Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
laikus nézőként pont annak kellene a legkevesebbet érnie. 😀Nem vágom hogy nyert a spanyol srác mászásban...úgyhogy, a pontozás úgy volt megoldva, hogy a speed mászás számítson a legtöbbet. azt megnyerte, így már csak annyi kellett, hogy ne ugyanaz az ember nyerje a két számot, illetve végülis az döntött, hogy Colemant megelőzte leadben
Kétszer láttam, mindkétszer leesett és nem jutott fel a csúcsra
Chargers LT
szar volt így a lebonyolítás, de ezt kb. előre megmondta mindenki hozzáértő... reméljük 3 év múlva Párizsban másképp lesz
Gyurma Pappa
a versenyzők részéről szar a lebonyolítás, viszont a nézők szempontjából izgalmas volt. ha a buildert nyeri a francia a 2. hely helyett akkor első lett volna, ugyanúgy ahogy ha Ondra nyerte volna az utolsót. Így meg 7. és 6. helyezést értek el. gyakorlatilag egy nüanszön múlt, és ez a nézőknek tuti izgalmas, belülről viszont nagyon frusztráló lehet.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Egyenlő a 3 rész, mi ezzel a baj?Nem vágom hogy nyert a spanyol srác mászásban...úgyhogy, a pontozás úgy volt megoldva, hogy a speed mászás számítson a legtöbbet. azt megnyerte, így már csak annyi kellett, hogy ne ugyanaz az ember nyerje a két számot, illetve végülis az döntött, hogy Colemant megelőzte leadben
Chargers LT
szar volt így a lebonyolítás, de ezt kb. előre megmondta mindenki hozzáértő... reméljük 3 év múlva Párizsban másképp lesz
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Nem vágom hogy nyert a spanyol srác mászásban...úgyhogy, a pontozás úgy volt megoldva, hogy a speed mászás számítson a legtöbbet. azt megnyerte, így már csak annyi kellett, hogy ne ugyanaz az ember nyerje a két számot, illetve végülis az döntött, hogy Colemant megelőzte leadben
Chargers LT
Szerkesztette: Gyurma Pappa
több mint 3 éve
telex.hu/sport/2021/08/05/penteki-olimpiai-program-magyarok-tokioBirkózás, karate meglepetés dobogó benne van szerintem.
Holnapi etap, talán az öttusás lányok hozhatnak érmet. A kajak-kenusok meg legalább még itt tovább jussanak.
Reméljük a ffi vizilabdások döntőbe jutnak.
Persze várhatóan megint a lényeget nem tudom nyugodtan nézni 😛
dande
Öttusában én betlit érzek. A fiúk bemennek a döntőbe, mint ahogy a k4-es egységek is
több mint 3 éve
telex.hu/sport/2021/08/05/penteki-olimpiai-program-magyarok-tokioHolnapi etap, talán az öttusás lányok hozhatnak érmet. A kajak-kenusok meg legalább még itt tovább jussanak.
Reméljük a ffi vizilabdások döntőbe jutnak.
Persze várhatóan megint a lényeget nem tudom nyugodtan nézni 😛
több mint 3 éve
Mellesleg 🥰🥰🥰🥰🥰Ütő(s)
Sixo
Willie Parker
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Batum nem véletlen NBA. Az a téli sapka gecpedig a hornetsben úgy tűnt hogy enniy volt neki a liga
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Baseballban az amerikaiaknak nagy előnyük van, érik egy Japán elleni döntő.Azért ha ott nem lenne zárt kapu, kb fél Japán kimenne a meccsre...
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Francia ffi kézi, ffi röpi és ffi kosár már döntősholnap női kézi és női kosár csatlakozhat hozzájuk
több mint 3 éve
Újfent francia-dán döntő
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Na jó dánoknak mostmár minden bejön 😀
több mint 3 éve
fú mekkora gólt dobtak a dánok.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Nem vágom hogy nyert a spanyol srác mászásban...Kétszer láttam, mindkétszer leesett és nem jutott fel a csúcsra
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Én azt értemA mid-range kb. eretnekség a modern kosárlabdában sajnos.B+ 🤦♂️mert a layup >>> midrange
Mi a faszért kell bevinni?
Nem értem
Lehetett volna egy pár méteres tempó
Vagy, ha előnye van Batummal, akkor zsákolok nem? Azt nem tudja blokkolni, de egy ilyen pöcs alsó ziccert, ami full lassan halad...
Legrosszabb választás volt
Chargers LT
Negritis
Kampman
Mondjuk ezzel Anthony, Rose, James, Middleton és még sok sztár vitatkozna
De itt a szitu miatt volt szar a választás... Ennél könnyebb blokkot fel se lehet kínálni
Ha felugrik zsákolni, vagy beveri, vagy őt veri telibe Batum és dob kettőt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
spanyolok feljöttek 1-re, izgalmas
több mint 3 éve
Nem csodálkozom, hogy ezt a csóri karatét vissza le akarják venni. Értelmezhetetlen mi történik.
több mint 3 éve
nah röpi az ES1-en
több mint 3 éve
Hát osztrák-cseh barátság nem lesz ezek után - de stílszerűen mászott egy top-ot a végén.Remélem marad az olimpián, és lesz külön-külön több szakági esemény is - akár mindhárom, meg kombináció is.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
azért ez a szorozgatás bekavar rendesen, sokkal jobban torzít egy szar eredmény mint ha csak összeadogatnák.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Kevesen hívják a floatert temponak 😛ezért Parker az örökös kedvencem, a pontjai háromnegyedét tempókból dobálta 😀A mid-range kb. eretnekség a modern kosárlabdában sajnos.B+ 🤦♂️mert a layup >>> midrange
Nem értem
Vagy, ha előnye van Batummal, akkor zsákolok nem? Azt nem tudja blokkolni, de egy ilyen pöcs alsó ziccert, ami full lassan halad...
Chargers LT
Negritis
Kampman
eaglesmcnabb
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Azért ide lehetne írni, ki és mit sportol 😎
Sixo
Chargers LT
több mint 3 éve
igen, ha durant-harden-irving-james-leonard... dobja akkor teljesen jó dobásA megítélésére gondoltam.nope, csak tudni kell hogy mikor van értelme azt csinálni és mikor kell betörni vagy triplázniA mid-range kb. eretnekség a modern kosárlabdában sajnos.B+ 🤦♂️mert a layup >>> midrange
Nem értem
Chargers LT
Negritis
Kampman
Negritis
Kampman
ha westbrook akkor általában borzalmas
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
ezért Parker az örökös kedvencem, a pontjai háromnegyedét tempókból dobálta 😀A mid-range kb. eretnekség a modern kosárlabdában sajnos.B+ 🤦♂️mert a layup >>> midrange
Nem értem
Chargers LT
Negritis
Kampman