Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
faszomba.. X helyett -2..rengeteg a betli támadásban, ez nem fér bele, de mivel a védekezés megint jó így még partiban vagyunk
több mint 3 éve
az a baj, h nem nagyon van jobb opció jelenleg..végreNem jó jel, ha Zácsik belő egyet, mert utána azt hiszi, minden bemegy, és eldurrant mindenfelé labdákat
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
végreNem jó jel, ha Zácsik belő egyet, mert utána azt hiszi, minden bemegy, és eldurrant mindenfelé labdákat
Szesze
több mint 3 éve
végre
több mint 3 éve
Ez is megint, nem sikerül egy lövés, hanyagul fut vissza Tomori, majd amikor észleli mi van összehoz egy két percet. Fejben vagyunk gyengék 😕
több mint 3 éve
ott indítottuk el a szarlavinát..pedig megvolt az egyetlen esélyünk a jó kezdés, de még így is szarrá leszünk verve a félidőre 😕Ez a Háfra-Kiss-Helembai trió támadásban biztos kudarc, nem kéne őket együtt játszatni
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
pedig megvolt az egyetlen esélyünk a jó kezdés, de még így is szarrá leszünk verve a félidőre 😕Ez a Háfra-Kiss-Helembai trió támadásban biztos kudarc, nem kéne őket együtt játszatni
Szesze
több mint 3 éve
Ennek az egész csapatnak egy pszichológus kellene, két lövés nem jön össze és mindenkinek elmegy az önbizalma. Hárfa külön klinikai esett, annyira érződik rajta hogy bizonytalan. Menni kell előre, helyzetek megvannak.
több mint 3 éve
pedig megvolt az egyetlen esélyünk a jó kezdés, de még így is szarrá leszünk verve a félidőre 😕
több mint 3 éve
0-6-os sorozat..
több mint 3 éve
Ja én is azt hittem, hogy mondták nekik, hogy mindent fel, de úgy tűnik, semmi ilyen nem volt.bazdmeg, ezen röhögök 😀 azt hittem ez volt a taktika.. azért nem lehet egyszerű női kapitánynak se lennihetediket dobjuk föléElek is észrevette 😊
Szesze
Rajna
Szesze
több mint 3 éve
Csodahetediket dobjuk föléElek is észrevette 😊
Szesze
Rajna
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
bazdmeg, ezen röhögök 😀 azt hittem ez volt a taktika.. azért nem lehet egyszerű női kapitánynak se lennihetediket dobjuk föléElek is észrevette 😊
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
Ziccerben felugrik a norvég kapus és felfelé lövi... Miért nem pattintja be.... Faszom
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
hetediket dobjuk fölé
több mint 3 éve
Oké, hogy sokat cserélünk, de ebben a felállásban csak feljönni tudtak..
több mint 3 éve
eddig fasza
több mint 3 éve
3 gólt kaptunk eddig, mindhármat abból h Brattset lelépett Márton és a kettes védő közé, erre kéne odafigyelni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Klujbert azért rendesen pofán verték.. simán tovább engedték
több mint 3 éve
Nah jönnek a csajok a norvégok ellen, ne legyen megalázó a vereség, ennyit kérek.lehet, h ez is sok lesz, bár szerencsére jól kezdtünk
empty taxi
több mint 3 éve
Kampman
28 699
Az amerikaiak baseballban és röplabdában is vezetnek Dominika ellen.Baseball most már az M4 online csatornán is, persze kommentátor nélkül.
több mint 3 éve
Nah jönnek a csajok a norvégok ellen, ne legyen megalázó a vereség, ennyit kérek.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...