NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 036
62
01:40 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Max meglepetés győzelem...Ezt az m4 riportert meg üsse már le valaki a faszba így 2 hét utánEz csodakategória lett volna, ahogy az amerikaiak női pólós elverése is az volt. Néha jogos a megnevezés.
"Majdnem sikerült a csoda"
Miért lenne csoda megverni egy norvég csapatot?!
Ezt súlykolja a média minden egyes alkalommal, hogy csoda kell... És csodálkozunk, hogy a játékosoknak nincs önbizalma sokszor
Pláne a Háfra korosztálynak nem lehet ilyet mondani
Idióták
Chargers LT
Rajna
Amerikában érdekes módon nem használják, hogy Wonder win...
A csoda mindig a hihetetlen kategória, azaz nem hisznek benne, vagy nehezen
A fejekben van gond Magyarországon, társadalmi probléma is
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Nem, mert ez egyrészt nem így működik, láttad a tegnapi Lőrincz Tamás döntőt, ott ki dominált végül a 22 éves gyerek ellen? Másrészt ha az ellenfélnél 12 hasonlóan magas szinten játszani tudó ember van míg nálunk eleve kevesebb és a fél csapat lesérül a végére, akkor nem, nem fogod dominálni őket erőnlétben.Már nem azért de nem fiatalon kéne fizikailag ledominálni az ellent? Vagy mondjuk tempóban felülmúlni...Akkor elmagyarázom: nézd meg hogy milyen a két csapatnak a cserepadja (a kezdőcsapatokról nem is beszélve, de azt most hagyjuk). Elfáradtunk a végére, ennyi. De amíg ez nem történt meg addig full egálban voltunk a világ messze legjobb csapata ellen és ez egy óriási teljesítmény egy ilyen fiatal csapattól.egyrészt igaz, valóban nagy a különbség a két csapat között, az azonban megmagyarázhatatlan, hogy döntő szituációban 1 gólos vezetésnél 7-est, ziccert rontunk, nem dobunk szélről gólt, ők viszont sorban az összes helyzetet bedobják szélről és ezt lehet folytatni, mert ez a csapat megint fejben gyenge elsősorban. És ezt nehéz megmagyarázni...persze nem lehetetlen.Ez egy hozható meccs lett volna, tompák voltak a norvégok nagyon... Megint egy olyan meccs, amivel lehet majd takarózni évekigLáttad a meccset? Képben vagy, hogy mekkora a különbség a két csapat játékereje között?? Ezzel valóban lehet takarózni, mert totál erőn felül teljesítettünk. Nem értem ezt az örökös haterkedést.. tele van már a faszom ezzel őszintén szólva.
FLZOLI
Szesze
Klaci79
Elek meg a padlóról összeszedte a csapatot, ami nagyon nehéz dolog, az utolsó 3 meccs kifejezetten jó volt és ez nagy részben az ő érdeme. Ettől még egyetértek a főállású edzővel, de aki ezeket nem akarja látni az reménytelen eset a szememben.
Szesze
Felőlem írhatsz haternek, de évek óta megy a kábítás, hogy itt generációs tehetsegekkel teletűzdelt csapat épül és majd X tornára tuti kijön.
Tegyük fel, hogy a minden mindegy meccseken eltűnt a mentális gát és többen ilyenkor már úgy játszanak mint tudnak. Ki a franc fogja ezt a mentális felkészülést kihozni belőlük, Elek? 😊
FLZOLI
Évek óta, jah..
Háfra: 22, Klujber: 22, Vámos: 20, Márton: 21, Lukács: 25, Kácsor: 21, Bíró: 26, Faluvégi: 23, Helembai: 24, Bordás: 23 éves
Miről beszélsz?
több mint 3 éve
Persze, ha meg nyerünk, akkor jön, hogy jajj, ebből a győzelemből fognak élni sokáig. A jó teljesítményeket is kell tudni értékelni, nem csak a szarokat.Már nem azért de nem fiatalon kéne fizikailag ledominálni az ellent? Vagy mondjuk tempóban felülmúlni...Akkor elmagyarázom: nézd meg hogy milyen a két csapatnak a cserepadja (a kezdőcsapatokról nem is beszélve, de azt most hagyjuk). Elfáradtunk a végére, ennyi. De amíg ez nem történt meg addig full egálban voltunk a világ messze legjobb csapata ellen és ez egy óriási teljesítmény egy ilyen fiatal csapattól.egyrészt igaz, valóban nagy a különbség a két csapat között, az azonban megmagyarázhatatlan, hogy döntő szituációban 1 gólos vezetésnél 7-est, ziccert rontunk, nem dobunk szélről gólt, ők viszont sorban az összes helyzetet bedobják szélről és ezt lehet folytatni, mert ez a csapat megint fejben gyenge elsősorban. És ezt nehéz megmagyarázni...persze nem lehetetlen.Ez egy hozható meccs lett volna, tompák voltak a norvégok nagyon... Megint egy olyan meccs, amivel lehet majd takarózni évekigLáttad a meccset? Képben vagy, hogy mekkora a különbség a két csapat játékereje között?? Ezzel valóban lehet takarózni, mert totál erőn felül teljesítettünk. Nem értem ezt az örökös haterkedést.. tele van már a faszom ezzel őszintén szólva.
FLZOLI
Szesze
Klaci79
Elek meg a padlóról összeszedte a csapatot, ami nagyon nehéz dolog, az utolsó 3 meccs kifejezetten jó volt és ez nagy részben az ő érdeme. Ettől még egyetértek a főállású edzővel, de aki ezeket nem akarja látni az reménytelen eset a szememben.
Szesze
Felőlem írhatsz haternek, de évek óta megy a kábítás, hogy itt generációs tehetsegekkel teletűzdelt csapat épül és majd X tornára tuti kijön.
Tegyük fel, hogy a minden mindegy meccseken eltűnt a mentális gát és többen ilyenkor már úgy játszanak mint tudnak. Ki a franc fogja ezt a mentális felkészülést kihozni belőlük, Elek? 😊
FLZOLI
több mint 3 éve
Az utóbbi évek alapján 10-ből 11-szer (direkt írom így) a norvégok nyernek az egymás elleni meccsen, egy pici csodával az utolsó 10 percben meg is lehetett volna a csoda.De elfáradtunk 50 perc után fizikailag és fejben is és akkor állva hagytak minket.
Golovin kell edzőnek azt kész
több mint 3 éve
Nem hinném...A hivatalos célt elértükLesz meg addig lebőgésy
Elek meg maradni fog Párizsig szerintem
Chargers LT
Toca
Ennek a csapatnak egyértelműen fejlődnie kell a következő 5-8 évben folyamatosan!
Ez nem is kérdés
Ha lebőgések lesznek, az kizárólag szövetségi és edzői blama lesz
több mint 3 éve
Ezt az m4 riportert meg üsse már le valaki a faszba így 2 hét utánEz csodakategória lett volna, ahogy az amerikaiak női pólós elverése is az volt. Néha jogos a megnevezés.
"Majdnem sikerült a csoda"
Ezt súlykolja a média minden egyes alkalommal, hogy csoda kell... És csodálkozunk, hogy a játékosoknak nincs önbizalma sokszor
Idióták
Chargers LT
több mint 3 éve
Már nem azért de nem fiatalon kéne fizikailag ledominálni az ellent? Vagy mondjuk tempóban felülmúlni...Akkor elmagyarázom: nézd meg hogy milyen a két csapatnak a cserepadja (a kezdőcsapatokról nem is beszélve, de azt most hagyjuk). Elfáradtunk a végére, ennyi. De amíg ez nem történt meg addig full egálban voltunk a világ messze legjobb csapata ellen és ez egy óriási teljesítmény egy ilyen fiatal csapattól.egyrészt igaz, valóban nagy a különbség a két csapat között, az azonban megmagyarázhatatlan, hogy döntő szituációban 1 gólos vezetésnél 7-est, ziccert rontunk, nem dobunk szélről gólt, ők viszont sorban az összes helyzetet bedobják szélről és ezt lehet folytatni, mert ez a csapat megint fejben gyenge elsősorban. És ezt nehéz megmagyarázni...persze nem lehetetlen.Ez egy hozható meccs lett volna, tompák voltak a norvégok nagyon... Megint egy olyan meccs, amivel lehet majd takarózni évekigLáttad a meccset? Képben vagy, hogy mekkora a különbség a két csapat játékereje között?? Ezzel valóban lehet takarózni, mert totál erőn felül teljesítettünk. Nem értem ezt az örökös haterkedést.. tele van már a faszom ezzel őszintén szólva.
FLZOLI
Szesze
Klaci79
Szesze
több mint 3 éve
Nah akkor Klujber is sérülés miatt nem játszott.. nem értettem miért nem jött vissza amikor jól kezdett. Egyszerűen nem volt elég emberünk.Ja azt én sem értettem, így világos.
Szesze
Amúgy az, hogy gyakorlatilag nem tudtak lerohanni, olyan eredmény, amire tényleg büszkék lehetünk, nem emlékszem ilyenre skandináv csapat ellen magyar válogatottól.
több mint 3 éve
Nah akkor Klujber is sérülés miatt nem játszott.. nem értettem miért nem jött vissza amikor jól kezdett. Egyszerűen nem volt elég emberünk.
több mint 3 éve
Ezt az m4 riportert meg üsse már le valaki a faszba így 2 hét után"Majdnem sikerült a csoda"
Idióták
több mint 3 éve
Én szidtam őket egész végig (nem láttam a mait), de vállalható vereség. Igaz itt olvasva és tesómat kérdezve nyerhető lett volna, így azért dühítő.
több mint 3 éve
Amugy vhogy keves csapatot utalok jobban a norveg noi keziseknel, roppant antipatikusak...Túl jók? Vagy miért?
gabokocka
több mint 3 éve
Akkor elmagyarázom: nézd meg hogy milyen a két csapatnak a cserepadja (a kezdőcsapatokról nem is beszélve, de azt most hagyjuk). Elfáradtunk a végére, ennyi. De amíg ez nem történt meg addig full egálban voltunk a világ messze legjobb csapata ellen és ez egy óriási teljesítmény egy ilyen fiatal csapattól.egyrészt igaz, valóban nagy a különbség a két csapat között, az azonban megmagyarázhatatlan, hogy döntő szituációban 1 gólos vezetésnél 7-est, ziccert rontunk, nem dobunk szélről gólt, ők viszont sorban az összes helyzetet bedobják szélről és ezt lehet folytatni, mert ez a csapat megint fejben gyenge elsősorban. És ezt nehéz megmagyarázni...persze nem lehetetlen.Ez egy hozható meccs lett volna, tompák voltak a norvégok nagyon... Megint egy olyan meccs, amivel lehet majd takarózni évekigLáttad a meccset? Képben vagy, hogy mekkora a különbség a két csapat játékereje között?? Ezzel valóban lehet takarózni, mert totál erőn felül teljesítettünk. Nem értem ezt az örökös haterkedést.. tele van már a faszom ezzel őszintén szólva.
FLZOLI
Szesze
Klaci79
több mint 3 éve
Hat mert ok a vilag legjobbjai mi meg nem...Nyilvan ha mi mindent bedobunk ok meg nem, akkor nyerunk, de ez nem igy mukodik sajnos.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Igen láttam. Nem tudom miért néztem pedig kevés idegesítőbb van a női kézilabdánál...Ez egy hozható meccs lett volna, tompák voltak a norvégok nagyon... Megint egy olyan meccs, amivel lehet majd takarózni évekigLáttad a meccset? Képben vagy, hogy mekkora a különbség a két csapat játékereje között?? Ezzel valóban lehet takarózni, mert totál erőn felül teljesítettünk. Nem értem ezt az örökös haterkedést.. tele van már a faszom ezzel őszintén szólva.
FLZOLI
Szesze
Ha gyenge napot fog ki a jobb csapat, akkor nem az az eredmény, hogy közel vagy hozzá hanem, hogy elvered.
több mint 3 éve
Lehet Elekezni, de kétségtelenül összerántotta valaki a csapatot a torna második felére, és a francia meccs is jó volt. A legjobb tornánk Böhn óta, talán a leggyengébb kerettel és a legnehezebb ellenfelek ellen.
több mint 3 éve
A hivatalos célt elértükLesz meg addig lebőgésy
Elek meg maradni fog Párizsig szerintem
Chargers LT
több mint 3 éve
Klaci79
22 467
egyrészt igaz, valóban nagy a különbség a két csapat között, az azonban megmagyarázhatatlan, hogy döntő szituációban 1 gólos vezetésnél 7-est, ziccert rontunk, nem dobunk szélről gólt, ők viszont sorban az összes helyzetet bedobják szélről és ezt lehet folytatni, mert ez a csapat megint fejben gyenge elsősorban. És ezt nehéz megmagyarázni...persze nem lehetetlen.Ez egy hozható meccs lett volna, tompák voltak a norvégok nagyon... Megint egy olyan meccs, amivel lehet majd takarózni évekigLáttad a meccset? Képben vagy, hogy mekkora a különbség a két csapat játékereje között?? Ezzel valóban lehet takarózni, mert totál erőn felül teljesítettünk. Nem értem ezt az örökös haterkedést.. tele van már a faszom ezzel őszintén szólva.
FLZOLI
Szesze
több mint 3 éve
Ez remek teljesitmeny volt, az utolsó harom meccsert megerte kijutni, ebböl rengeteg tapasztalatot es erot lehet meriteni a jovore nezve.Amugy vhogy keves csapatot utalok jobban a norveg noi keziseknel, roppant antipatikusak...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Ez egy hozható meccs lett volna, tompák voltak a norvégok nagyon... Megint egy olyan meccs, amivel lehet majd takarózni évekigSzerintem nem volt hozható. Norvégok tudnak még feljebb kapcsolni. Ahogy amikor kellett meg is tették.
FLZOLI
Persze lehetett volna szorosabb, de azért hozhatonak mondani a meccset erős.
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
3 meccs után nem nézett ez ki vállalható szereplésnek. De azért váltani kéne, legyen mondjuk a főállású kapitány szöveg, Elek pedig a Fradit választja.
több mint 3 éve
A hivatalos célt elértükElek meg maradni fog Párizsig szerintem
több mint 3 éve
Így ki lehet esni.Tudásban van 4 gól a két csapat között.
Előzetesen kitűzött 8-ba kerülés így megvan, mindenesetre kellene egy főállású kapitány ennek a csapatnak az élére.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
ajj ez a gól is... :/
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Ez egy hozható meccs lett volna, tompák voltak a norvégok nagyon... Megint egy olyan meccs, amivel lehet majd takarózni évekigLáttad a meccset? Képben vagy, hogy mekkora a különbség a két csapat játékereje között?? Ezzel valóban lehet takarózni, mert totál erőn felül teljesítettünk. Nem értem ezt az örökös haterkedést.. tele van már a faszom ezzel őszintén szólva.
FLZOLI