Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Mondjuk az ES-en azt is szokták közvetíteni, nem csak az olimpiát 😀Ezért nincs az olimpiákon favágó verseny.A balta nem játékÉrdekes, hogy pont rájuk asszociáltál, de gondolom Irán meg a közép-ázsiai isztánok is besegítettek.Felvonultak baltákkal a székháznál Lausanne-ban?Ezt a kötött fogást, amúgy nem akarták kivenni az olimpiáról?Szerintem néhány befolyásos ázsiai ország benntartotta
balintbaba
Kampman
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
Kampman
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 624
Sebők Vili- Mátyus Jani tandem éremesélyt látok.Ezért nincs az olimpiákon favágó verseny.A balta nem játékÉrdekes, hogy pont rájuk asszociáltál, de gondolom Irán meg a közép-ázsiai isztánok is besegítettek.Felvonultak baltákkal a székháznál Lausanne-ban?Ezt a kötött fogást, amúgy nem akarták kivenni az olimpiáról?Szerintem néhány befolyásos ázsiai ország benntartotta
balintbaba
Kampman
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
Kampman
több mint 3 éve
Willie Parker
15 624
Beceneve: Chief. KC ChiefUSA rúdugró srác neve: Lightfootkeresztneve Kc, nem rövidítés, ennyi, hogy Kc. Anyuka meg kihúzott mellkassal megy a többi szülő elé, hogy milyen menő nevet talált ki.
Úgy könnyű 😅
Chargers LT
Sixo
több mint 3 éve
Kampman
28 699
Ezért nincs az olimpiákon favágó verseny.A balta nem játékÉrdekes, hogy pont rájuk asszociáltál, de gondolom Irán meg a közép-ázsiai isztánok is besegítettek.Felvonultak baltákkal a székháznál Lausanne-ban?Ezt a kötött fogást, amúgy nem akarták kivenni az olimpiáról?Szerintem néhány befolyásos ázsiai ország benntartotta
balintbaba
Kampman
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 624
A balta nem játékÉrdekes, hogy pont rájuk asszociáltál, de gondolom Irán meg a közép-ázsiai isztánok is besegítettek.Felvonultak baltákkal a székháznál Lausanne-ban?Ezt a kötött fogást, amúgy nem akarták kivenni az olimpiáról?Szerintem néhány befolyásos ázsiai ország benntartotta
balintbaba
Kampman
Willie Parker
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 699
Érdekes, hogy pont rájuk asszociáltál, de gondolom Irán meg a közép-ázsiai isztánok is besegítettek.Felvonultak baltákkal a székháznál Lausanne-ban?Ezt a kötött fogást, amúgy nem akarták kivenni az olimpiáról?Szerintem néhány befolyásos ázsiai ország benntartotta
balintbaba
Kampman
Willie Parker
több mint 3 éve
Baaazzz, azt hittem, megvan... 😳😄lehet csak jövőbe láttál
warr_b
több mint 3 éve
Egy picit kell beljebb haladni Armand!
Madden hates me.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 624
Felvonultak baltákkal a székháznál Lausanne-ban?Ezt a kötött fogást, amúgy nem akarták kivenni az olimpiáról?Szerintem néhány befolyásos ázsiai ország benntartotta
balintbaba
Kampman
több mint 3 éve
Baaazzz, azt hittem, megvan... 😳😄
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
nem sokon múlt
több mint 3 éve
20.90 kellett férfi súlylökésben a döntőhöz, ott is lesz színvonal.
Madden hates me.
több mint 3 éve
többiek Duplantis miatt nem mehetnek el?😊
több mint 3 éve
Egyiptom lehet az első afrikai olimpiai elődöntős csapat, ha minden igaz.azt hiszem az kézilabda szövetség elnöke egyiptomi, és pl azért rendezték meg idén a kézi vb-t egyiptomban, mert az elnök nagyon akarta, sehol máshol nem rendezték volna meg állítólag
Ráadásul a keretüket elnézve nincsenek is teletömve honosítottakkal, mint a katariak voltak pár éve.
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 699
Egyiptom lehet az első afrikai olimpiai elődöntős csapat, ha minden igaz.Ráadásul a keretüket elnézve nincsenek is teletömve honosítottakkal, mint a katariak voltak pár éve.
több mint 3 éve
Van az is, de a germánium jelentősebb 😆Namíbiai ezüst... 😁Ne röhögj, híres az ország az ezüstbányáiról 😛
warr_b
empty taxi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Namíbiai ezüst... 😁Ne röhögj, híres az ország az ezüstbányáiról 😛
warr_b
Madden hates me.
több mint 3 éve
Nemétek beégnek kézinEnnyi erővel nekünk kellene itt lenni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 699
múlt hetet még át lehetett bekkelni a csapatsportágok nélkül, de mostmár a kiesése szakasz van, muszáj lenne nézni, de mikor???Egyiptom valószínűleg kiüti Németországot kézilabdában, 6 gól a különbség 8 perccel a vége előtt
NB2
több mint 3 éve
vagy megszívatják mint Semenya-tMboma milyen második 100-at futott?! 😳 Ecsém18 évesen, ebbű még durva eredményei lehetnek 😀
Chargers LT
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
múlt hetet még át lehetett bekkelni a csapatsportágok nélkül, de mostmár a kiesése szakasz van, muszáj lenne nézni, de mikor???
több mint 3 éve
Mboma milyen második 100-at futott?! 😳 Ecsém18 évesen, ebbű még durva eredményei lehetnek 😀
Chargers LT
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 624
Aranysúlyból fogyasztott vissza légsúlyra.Most Andi miatt befogyasztott, a cingárok között. 😀Melyik súlycsoportban indul?Több Lőrincz tesó nincsen véletlenül? 😊féltesó 😀
somoskovig
NB2
Bálesz
balintbaba
több mint 3 éve
jó látni hogy Renó így üröl a svédnek 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz