottAmúgy azt nézem, h Prokopenko azért kimagaslóan szart úszott, csak 260 pontot kapott és mivel a vívása se volt jó, így eléggé elszálltŐ mindig tökutolsó kb. úszásban és így nyer Viágkupákat, de ja, a vívása nem predesztinálja sokra
Szesze
Rajna
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
nah, ezek is kapufáznak...
több mint 3 éve
és nem ti mondtátok, hogy a lovaglásig semmit sem lehet kijelenteni, rossz kedvben van a lova, lever pár akadályt aztán szevasz1.5(?) szám után én korainak érzem még, hogy ilyen lehet érmes kijelentéseket tegyünk. Perpill magyar 1-2 is könnyedén lehet, nagyon sok van még hátra ahhoz, hogy leírjuk vagy egekbe emeljünk bárkit is35 36 pont az előnye a németnek a magyarokkal szemben, úgy hogy nem vívtak kiemelkedően rosszat a magyarok és úszásba jól megverték...
Sixo
Bruce
több mint 3 éve
azta kapufát lőttünk, ilyen még nem is volt
több mint 3 éve
jah, hát sejtettem hogy nem ma felejtett el úszni, csak mivel ennyire nem vagyok képben, ezért meglepődtem 😊 de gondolom ő ezek szerint sokkal jobb vívó annál, mint amit tegnap nyújtottAmúgy azt nézem, h Prokopenko azért kimagaslóan szart úszott, csak 260 pontot kapott és mivel a vívása se volt jó, így eléggé elszálltŐ mindig tökutolsó kb. úszásban és így nyer Viágkupákat, de ja, a vívása nem predesztinálja sokra
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
Amúgy azt nézem, h Prokopenko azért kimagaslóan szart úszott, csak 260 pontot kapott és mivel a vívása se volt jó, így eléggé elszálltŐ mindig tökutolsó kb. úszásban és így nyer Viágkupákat, de ja, a vívása nem predesztinálja sokra
Szesze
több mint 3 éve
Gyerünk fiúk!
több mint 3 éve
1.5(?) szám után én korainak érzem még, hogy ilyen lehet érmes kijelentéseket tegyünk. Perpill magyar 1-2 is könnyedén lehet, nagyon sok van még hátra ahhoz, hogy leírjuk vagy egekbe emeljünk bárkit is35 36 pont az előnye a németnek a magyarokkal szemben, úgy hogy nem vívtak kiemelkedően rosszat a magyarok és úszásba jól megverték...
Sixo
több mint 3 éve
1.5(?) szám után én korainak érzem még, hogy ilyen lehet érmes kijelentéseket tegyünk.És körbeértünk.
Sixo
Perpill magyar 1-2 is könnyedén lehet,Nem, sajnos nem lehet magyar 1-2.
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Amúgy azt nézem, h Prokopenko azért kimagaslóan szart úszott, csak 260 pontot kapott és mivel a vívása se volt jó, így eléggé elszállt
több mint 3 éve
1.5(?) szám után én korainak érzem még, hogy ilyen lehet érmes kijelentéseket tegyünk. Perpill magyar 1-2 is könnyedén lehet, nagyon sok van még hátra ahhoz, hogy leírjuk vagy egekbe emeljünk bárkit is
több mint 3 éve
Nekem az a bajom, hogy a vívás az főleg így, hogy 1 szúrás elég, azért elég random tud lenni. Bár azért gondolom hosszútávon kijön ha valaki jó vívó. De hogy az első versenyszámban nagyjából eldőlnek a legnagyobb kérdések, az azért nem jó.Mintha nem ezek lennenek a szabályok több mint egy évtizede.. és ilyenkor mindig jön a rácsodálkozás (meg az ember basztatása amikor a legfontosabb szám után jósolni mer...)Persze, de azért mindig sokkoló átszámolni.
Egyébként a futásban igenis lehet elég sokat hozni - nem annyit mint a vívásban, de sokat.
Csak az úszás az ami kb érdektelen.
Igor
Főleg azért mert az öttusaképzés úgy indul, hogy úszol/futsz sokáig, a többi aztán jön csak rá, elvileg azokat képzik akik ebben a két számban jók. De hát ugye tökmindegy, hogy mit csinálnak, inkább vívókat kéne megtanítani nem megfulladni meg futni és lovagolni.
Rajna
több mint 3 éve
ha egy kicsit is nagyobb jelentősége lenne az úszásnak most nagyon jól állnánk..
több mint 3 éve
A lovagláson fog múlni, ha vmelyik magyar tud hibatlant lovagolni érmes lesz sztem.Kb amióta világ a világ 😊 illetve amióta öttusát nézek, alakítsák bárhogy a szabályokat a lovagláson múlik a nagy része a dolgoknak 😊
gabokocka
Szerkesztette: dande2