Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Vargáék ellenben reményfutamra kenyszerulnek, feltavnal elengedtek, fura, mert elvileg ok a jobbik egyseg.Hát ugye Kopasz egyértelműen jobb, mint Varga, Nádas Bencének is vannak eredményei, Béke Kornél nevét én a válgatóknál olvastam először. Szóval nyilván számít az összhang meg minden, de nevek alapján Kopaszék erősebbek.
gabokocka
több mint 3 éve
1.92 centiig jutott Thiam, de 2 szám után ő tűnik a legjobb formában lévőnek. Persze van még hátra 5 szám ,de ha KJT tényleg nem 100%os a sérülése után, akkor itt könnyen címvédés lehet.
több mint 3 éve
női 400 gáton is hatalmas WR születettJók az új cipők
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Vargáék ellenben reményfutamra kenyszerulnek, feltavnal elengedtek, fura, mert elvileg ok a jobbik egyseg.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Bálinték párosa is eleg jó, bejelentkeztek egy éremre.
több mint 3 éve
SzG az ES-en nagyon érzi a 400 gátat...Tegnap az utolsó gátnál azt mondta, hogy elgörcsöli a norvég, ma azt, hogy ebből nem lesz világcsúcs.
Mindkettő barom nagy WR.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Új WR itt is azt a rohadt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ahogy az megszokott férfi gerelyben volt csillaghullás. London győztese Walcott, Peking világbajnoka, Rio ezüst érmese Julius Yego, és az idei 2. legjobb dobással, 89.55el rendelkező Krukowski is kiesett.
több mint 3 éve
Carrington első 250-e brutálisan erős, de a második felében jobbat mentek Danáék.Kéne az a szembeszél holnapra...
több mint 3 éve
Perpill 18., annál azért még így is illene előrébb végezni.Xénia 177et leverte, így 174-e lett magasban, nem túl erősMár a gáton is látszott, hogy nincs olyan állapotban mint Götzishben
Sixo
gabokocka
több mint 3 éve
Valdó 13.40et futott, 13.38as egyénije volt, ahhoz közel ment, a döntőre nem volt esélye.
több mint 3 éve
Xénia 177et leverte, így 174-e lett magasban, nem túl erősMár a gáton is látszott, hogy nincs olyan állapotban mint Götzishben
Sixo
több mint 3 éve
Xénia 177et leverte, így 174-e lett magasban, nem túl erős
több mint 3 éve
Dana lenyomta Jorgensent, Tamara is simán nyerte a futamát, jó volna ha holnapra megfordulna a szél és inkább szembe fújna.
több mint 3 éve
belga mit szerencsétlenkedik távolugrásbanelsőre rosszul fut neki, aztán megcsúszik és Superman ugrásban érkezett meg
erre hallom hogy hererákja volt, mindig a legrosszabbkor tudom ezt elsütni... 😕
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Viszont az atlétáink nem teljesítenek túl jól, Xéni is elmaradt a legjobbjatol 100 gaton
több mint 3 éve
Krizsán Xénia 16. az első kör után
több mint 3 éve
Totka....Hát ez erős éremesély 😊
több mint 3 éve
Érdekes, hogy a tízpróba 100 méteres számában nem Bolt világcsúcsát írják ki mércének, hanem egy 10.12-es időt.nem is WR van kiírva, hanem WB (world best)
Kampman
több mint 3 éve
És vannak olyan birkózók mint Gaethje aki szerint ez unalmas, és emiatt az állóharcot kedveli. Amúgy azon múlik hogy valakinek mennyire jó takedown defense skillje, de Khabib olyan domináns volt, hogy esélytelen volt ellene küzdeni. Aztán vannak olyan striker bajnokok, mint Ngannou és Adesanya, Ngannou-nak egy ütés kell, de Adesanyanak olyan iq-ja van, hogy érinthetetlen. Bocsi az off-ért.De ez akkor érdekes, ha egy boxoló, kickboxos, karatés, thaios, dzsicus, stb. kerül össze egy birkózóval.Hogy ez mennyire így van, hajnalban írtam, hogy mikor még sportoltam, egy birkózó haveromhoz lementem egy edzésre, én akkor is 100 plusz kiló voltam, ő kb. 60. Szépen betérdelt parter helyzetbe, és se megforgatni, se kiemelni nem tudtam, miközben 60 kilónyi súlyt simán felemelek, vállraveszek, eldobom, legalábbis akkor. Majd cseréltünk, és mire mondtam, hogy állj, vége, annyiszor átfordított, hogy azt se tudtam merre van a csarnok teteje.Ez a legtöbb küzdő sportra igaz. Ha egy cselgáncs csarnokba mész le, akkor is úgy vagdosnak földöz az 50-60 kilós, nálad 40 kilóval kisebb sportolók, mint a huzat. Egy 60 kilós boxoló meg kb. 30 mp alatt úgy kiüt hogy fél napig keresed az állad. 😊
UFC-ben is a legjobbak a birkózómúlttal rendelkezők (igaz, nagyrészük szabadfogású volt fiatalon), volt, hogy az összes férfi súlycsoportban volt birkózó volt a bajnok, és Nurmagomedov kb. egy ütés nélkül is veretlen világbajnok lett volna évekig.
Maximálisan elismerem a birkózókat és sokra tartom az erejüket, testtudatukat, technikájukat, gyorsaságukat, még ha az olimpián a kötöttfogás szinte összes mecse valóban nezhetetlenül unalmas, és nem szórakoztató akkoris.Sobri Jóska
peterk2005
Mivel sok múlik azon, hogy mit preferál a szabályrendszer, ezért nehéz őket egymással összemérni, és erre találták ki az mma-t. És ott a leginkább azok a menők, akik jók földön, és birkózó alapjaik vannak, mivel ha egy birkózó megfog, akkor az kellemetlenebb, mintha egy karatés megrúg, boxos megüt, kivéve, ha nem egyből kicsap.
És a "mindennapokban küzdelmeiben" is a birkózók respektje a legnagyobb.
Nekem nyilván semmilyen profi küzdősportos ellen se lett volna még 20 éve se sanszom, de ütögettem bokszolóval, és ott nem érződött ekkora különbség azonal, hogy teljesen esélytelen vagyok. De érted, hogy mi volt a lényegi mondanivalóm, biztos vagyok benne.
Szóval birkózás/földharc rulez!
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kampman
28 699
Érdekes, hogy a tízpróba 100 méteres számában nem Bolt világcsúcsát írják ki mércének, hanem egy 10.12-es időt.