Olimpia

24 feliratkozó

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 593 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Nem vágom hogy nyert a spanyol srác mászásban...
Kétszer láttam, mindkétszer leesett és nem jutott fel a csúcsra
Chargers LT
úgyhogy, a pontozás úgy volt megoldva, hogy a speed mászás számítson a legtöbbet. azt megnyerte, így már csak annyi kellett, hogy ne ugyanaz az ember nyerje a két számot, illetve végülis az döntött, hogy Colemant megelőzte leadben

szar volt így a lebonyolítás, de ezt kb. előre megmondta mindenki hozzáértő... reméljük 3 év múlva Párizsban másképp lesz
Gyurma Pappa
laikus nézőként pont annak kellene a legkevesebbet érnie. 😀
a versenyzők részéről szar a lebonyolítás, viszont a nézők szempontjából izgalmas volt. ha a buildert nyeri a francia a 2. hely helyett akkor első lett volna, ugyanúgy ahogy ha Ondra nyerte volna az utolsót. Így meg 7. és 6. helyezést értek el. gyakorlatilag egy nüanszön múlt, és ez a nézőknek tuti izgalmas, belülről viszont nagyon frusztráló lehet.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 186 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Chargers LT
úgyhogy, a pontozás úgy volt megoldva, hogy a speed mászás számítson a legtöbbet. azt megnyerte, így már csak annyi kellett, hogy ne ugyanaz az ember nyerje a két számot, illetve végülis az döntött, hogy Colemant megelőzte leadben

szar volt így a lebonyolítás, de ezt kb. előre megmondta mindenki hozzáértő... reméljük 3 év múlva Párizsban másképp lesz
Gyurma Pappa
Egyenlő a 3 rész, mi ezzel a baj?

több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 348 — Egyéb témák lakó
Chargers LT

Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 186 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 telex.hu/sport/2021/08/05/penteki-olimpiai-program-magyarok-tokio

Holnapi etap, talán az öttusás lányok hozhatnak érmet. A kajak-kenusok meg legalább még itt tovább jussanak.
Reméljük a ffi vizilabdások döntőbe jutnak.
Persze várhatóan megint a lényeget nem tudom nyugodtan nézni 😛
dande
Birkózás, karate meglepetés dobogó benne van szerintem.

Öttusában én betlit érzek. A fiúk bemennek a döntőbe, mint ahogy a k4-es egységek is

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 599 — Így remélem megfelelek nektek.....
 telex.hu/sport/2021/08/05/penteki-olimpiai-program-magyarok-tokio

Holnapi etap, talán az öttusás lányok hozhatnak érmet. A kajak-kenusok meg legalább még itt tovább jussanak.
Reméljük a ffi vizilabdások döntőbe jutnak.
Persze várhatóan megint a lényeget nem tudom nyugodtan nézni 😛
több mint 3 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 424 — !SuPeR6BoWL!Vrabel or Johnson that is the question?

Sixo
Ütő(s)
Willie Parker
Mellesleg 🥰🥰🥰🥰🥰

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 46 629 — The Mathematician
Batum nem véletlen NBA. Az a téli sapka gec
petey
pedig a hornetsben úgy tűnt hogy enniy volt neki a liga

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 105 — Csodabogár
Batum nem véletlen NBA. Az a téli sapka gec

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 648

Sixo
Ütő(s)
több mint 3 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 931 — no es importante
Baseballban az amerikaiaknak nagy előnyük van, érik egy Japán elleni döntő.
Kampman
Azért ha ott nem lenne zárt kapu, kb fél Japán kimenne a meccsre...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 25 293 — nabege2@yahoo.com
Francia ffi kézi, ffi röpi és ffi kosár már döntős
holnap női kézi és női kosár csatlakozhat hozzájuk
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 488 — Слава Україні! Героям слава!
Újfent francia-dán döntő

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 355 — Je suis kobranadrág
Na jó dánoknak mostmár minden bejön 😀
több mint 3 éve
fú mekkora gólt dobtak a dánok.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 419 — Jedi Master

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 419 — Jedi Master
B+ 🤦‍♂️
Mi a faszért kell bevinni?
Nem értem
Lehetett volna egy pár méteres tempó
Vagy, ha előnye van Batummal, akkor zsákolok nem? Azt nem tudja blokkolni, de egy ilyen pöcs alsó ziccert, ami full lassan halad...
Legrosszabb választás volt
Chargers LT
mert a layup >>> midrange
Negritis
A mid-range kb. eretnekség a modern kosárlabdában sajnos.
Kampman
Én azt értem
Mondjuk ezzel Anthony, Rose, James, Middleton és még sok sztár vitatkozna

De itt a szitu miatt volt szar a választás... Ennél könnyebb blokkot fel se lehet kínálni
Ha felugrik zsákolni, vagy beveri, vagy őt veri telibe Batum és dob kettőt

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
spanyolok feljöttek 1-re, izgalmas

több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 355 — Je suis kobranadrág
Nem csodálkozom, hogy ezt a csóri karatét vissza le akarják venni. Értelmezhetetlen mi történik.
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 25 293 — nabege2@yahoo.com
nah röpi az ES1-en
több mint 3 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 386 — No 1 Zhang Yufei fan
Hát osztrák-cseh barátság nem lesz ezek után - de stílszerűen mászott egy top-ot a végén.

Remélem marad az olimpián, és lesz külön-külön több szakági esemény is - akár mindhárom, meg kombináció is.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 593 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
azért ez a szorozgatás bekavar rendesen, sokkal jobban torzít egy szar eredmény mint ha csak összeadogatnák.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 554 — Lájkold a zsűrit!
B+ 🤦‍♂️
Nem értem
Vagy, ha előnye van Batummal, akkor zsákolok nem? Azt nem tudja blokkolni, de egy ilyen pöcs alsó ziccert, ami full lassan halad...
Chargers LT
Negritis
Kampman
ezért Parker az örökös kedvencem, a pontjai háromnegyedét tempókból dobálta 😀
eaglesmcnabb
Kevesen hívják a floatert temponak 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 36 906 — LIGHTS OUT!

Sixo
Azért ide lehetne írni, ki és mit sportol 😎
Chargers LT

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 46 629 — The Mathematician
B+ 🤦‍♂️
Nem értem
Chargers LT
Negritis
Kampman
nope, csak tudni kell hogy mikor van értelme azt csinálni és mikor kell betörni vagy triplázni
Negritis
A megítélésére gondoltam.
Kampman
igen, ha durant-harden-irving-james-leonard... dobja akkor teljesen jó dobás
ha westbrook akkor általában borzalmas

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
B+ 🤦‍♂️
Nem értem
Chargers LT
Negritis
Kampman
ezért Parker az örökös kedvencem, a pontjai háromnegyedét tempókból dobálta 😀