Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
béna, át se tudta ugrani 😊
több mint 4 éve

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Hány százalékban jönnek be ezek a "versenyen kívüli" rekordkísérletek?3,8%.
warr_b
több mint 4 éve
Hány százalékban jönnek be ezek a "versenyen kívüli" rekordkísérletek?igen
warr_b
több mint 4 éve
ffi 109 kiloban soros a szakítás után, 2 kilo az örmény előnye az üzbég előttGyuri keze messze elér.
Sixo
több mint 4 éve
Hány százalékban jönnek be ezek a "versenyen kívüli" rekordkísérletek?

több mint 4 éve
Tudom, szoktam nézni: TimberGames volt a neve egy időben.Mondjuk az ES-en azt is szokták közvetíteni, nem csak az olimpiát 😀Ezért nincs az olimpiákon favágó verseny.A balta nem játékÉrdekes, hogy pont rájuk asszociáltál, de gondolom Irán meg a közép-ázsiai isztánok is besegítettek.Felvonultak baltákkal a székháznál Lausanne-ban?Ezt a kötött fogást, amúgy nem akarták kivenni az olimpiáról?Szerintem néhány befolyásos ázsiai ország benntartotta
balintbaba
Kampman
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
Kampman
empty taxi
több mint 4 éve
Mondjuk az ES-en azt is szokták közvetíteni, nem csak az olimpiát 😀Ezért nincs az olimpiákon favágó verseny.A balta nem játékÉrdekes, hogy pont rájuk asszociáltál, de gondolom Irán meg a közép-ázsiai isztánok is besegítettek.Felvonultak baltákkal a székháznál Lausanne-ban?Ezt a kötött fogást, amúgy nem akarták kivenni az olimpiáról?Szerintem néhány befolyásos ázsiai ország benntartotta
balintbaba
Kampman
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
Kampman

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Sebők Vili- Mátyus Jani tandem éremesélyt látok.Ezért nincs az olimpiákon favágó verseny.A balta nem játékÉrdekes, hogy pont rájuk asszociáltál, de gondolom Irán meg a közép-ázsiai isztánok is besegítettek.Felvonultak baltákkal a székháznál Lausanne-ban?Ezt a kötött fogást, amúgy nem akarták kivenni az olimpiáról?Szerintem néhány befolyásos ázsiai ország benntartotta
balintbaba
Kampman
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
Kampman
több mint 4 éve
Beceneve: Chief. KC ChiefUSA rúdugró srác neve: Lightfootkeresztneve Kc, nem rövidítés, ennyi, hogy Kc. Anyuka meg kihúzott mellkassal megy a többi szülő elé, hogy milyen menő nevet talált ki.
Úgy könnyű 😅
Chargers LT
Sixo
több mint 4 éve
Ezért nincs az olimpiákon favágó verseny.A balta nem játékÉrdekes, hogy pont rájuk asszociáltál, de gondolom Irán meg a közép-ázsiai isztánok is besegítettek.Felvonultak baltákkal a székháznál Lausanne-ban?Ezt a kötött fogást, amúgy nem akarták kivenni az olimpiáról?Szerintem néhány befolyásos ázsiai ország benntartotta
balintbaba
Kampman
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
több mint 4 éve
A balta nem játékÉrdekes, hogy pont rájuk asszociáltál, de gondolom Irán meg a közép-ázsiai isztánok is besegítettek.Felvonultak baltákkal a székháznál Lausanne-ban?Ezt a kötött fogást, amúgy nem akarták kivenni az olimpiáról?Szerintem néhány befolyásos ázsiai ország benntartotta
balintbaba
Kampman
Willie Parker
Kampman
több mint 4 éve
Érdekes, hogy pont rájuk asszociáltál, de gondolom Irán meg a közép-ázsiai isztánok is besegítettek.Felvonultak baltákkal a székháznál Lausanne-ban?Ezt a kötött fogást, amúgy nem akarták kivenni az olimpiáról?Szerintem néhány befolyásos ázsiai ország benntartotta
balintbaba
Kampman
Willie Parker
több mint 4 éve
Baaazzz, azt hittem, megvan... 😳😄lehet csak jövőbe láttál
warr_b
több mint 4 éve
Egy picit kell beljebb haladni Armand!

Madden hates me.
több mint 4 éve
Felvonultak baltákkal a székháznál Lausanne-ban?Ezt a kötött fogást, amúgy nem akarták kivenni az olimpiáról?Szerintem néhány befolyásos ázsiai ország benntartotta
balintbaba
Kampman
több mint 4 éve
Baaazzz, azt hittem, megvan... 😳😄

több mint 4 éve
nem sokon múlt
több mint 4 éve
20.90 kellett férfi súlylökésben a döntőhöz, ott is lesz színvonal.

Madden hates me.
több mint 4 éve
többiek Duplantis miatt nem mehetnek el?😊
több mint 4 éve
Egyiptom lehet az első afrikai olimpiai elődöntős csapat, ha minden igaz.azt hiszem az kézilabda szövetség elnöke egyiptomi, és pl azért rendezték meg idén a kézi vb-t egyiptomban, mert az elnök nagyon akarta, sehol máshol nem rendezték volna meg állítólag
Ráadásul a keretüket elnézve nincsenek is teletömve honosítottakkal, mint a katariak voltak pár éve.
Kampman
több mint 4 éve
Egyiptom lehet az első afrikai olimpiai elődöntős csapat, ha minden igaz.Ráadásul a keretüket elnézve nincsenek is teletömve honosítottakkal, mint a katariak voltak pár éve.
több mint 4 éve
Van az is, de a germánium jelentősebb 😆Namíbiai ezüst... 😁Ne röhögj, híres az ország az ezüstbányáiról 😛
warr_b
empty taxi

több mint 4 éve
Namíbiai ezüst... 😁Ne röhögj, híres az ország az ezüstbányáiról 😛
warr_b

Madden hates me.