Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
De Grasse 200on arany, itt hallottátok először. 3 olimpia érme, 4 világbajnoki érme van, egy sem arany, most fogja megdönteni eztÉn Kanadában lakok most, egy éve de Grasse idegesítő fejével megy minden második reklám, remélem nem nyer semmit 200-n.
Sixo
több mint 3 éve
Crouser lökése helyén a hobbitok házat tudtak volna építeni annyira felráncolta a gyepet
több mint 3 éve
Akkor kicsit, pár évvel elkésett 😀A csúcson kell abbahagyni!Tudom, de attól még ugrott, csak azóta nem...Lavillenie-vel mi van? 5.70-en van egy jó ugrása, azóta semmi. A többiek már 5.80-at is átugrották, 5.87-et vitte most át a brazil...nem figyelj, edzés közben szétment a bokája
warr_b
Sixo
warr_b
empty taxi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Na pont megpróbálta, de nem lett belőle semmi, be se szúrta a rudat...Tudom, de attól még ugrott, csak azóta nem...Lavillenie-vel mi van? 5.70-en van egy jó ugrása, azóta semmi. A többiek már 5.80-at is átugrották, 5.87-et vitte most át a brazil...nem figyelj, edzés közben szétment a bokája
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 3 éve
De Grasse 200on arany, itt hallottátok először. 3 olimpia érme, 4 világbajnoki érme van, egy sem arany, most fogja megdönteni ezt
több mint 3 éve
A csúcson kell abbahagyni!Tudom, de attól még ugrott, csak azóta nem...Lavillenie-vel mi van? 5.70-en van egy jó ugrása, azóta semmi. A többiek már 5.80-at is átugrották, 5.87-et vitte most át a brazil...nem figyelj, edzés közben szétment a bokája
warr_b
Sixo
warr_b
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
De Grasse odatette...
több mint 3 éve
Tudom, de attól még ugrott, csak azóta nem...Lavillenie-vel mi van? 5.70-en van egy jó ugrása, azóta semmi. A többiek már 5.80-at is átugrották, 5.87-et vitte most át a brazil...nem figyelj, edzés közben szétment a bokája
warr_b
Sixo
több mint 3 éve
Óriási verseny lesz 200 on
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
De Grasse kirakta az irányjelzőt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
erős lenne ha 4en 20on belül futnának, szerintem is valós esélye lylesnek kiesnie
több mint 3 éve
Lavillenie-vel mi van? 5.70-en van egy jó ugrása, azóta semmi. A többiek már 5.80-at is átugrották, 5.87-et vitte most át a brazil...nem figyelj, edzés közben szétment a bokája
warr_b
több mint 3 éve
rönónak egy ugrása lesz, 5.92őt elsőre,.. a többiek meg mind nagy meglepetésre leverik és ezzel nyer
több mint 3 éve
Lavillenie-vel mi van? 5.70-en van egy jó ugrása, azóta semmi. A többiek már 5.80-at is átugrották, 5.87-et vitte most át a brazil...
több mint 3 éve
ő a kommentátor úgy vezette le, hogy direkt feláldozta magát és ezzel minden esélyét eldobta, csak azért, hogy segítsen a többieknekMi az, hogy többieknek segített, meg, hogy meghívhatják egy sörre? A Dél-Afrikai-nak egyetlen esélye volt, hogy tovább menjen, az, hogy ha előre megy és nagy iramot diktál és hátha nem bírják ki elegen, ez lesz a leggyorsabb futam és ő idővel továbbmegy. Semmi köze nincs ahhoz, hogy a többieknek akart segíteni. Nem értem ilyenkor miért ezen analógia kellett gondolkodik az összes kommentátor.nem akart, de abban igaza volt hogy attól még segített
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
fene egye meg hogy elkapcsolnak, csak a Dunát engedi a benti gép.
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Nah, Wlodarczyk odavágta
több mint 3 éve
Látom lemaradtam minden jóról audit miatt...Megbocsáthatatlan.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Akkor az lehet az üdítő kivétel. Mondjuk én ha csak lehet, az Eurosporton nézem, jobbak is, meg ott nincs 1 perc 😀szerintem m4en sem gáz az atléta kommentátor, de olykor-olykor kicsúszik ez azNem, de az M4-en szinte csak faszságokat mondanak 😛azt mondod Szabó Gábor csak jó dolgokat mond ?"őrületes ez az amerikai fiú, tizeeennnnnnnnnnnnn, 20,02 "M4? 😀
Sixo
ES jobb, just sayin'
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
több mint 3 éve
Na gyerünk AlonsoMegsérült 😕
warr_b
több mint 3 éve
Mi az, hogy többieknek segített, meg, hogy meghívhatják egy sörre? A Dél-Afrikai-nak egyetlen esélye volt, hogy tovább menjen, az, hogy ha előre megy és nagy iramot diktál és hátha nem bírják ki elegen, ez lesz a leggyorsabb futam és ő idővel továbbmegy. Semmi köze nincs ahhoz, hogy a többieknek akart segíteni. Nem értem ilyenkor miért ezen analógia kellett gondolkodik az összes kommentátor.nem akart, de abban igaza volt hogy attól még segített
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
szerintem m4en sem gáz az atléta kommentátor, de olykor-olykor kicsúszik ez azNem, de az M4-en szinte csak faszságokat mondanak 😛azt mondod Szabó Gábor csak jó dolgokat mond ?"őrületes ez az amerikai fiú, tizeeennnnnnnnnnnnn, 20,02 "M4? 😀
Sixo
ES jobb, just sayin'
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 3 éve
Na gyerünk Alonso
több mint 3 éve
deyell
11 735
i.imgur.com/lV1lbKa.pngfranc se tudja miért volt a kubai győzelmére ekkora odds, de akkor már megtettem
choose life