Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Nem mintha Magyarországon lenne jelentősége ezeknek a szavaknak (Böröcz József szociológus tuti vitatkozna ezzel), de érdekes, hogy Afrikában nincs kultúrája a gyaloglásnak.Azért ott is van határ 😀 mondjuk akkor 888..😀Akkor niggereket írtam volna!Tényleg, a négerek csak futni tudnak, gyalogolni már nem? : oOrigora topkomment lenne
balintbaba
petey
balintbaba
petey
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
Azért ott is van határ 😀 mondjuk akkor 888..😀Akkor niggereket írtam volna!Tényleg, a négerek csak futni tudnak, gyalogolni már nem? : oOrigora topkomment lenne
balintbaba
petey
balintbaba
több mint 3 éve
Szvsz totàl idiótaság ez a gyaloglás, mint sport! Főleg olimpián!
több mint 3 éve
Diniz kemeny, fosassal együtt ha utoléri az elejét akkor nemtom miből van. Amúgy ezeknek egytől-egyig a csípője jól kilehet..
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Akkor niggereket írtam volna!Tényleg, a négerek csak futni tudnak, gyalogolni már nem? : oOrigora topkomment lenne
balintbaba
petey
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
Tényleg, a négerek csak futni tudnak, gyalogolni már nem? : oOrigora topkomment lenne
balintbaba
több mint 3 éve
Tényleg, a négerek csak futni tudnak, gyalogolni már nem? : o
több mint 3 éve
Ha később kezdik, akkor még melegebb lesz.Biztos jól esik ilyen idosavban ilyen terhelést kapni. Mondjuk kezdhettek volna ilyen alapon hajnali 2-kor is bányászlámpával.Mint a triatlonosok, helyi idő szerinti 05:30-kor indultak.Most megy Eurosporton a ffi 50 km-es gyaloglás, és pont kifogtam valami montázst lassított felvételekből. Gyalogláson. 😊Szerencsétlenek éjszakai műszakban futnak? 😊
Sobri Jóska
somoskovig
Sobri Jóska
somoskovig
Gondolom ezzel kalkuláltak.
Egyébként ez az 50 km-es gyaloglás eleve egy teljességgel állóképességi szám, szóval ezt bírni kell, ez a fő feladat. Hát most még inkább van mit bírni.
több mint 3 éve
Első emlékem a gyaloglásról kis pöcsös koromból van, 2004 Athén, az egyik orosz kb. meghalt a végén a rekortánon, de beért! 😀
több mint 3 éve
Volt aki nem bírta és kijött minden alul 😕francia pedig pont emiatt állt ki, Rióban a hasgörcsök miatt összeesettEnnek a gyaloglásnak mi értelme van 😀Ez a: hogy nézek ki amikor irgalmatlan fosás jön rám és kibaszott messze vagyok otthonról 😃
Heisman
petey
Heisman
több mint 3 éve
Biztos jól esik ilyen idosavban ilyen terhelést kapni. Mondjuk kezdhettek volna ilyen alapon hajnali 2-kor is bányászlámpával.Mint a triatlonosok, helyi idő szerinti 05:30-kor indultak.Most megy Eurosporton a ffi 50 km-es gyaloglás, és pont kifogtam valami montázst lassított felvételekből. Gyalogláson. 😊Szerencsétlenek éjszakai műszakban futnak? 😊
Sobri Jóska
somoskovig
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Majd mikor a nők összeesnek a picsába, na az szuper lesz.
több mint 3 éve
Mint a triatlonosok, helyi idő szerinti 05:30-kor indultak.Most megy Eurosporton a ffi 50 km-es gyaloglás, és pont kifogtam valami montázst lassított felvételekből. Gyalogláson. 😊Szerencsétlenek éjszakai műszakban futnak? 😊
Sobri Jóska
somoskovig
több mint 3 éve
Az öreg lengyel(?) barátunk pedig a nagy pélójával végzi a pszichológia hadviselést a mezőnyben. 😀
több mint 3 éve
francia pedig pont emiatt állt ki, Rióban a hasgörcsök miatt összeesettEnnek a gyaloglásnak mi értelme van 😀Ez a: hogy nézek ki amikor irgalmatlan fosás jön rám és kibaszott messze vagyok otthonról 😃
Heisman
petey
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ennek a gyaloglásnak mi értelme van 😀Ez a: hogy nézek ki amikor irgalmatlan fosás jön rám és kibaszott messze vagyok otthonról 😃
Heisman
több mint 3 éve
Ennek a gyaloglásnak mi értelme van 😀Vicces. 😀
Heisman
több mint 3 éve
Ennek a gyaloglásnak mi értelme van 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Most megy Eurosporton a ffi 50 km-es gyaloglás, és pont kifogtam valami montázst lassított felvételekből. Gyalogláson. 😊Szerencsétlenek éjszakai műszakban futnak? 😊
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Most megy Eurosporton a ffi 50 km-es gyaloglás, és pont kifogtam valami montázst lassított felvételekből. Gyalogláson. 😊
több mint 3 éve
Női röplabda elődöntők holnap:8:00 Szerbia - USA
Ez nagy meccs lesz nagyon, Szerbia a világbajnok
14:00 Brazília - Dél-Korea
Óriási meglepetés lenne, ha Brazília veszítene
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Biztos lehet ezt még finomítani, de az rohadt jó, hogy a végéig izgalmas és az egyszerű néző is tudja élvezni meg követni épp mi történikHát, mert a három szám nem ugyanakkora erőfeszítés. A gyors mászás amellett, hogy skillful is, persze, azért elég sokat számít egy-egy szerencse is, pl. jelen esetben Lopez ellen Duffy false starttal vesztett, majd az utolsó körben Narasaki, az egyik leggyorsabb idővel mászott Mawem és Schubert ellen, ment egy igen rossz időt , miközben pl. Lopez ideje 5-6-ig legjobb volt. De így is megnyerte a számot, pedig többen másztak gyorsabban, mint ő.Egyenlő a 3 rész, mi ezzel a baj?Nem vágom hogy nyert a spanyol srác mászásban...úgyhogy, a pontozás úgy volt megoldva, hogy a speed mászás számítson a legtöbbet. azt megnyerte, így már csak annyi kellett, hogy ne ugyanaz az ember nyerje a két számot, illetve végülis az döntött, hogy Colemant megelőzte leadben
Kétszer láttam, mindkétszer leesett és nem jutott fel a csúcsra
Chargers LT
szar volt így a lebonyolítás, de ezt kb. előre megmondta mindenki hozzáértő... reméljük 3 év múlva Párizsban másképp lesz
Gyurma Pappa
FLZOLI
Szóval az a baj, hogy a három szám nem ugyanaz a sport, kis túlzással. Ondra elég frusztrált volt a boulderben, pedig idén volt olyan világkupa, ahol 4 toppal nyerte a bouldert, és volt ott nehezebb út, mint a mostani 2. (itt a videó, érdemes megnézni, mindkét döntő nagyon jó volt).
Abbahagytam a mászás népszerűsítését 😊 Fun fact: a CrossFit Games ezüstérmes Horváth Laura is falmászott atlétika mellett mielőtt crossfittezni kezdett 😊
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Hát, mert a három szám nem ugyanakkora erőfeszítés. A gyors mászás amellett, hogy skillful is, persze, azért elég sokat számít egy-egy szerencse is, pl. jelen esetben Lopez ellen Duffy false starttal vesztett, majd az utolsó körben Narasaki, az egyik leggyorsabb idővel mászott Mawem és Schubert ellen, ment egy igen rossz időt , miközben pl. Lopez ideje 5-6-ig legjobb volt. De így is megnyerte a számot, pedig többen másztak gyorsabban, mint ő.Egyenlő a 3 rész, mi ezzel a baj?Nem vágom hogy nyert a spanyol srác mászásban...úgyhogy, a pontozás úgy volt megoldva, hogy a speed mászás számítson a legtöbbet. azt megnyerte, így már csak annyi kellett, hogy ne ugyanaz az ember nyerje a két számot, illetve végülis az döntött, hogy Colemant megelőzte leadben
Chargers LT
szar volt így a lebonyolítás, de ezt kb. előre megmondta mindenki hozzáértő... reméljük 3 év múlva Párizsban másképp lesz
Gyurma Pappa
FLZOLI
Szóval az a baj, hogy a három szám nem ugyanaz a sport, kis túlzással. Ondra elég frusztrált volt a boulderben, pedig idén volt olyan világkupa, ahol 4 toppal nyerte a bouldert, és volt ott nehezebb út, mint a mostani 2. (itt a videó, érdemes megnézni, mindkét döntő nagyon jó volt).
Abbahagytam a mászás népszerűsítését 😊 Fun fact: a CrossFit Games ezüstérmes Horváth Laura is falmászott atlétika mellett mielőtt crossfittezni kezdett 😊
több mint 3 éve
laikus nézőként pont annak kellene a legkevesebbet érnie. 😀Nem vágom hogy nyert a spanyol srác mászásban...úgyhogy, a pontozás úgy volt megoldva, hogy a speed mászás számítson a legtöbbet. azt megnyerte, így már csak annyi kellett, hogy ne ugyanaz az ember nyerje a két számot, illetve végülis az döntött, hogy Colemant megelőzte leadben
Chargers LT
Gyurma Pappa
a versenyzők részéről szar a lebonyolítás, viszont a nézők szempontjából izgalmas volt. ha a buildert nyeri a francia a 2. hely helyett akkor első lett volna, ugyanúgy ahogy ha Ondra nyerte volna az utolsót. Így meg 7. és 6. helyezést értek el. gyakorlatilag egy nüanszön múlt, és ez a nézőknek tuti izgalmas, belülről viszont nagyon frusztráló lehet.
eaglesmcnabb
Viszont
A) ha Ondra megcsinálja a zónát a középső pályán, simán övé az arany
B) de elég nagy mákja volt h neki sorsolták Mawemet, és első körben erőnyerő volt a sebességiben, lett egy 7/8 helyett egy 4-ese...
És Duffy is simán nyerhetett volna...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)