Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
női strandröpi van és a kéjencek be se írják? 😊
több mint 3 éve
lengyel liberó blokkolt vagy 5 lecsapást, majd a lengyelek elsőre beverik egy megmentett labda után
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Sportmászás most kezdődikElőször úgy olvastam hogy sport masszázs 😀
M4 online 3.
Chargers LT
több mint 3 éve
Fene vigye el az áramszolgáltatót ebben az évben már vagy 5x van "hálózatfejlesztés" miatt áramszünet. Ezért Zsombor utáni eseményeket nem láttam élőben.Illetve Lőrincz Tomi aranyérmét a autórádióban tudtam hallgatni 😊 DeákHP közvetítése azért király volt
(feleségemnek is jár egy arany, hogy végighallgatta velem 😉)
Grat LőrinczViktornak Szőke Alexnek a pólós lányoknak Szűcs Valdónak is a többi mellett.
Duplantisnak is örülök és a spanyoloknak is a foci OB döntőben.
több mint 3 éve
Sportmászás most kezdődikM4 online 3.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
20 másodperce kapcsoltam be, buzi asensio egyből gólt lőtt valószínű... Realban meg csetlik-botlikAsensioval az a baj hogy néha vannak jó meccsei, és ilyen gyönyörű góljai, néha... hát... nos nincsenek 😀
eaglesmcnabb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Klaci79
22 467
Jogos...ezért fogják 1,5-el adni a 0-0-t 😊Asensio bebaxta....jöhet egy jó kis spanyol-brazil 0-0olyan szinten lehet reménykedni, hogy a két legjobb kerettel rendelkező csapat került be a döntőbe
Klaci79
Heisman
több mint 3 éve
én inkább örülök.Csodálom, hogy nem Fa Nándor reklámozta a FA tusfürdőt.Biles az M4est is dominálja. De eddig semi bajom ne volt de Grasse-al, de a csapból is ő jön 1 éve. Nagyon várom, hogy otthon Berecz Zsombor reklámozza a jegesteát.azt mondtad jössz el onnan nemsoká, szóval azt a kicsit még ki fogod bírná, jobb mintha amerikai lennél és Biles lenne mindenholDe Grasse 200on arany, itt hallottátok először. 3 olimpia érme, 4 világbajnoki érme van, egy sem arany, most fogja megdönteni eztÉn Kanadában lakok most, egy éve de Grasse idegesítő fejével megy minden második reklám, remélem nem nyer semmit 200-n.
Sixo
Rajna
Sixo
Rajna
Willie Parker
a félmeztelen csajszik jobban bejöttek mindig is.
több mint 3 éve
Asensio bebaxta....jöhet egy jó kis spanyol-brazil 0-0olyan szinten lehet reménykedni, hogy a két legjobb kerettel rendelkező csapat került be a döntőbe
Klaci79
több mint 3 éve
20 másodperce kapcsoltam be, buzi asensio egyből gólt lőtt valószínű... Realban meg csetlik-botlik
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Klaci79
22 467
Asensio bebaxta....jöhet egy jó kis spanyol-brazil 0-0
több mint 3 éve
Akkor Ausztrál-Amcsi elődöntő lesz férfi kosárban.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Willie Parker
15 624
A lengyel kalapácsvetőcsaj volt tavaly a Lady Mrd-on Szijártópetivel?Hivatalos V4 találkozó volt. Nyalván
vpi
több mint 3 éve
Nem rossz tipp.Én kb 5%-ot tippeltem volna 😊Hány százalékban jönnek be ezek a "versenyen kívüli" rekordkísérletek?3,8%.
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
több mint 3 éve
Willie Parker
15 624
Csodálom, hogy nem Fa Nándor reklámozta a FA tusfürdőt.Biles az M4est is dominálja. De eddig semi bajom ne volt de Grasse-al, de a csapból is ő jön 1 éve. Nagyon várom, hogy otthon Berecz Zsombor reklámozza a jegesteát.azt mondtad jössz el onnan nemsoká, szóval azt a kicsit még ki fogod bírná, jobb mintha amerikai lennél és Biles lenne mindenholDe Grasse 200on arany, itt hallottátok először. 3 olimpia érme, 4 világbajnoki érme van, egy sem arany, most fogja megdönteni eztÉn Kanadában lakok most, egy éve de Grasse idegesítő fejével megy minden második reklám, remélem nem nyer semmit 200-n.
Sixo
Rajna
Sixo
Rajna
több mint 3 éve
Én kb 5%-ot tippeltem volna 😊Hány százalékban jönnek be ezek a "versenyen kívüli" rekordkísérletek?3,8%.
warr_b
Sobri Jóska
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Ezt a kötött fogást, amúgy nem akarták kivenni az olimpiáról?Nem igazán, 2500 éve ott van.
balintbaba
több mint 3 éve
béna, át se tudta ugrani 😊
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Hány százalékban jönnek be ezek a "versenyen kívüli" rekordkísérletek?3,8%.
warr_b
több mint 3 éve
Hány százalékban jönnek be ezek a "versenyen kívüli" rekordkísérletek?igen
warr_b
több mint 3 éve
Willie Parker
15 624
ffi 109 kiloban soros a szakítás után, 2 kilo az örmény előnye az üzbég előttGyuri keze messze elér.
Sixo
több mint 3 éve
Hány százalékban jönnek be ezek a "versenyen kívüli" rekordkísérletek?
több mint 3 éve
Willie Parker
15 624
Tudom, szoktam nézni: TimberGames volt a neve egy időben.Mondjuk az ES-en azt is szokták közvetíteni, nem csak az olimpiát 😀Ezért nincs az olimpiákon favágó verseny.A balta nem játékÉrdekes, hogy pont rájuk asszociáltál, de gondolom Irán meg a közép-ázsiai isztánok is besegítettek.Felvonultak baltákkal a székháznál Lausanne-ban?Ezt a kötött fogást, amúgy nem akarták kivenni az olimpiáról?Szerintem néhány befolyásos ázsiai ország benntartotta
balintbaba
Kampman
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
Kampman
empty taxi