Olimpia

24 feliratkozó

több mint 3 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
De Grasse 200on arany, itt hallottátok először. 3 olimpia érme, 4 világbajnoki érme van, egy sem arany, most fogja megdönteni ezt
Sixo
Én Kanadában lakok most, egy éve de Grasse idegesítő fejével megy minden második reklám, remélem nem nyer semmit 200-n.

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 36 669 — LIGHTS OUT!
Crouser lökése helyén a hobbitok házat tudtak volna építeni annyira felráncolta a gyepet

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 853 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Lavillenie-vel mi van? 5.70-en van egy jó ugrása, azóta semmi. A többiek már 5.80-at is átugrották, 5.87-et vitte most át a brazil...
warr_b
nem figyelj, edzés közben szétment a bokája
Sixo
Tudom, de attól még ugrott, csak azóta nem...
warr_b
A csúcson kell abbahagyni!
empty taxi
Akkor kicsit, pár évvel elkésett 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 853 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Lavillenie-vel mi van? 5.70-en van egy jó ugrása, azóta semmi. A többiek már 5.80-at is átugrották, 5.87-et vitte most át a brazil...
warr_b
Sixo
warr_b
Na pont megpróbálta, de nem lett belőle semmi, be se szúrta a rudat...

több mint 3 éve
De Grasse 200on arany, itt hallottátok először. 3 olimpia érme, 4 világbajnoki érme van, egy sem arany, most fogja megdönteni ezt

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 542 — Lájkold a zsűrit!
warr_b
Sixo
warr_b
A csúcson kell abbahagyni!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
De Grasse odatette...

több mint 3 éve
warr_b
Sixo

több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 382 — Jedi Master
Óriási verseny lesz 200 on

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 542 — Lájkold a zsűrit!
De Grasse kirakta az irányjelzőt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
oh ne rönó, így nem lesz meg az arany 😕

több mint 3 éve
erős lenne ha 4en 20on belül futnának, szerintem is valós esélye lylesnek kiesnie

több mint 3 éve
warr_b

több mint 3 éve
rönónak egy ugrása lesz, 5.92őt elsőre,.. a többiek meg mind nagy meglepetésre leverik és ezzel nyer

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Mi az, hogy többieknek segített, meg, hogy meghívhatják egy sörre? A Dél-Afrikai-nak egyetlen esélye volt, hogy tovább menjen, az, hogy ha előre megy és nagy iramot diktál és hátha nem bírják ki elegen, ez lesz a leggyorsabb futam és ő idővel továbbmegy. Semmi köze nincs ahhoz, hogy a többieknek akart segíteni. Nem értem ilyenkor miért ezen analógia kellett gondolkodik az összes kommentátor.
Sixo
nem akart, de abban igaza volt hogy attól még segített
eaglesmcnabb
ő a kommentátor úgy vezette le, hogy direkt feláldozta magát és ezzel minden esélyét eldobta, csak azért, hogy segítsen a többieknek

több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 481 — Слава Україні! Героям слава!
fene egye meg hogy elkapcsolnak, csak a Dunát engedi a benti gép.

Szerkesztette: Zsellér van de Vrij

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Nah, Wlodarczyk odavágta

több mint 3 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 386 — No 1 Zhang Yufei fan
Látom lemaradtam minden jóról audit miatt...

Megbocsáthatatlan.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
"őrületes ez az amerikai fiú, tizeeennnnnnnnnnnnn, 20,02 "
Sixo
M4? 😀
ES jobb, just sayin'
warr_b
azt mondod Szabó Gábor csak jó dolgokat mond ?
Sixo
Nem, de az M4-en szinte csak faszságokat mondanak 😛
warr_b
szerintem m4en sem gáz az atléta kommentátor, de olykor-olykor kicsúszik ez az
Sixo
Akkor az lehet az üdítő kivétel. Mondjuk én ha csak lehet, az Eurosporton nézem, jobbak is, meg ott nincs 1 perc 😀

több mint 3 éve
Na gyerünk Alonso
warr_b
Megsérült 😕

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Mi az, hogy többieknek segített, meg, hogy meghívhatják egy sörre? A Dél-Afrikai-nak egyetlen esélye volt, hogy tovább menjen, az, hogy ha előre megy és nagy iramot diktál és hátha nem bírják ki elegen, ez lesz a leggyorsabb futam és ő idővel továbbmegy. Semmi köze nincs ahhoz, hogy a többieknek akart segíteni. Nem értem ilyenkor miért ezen analógia kellett gondolkodik az összes kommentátor.
Sixo
nem akart, de abban igaza volt hogy attól még segített

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
"őrületes ez az amerikai fiú, tizeeennnnnnnnnnnnn, 20,02 "
Sixo
M4? 😀
ES jobb, just sayin'
warr_b
azt mondod Szabó Gábor csak jó dolgokat mond ?
Sixo
Nem, de az M4-en szinte csak faszságokat mondanak 😛
warr_b
szerintem m4en sem gáz az atléta kommentátor, de olykor-olykor kicsúszik ez az

több mint 3 éve
Na gyerünk Alonso

több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 735
 i.imgur.com/lV1lbKa.png

franc se tudja miért volt a kubai győzelmére ekkora odds, de akkor már megtettem

choose life