Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Aki ott lassú volt, azt megették a vadak. Tanultak ők is, hogy csakis futva..Nem mintha Magyarországon lenne jelentősége ezeknek a szavaknak (Böröcz József szociológus tuti vitatkozna ezzel), de érdekes, hogy Afrikában nincs kultúrája a gyaloglásnak.Azért ott is van határ 😀 mondjuk akkor 888..😀Akkor niggereket írtam volna!Tényleg, a négerek csak futni tudnak, gyalogolni már nem? : oOrigora topkomment lenne
balintbaba
petey
balintbaba
petey
balintbaba
több mint 4 éve
Ez már a sportverzió.Ugyanerre gondoltam én is, de akkor nem tudsz ilyen nagyokat lépni, úgyhogy elvetettem😀Amikor olyan páncélzatot viselsz, hogy a bokáig véd, mint egy hirdetőoszlop.Szvsz totàl idiótaság ez a gyaloglás, mint sport! Főleg olimpián!Nem értem mi ennek az evolúciója hogy kialakult. Mi az a szituació amikor gyorsan kell eljutnod gyalogosan A-ból B-be, és nem futhatsz. 😀
steelwolf
Az parádés hogy miért van belőle 2 táv is, amikor nyípt vizi úszásból csak 1 táv volt. 20 km es 50 km. Ennyi erővel lehetne 100 méteres sprintgyaloglás is🤣🤣
eaglesmcnabb
Akkor gyorsan gördülsz a talpaidon, de futni nem tudsz.
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
Ma már a birkózás se egyszál pöcsben van, meg van időkorlát, stb.
több mint 4 éve
Ugyanerre gondoltam én is, de akkor nem tudsz ilyen nagyokat lépni, úgyhogy elvetettem😀Amikor olyan páncélzatot viselsz, hogy a bokáig véd, mint egy hirdetőoszlop.Szvsz totàl idiótaság ez a gyaloglás, mint sport! Főleg olimpián!Nem értem mi ennek az evolúciója hogy kialakult. Mi az a szituació amikor gyorsan kell eljutnod gyalogosan A-ból B-be, és nem futhatsz. 😀
steelwolf
Az parádés hogy miért van belőle 2 táv is, amikor nyípt vizi úszásból csak 1 táv volt. 20 km es 50 km. Ennyi erővel lehetne 100 méteres sprintgyaloglás is🤣🤣
eaglesmcnabb
Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Valahogy úgy lehetet h XY-ra rájött a szapora, és rászóltak h sies, de ne rohanj! 🚶♂️Szvsz totàl idiótaság ez a gyaloglás, mint sport! Főleg olimpián!Nem értem mi ennek az evolúciója hogy kialakult. Mi az a szituació amikor gyorsan kell eljutnod gyalogosan A-ból B-be, és nem futhatsz. 😀
steelwolf
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Amikor olyan páncélzatot viselsz, hogy a bokáig véd, mint egy hirdetőoszlop.Szvsz totàl idiótaság ez a gyaloglás, mint sport! Főleg olimpián!Nem értem mi ennek az evolúciója hogy kialakult. Mi az a szituació amikor gyorsan kell eljutnod gyalogosan A-ból B-be, és nem futhatsz. 😀
steelwolf
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Azért kell egyfajta hozzáállás ehhez a sporthoz is. Ki az aki gyerekként a gyaloglást választaná? Kurva hülyén kell mozogni, lassabb vagy mint a futók, a lassításokban pedig a pélód lengedezik. 😀 Ezt a cikitűrőképességet egy olimpián is értékelni kell! 😀😀Szvsz totàl idiótaság ez a gyaloglás, mint sport! Főleg olimpián!Nem értem mi ennek az evolúciója hogy kialakult. Mi az a szituació amikor gyorsan kell eljutnod gyalogosan A-ból B-be, és nem futhatsz. 😀
steelwolf
eaglesmcnabb
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Szvsz totàl idiótaság ez a gyaloglás, mint sport! Főleg olimpián!Nem értem mi ennek az evolúciója hogy kialakult. Mi az a szituació amikor gyorsan kell eljutnod gyalogosan A-ból B-be, és nem futhatsz. 😀
steelwolf
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Nem mintha Magyarországon lenne jelentősége ezeknek a szavaknak (Böröcz József szociológus tuti vitatkozna ezzel), de érdekes, hogy Afrikában nincs kultúrája a gyaloglásnak.Azért ott is van határ 😀 mondjuk akkor 888..😀Akkor niggereket írtam volna!Tényleg, a négerek csak futni tudnak, gyalogolni már nem? : oOrigora topkomment lenne
balintbaba
petey
balintbaba
petey
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Azért ott is van határ 😀 mondjuk akkor 888..😀Akkor niggereket írtam volna!Tényleg, a négerek csak futni tudnak, gyalogolni már nem? : oOrigora topkomment lenne
balintbaba
petey
balintbaba
több mint 4 éve
Szvsz totàl idiótaság ez a gyaloglás, mint sport! Főleg olimpián!
több mint 4 éve
Diniz kemeny, fosassal együtt ha utoléri az elejét akkor nemtom miből van. Amúgy ezeknek egytől-egyig a csípője jól kilehet..
több mint 4 éve
Akkor niggereket írtam volna!Tényleg, a négerek csak futni tudnak, gyalogolni már nem? : oOrigora topkomment lenne
balintbaba
petey
több mint 4 éve
Tényleg, a négerek csak futni tudnak, gyalogolni már nem? : oOrigora topkomment lenne
balintbaba
több mint 4 éve
Tényleg, a négerek csak futni tudnak, gyalogolni már nem? : o
több mint 4 éve
Ha később kezdik, akkor még melegebb lesz.Biztos jól esik ilyen idosavban ilyen terhelést kapni. Mondjuk kezdhettek volna ilyen alapon hajnali 2-kor is bányászlámpával.Mint a triatlonosok, helyi idő szerinti 05:30-kor indultak.Most megy Eurosporton a ffi 50 km-es gyaloglás, és pont kifogtam valami montázst lassított felvételekből. Gyalogláson. 😊Szerencsétlenek éjszakai műszakban futnak? 😊
Sobri Jóska
somoskovig
Sobri Jóska
somoskovig
Gondolom ezzel kalkuláltak.
Egyébként ez az 50 km-es gyaloglás eleve egy teljességgel állóképességi szám, szóval ezt bírni kell, ez a fő feladat. Hát most még inkább van mit bírni.
több mint 4 éve
Első emlékem a gyaloglásról kis pöcsös koromból van, 2004 Athén, az egyik orosz kb. meghalt a végén a rekortánon, de beért! 😀
több mint 4 éve
Volt aki nem bírta és kijött minden alul 😕francia pedig pont emiatt állt ki, Rióban a hasgörcsök miatt összeesettEnnek a gyaloglásnak mi értelme van 😀Ez a: hogy nézek ki amikor irgalmatlan fosás jön rám és kibaszott messze vagyok otthonról 😃
Heisman
petey
Heisman
több mint 4 éve
Biztos jól esik ilyen idosavban ilyen terhelést kapni. Mondjuk kezdhettek volna ilyen alapon hajnali 2-kor is bányászlámpával.Mint a triatlonosok, helyi idő szerinti 05:30-kor indultak.Most megy Eurosporton a ffi 50 km-es gyaloglás, és pont kifogtam valami montázst lassított felvételekből. Gyalogláson. 😊Szerencsétlenek éjszakai műszakban futnak? 😊
Sobri Jóska
somoskovig
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Majd mikor a nők összeesnek a picsába, na az szuper lesz.
több mint 4 éve
Mint a triatlonosok, helyi idő szerinti 05:30-kor indultak.Most megy Eurosporton a ffi 50 km-es gyaloglás, és pont kifogtam valami montázst lassított felvételekből. Gyalogláson. 😊Szerencsétlenek éjszakai műszakban futnak? 😊
Sobri Jóska
somoskovig
több mint 4 éve
Az öreg lengyel(?) barátunk pedig a nagy pélójával végzi a pszichológia hadviselést a mezőnyben. 😀
több mint 4 éve
francia pedig pont emiatt állt ki, Rióban a hasgörcsök miatt összeesettEnnek a gyaloglásnak mi értelme van 😀Ez a: hogy nézek ki amikor irgalmatlan fosás jön rám és kibaszott messze vagyok otthonról 😃
Heisman
petey
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ennek a gyaloglásnak mi értelme van 😀Ez a: hogy nézek ki amikor irgalmatlan fosás jön rám és kibaszott messze vagyok otthonról 😃
Heisman
több mint 4 éve
Ennek a gyaloglásnak mi értelme van 😀Vicces. 😀
Heisman
több mint 4 éve
Ennek a gyaloglásnak mi értelme van 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz