NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 020
62
01:40 ORANGE BOWL, Penn State vs Notre Dame - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Oh 😕
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Gyors volt bammeg
több mint 3 éve
Innen szép nyerni 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
a hivatalos honlapon 21.50 be van írva, amivel simán nyerte a csoportotszegény új zélandi, nem értem mit integetnek neki piros zászlóvalén sem. :/ remélem óvnak
Sixo
Vrij6
több mint 3 éve
Amúgy itt akkor ha először tégedküldenek leakkor vagy jó nem?mert akkor a 2. 3 percben nagy eséllyel leküldik a másikat és máris 1-1-nél te vezetszItt most nem.
alatriste
több mint 3 éve
ez a bronz bukó lesz😕
több mint 3 éve
Amúgy itt akkor ha először tégedküldenek leakkor vagy jó nem?mert akkor a 2. 3 percben nagy eséllyel leküldik a másikat és máris 1-1-nél te vezetsz
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Szted ? 😊Nem tom láttátok a video feedet, amit kapott Lőrincz a csarnokban a képernyőn. Nekem nagyon úgy tűnt h az egyik képen Berger őrjöngött 😀Gerhardt vagy a mi Falcons (és Újpest) fan barátunk?
empty taxi
iktriad
Madden hates me.
több mint 3 éve
szegény új zélandi, nem értem mit integetnek neki piros zászlóvalén sem. :/ remélem óvnak
Sixo
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Nem tom láttátok a video feedet, amit kapott Lőrincz a csarnokban a képernyőn. Nekem nagyon úgy tűnt h az egyik képen Berger őrjöngött 😀Gerhardt vagy a mi Falcons (és Újpest) fan barátunk?
empty taxi
több mint 3 éve
Kampman
28 699
Nem mondtam, hogy érdemtelen.Mondjuk ha már eljut valaki 7. meccsig - jelen esetben olimpiai döntőig - akkor tökmindegy hogy nyersz, semmiképpen nem érdemtelenül semmivel. Azt jelenti, hogy az ellenfél még ennyit sem tudott.és így lehet semmivel aranyat nyerni 😊Kicsit olyan ez, mintha egy Stanley kupa döntő 7. meccsének hosszabbításában egy befújt tilos felszabadítással nyerne egy csapat.
NB2
Az arany persze jó.
Kampman
Vito
Az is világos, hogy egyszer véget kell, hogy érjen egy meccs, pár napja olvastam a wikin, hogy még egy II. VH előtti olimpián órákig küszködtek egymással egy birkózó döntőben, mire a bírók megunták.
Csak egy birkózó meccset én úgy képzeltem el, hogy ott lesz két vállra fektetés, megpörgetés, földhöz vágás, ilyesmi. Nem pedig intések alapján kapják a pontokat.
több mint 3 éve
Hah, Fermin Cacho, mekkora király volt
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
szegény új zélandi, nem értem mit integetnek neki piros zászlóval
több mint 3 éve
Mekkora monoklija van Szőkének 😮
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Nem tom láttátok a video feedet, amit kapott Lőrincz a csarnokban a képernyőn. Nekem nagyon úgy tűnt h az egyik képen Berger őrjöngött 😀
Madden hates me.
több mint 3 éve
Az ő versenye csak 22-ben jön majd 😊+10000000000000Ha van aki megérdemelte ezt az ő+1
csebi
Janek
Kiváló ember, kiváló sportoló, egy élet munkája. Ha ma vége lenne az olimpiának, én már elégedett lennék. Áron triplázása, és Lőrincz Tomi aranya volt a két dolog, amit előzetesen nagyon szerettem volna, és kész is 😊 Viktor aranya lenne a ráadás
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
- JC6
7 186
A könnyem is kicsordult, micsoda emberi sorsok, Tamás, nincs rá szó, mennyire megérdemelte…A legjobbakat kívánom neki innen is!
több mint 3 éve
+10000000000000Ha van aki megérdemelte ezt az ő+1
csebi
Janek
Kiváló ember, kiváló sportoló, egy élet munkája. Ha ma vége lenne az olimpiának, én már elégedett lennék. Áron triplázása, és Lőrincz Tomi aranya volt a két dolog, amit előzetesen nagyon szerettem volna, és kész is 😊 Viktor aranya lenne a ráadás
több mint 3 éve
Egy jó kínai súlylökő menyecske, hm.kevés szebb van ennél...talán a 100kg feletti hölgyek versenye vetélkedhet ezzel 😀Sima liba 😀Izzadt férfi testek összedörgölődése láttán? 😊
Hű bazmeg de izgultam 😀
Klaci79
FLZOLI
Klaci79
több mint 3 éve
Eddigi érem termés 10 nap alatt: 2-2-2Mai termés eddig 2-2-1
több mint 3 éve
Még 1 Szőke W kell és megvan a tökéletes nap
Liverpool Fc
több mint 3 éve
2őt elvettek koksz miattOttvanbazmeg a második aranyöööö mivan?😊
ThundersNFL
NB2
több mint 3 éve
gondolom maOttvanbazmeg a második aranyöööö mivan?😊
ThundersNFL
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!