Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
A könnyem is kicsordult, micsoda emberi sorsok, Tamás, nincs rá szó, mennyire megérdemelte…A legjobbakat kívánom neki innen is!
több mint 4 éve
+10000000000000Ha van aki megérdemelte ezt az ő+1
csebi
Janek
Kiváló ember, kiváló sportoló, egy élet munkája. Ha ma vége lenne az olimpiának, én már elégedett lennék. Áron triplázása, és Lőrincz Tomi aranya volt a két dolog, amit előzetesen nagyon szerettem volna, és kész is 😊 Viktor aranya lenne a ráadás

több mint 4 éve
Egy jó kínai súlylökő menyecske, hm.kevés szebb van ennél...talán a 100kg feletti hölgyek versenye vetélkedhet ezzel 😀Sima liba 😀Izzadt férfi testek összedörgölődése láttán? 😊
Hű bazmeg de izgultam 😀
Klaci79
FLZOLI
Klaci79
több mint 4 éve
Eddigi érem termés 10 nap alatt: 2-2-2Mai termés eddig 2-2-1
több mint 4 éve
Még 1 Szőke W kell és megvan a tökéletes nap

Liverpool Fc
több mint 4 éve
2őt elvettek koksz miattOttvanbazmeg a második aranyöööö mivan?😊
ThundersNFL
NB2
több mint 4 éve
gondolom maOttvanbazmeg a második aranyöööö mivan?😊
ThundersNFL
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
mámaOttvanbazmeg a második aranyöööö mivan?😊
ThundersNFL
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Vitraytól sem hangzott jól, csak az ő korában nem voltak kommentelők, akik kifejezhették volna az ellenérzésüket.EZt a riportert azért fejbe kellene qrni egy lapáttal, akkora gáz volt amit szövegelt.A szöcsikém volt a legalja
ozibozi
Ami egy Vitraytól jól hangzik 40 év riporterkedés után, az egy zöldfülűtől ultragáz
r.baggio
több mint 4 éve
Azért az öregnél kevés nagyobb méreg volt a sporttévénél. Pont mint Mezey focidoktorEZt a riportert azért fejbe kellene qrni egy lapáttal, akkora gáz volt amit szövegelt.A szöcsikém volt a legalja
ozibozi
Ami egy Vitraytól jól hangzik 40 év riporterkedés után, az egy zöldfülűtől ultragáz
r.baggio
több mint 4 éve
kevés szebb van ennél...talán a 100kg feletti hölgyek versenye vetélkedhet ezzel 😀Sima liba 😀Izzadt férfi testek összedörgölődése láttán? 😊
Hű bazmeg de izgultam 😀
Klaci79
FLZOLI
több mint 4 éve
Családapa! Családapa! Családapa!Sima liba 😀Izzadt férfi testek összedörgölődése láttán? 😊
Hű bazmeg de izgultam 😀
Klaci79
FLZOLI
több mint 4 éve
Mondjuk ha már eljut valaki 7. meccsig - jelen esetben olimpiai döntőig - akkor tökmindegy hogy nyersz, semmiképpen nem érdemtelenül semmivel. Azt jelenti, hogy az ellenfél még ennyit sem tudott.és így lehet semmivel aranyat nyerni 😊Kicsit olyan ez, mintha egy Stanley kupa döntő 7. meccsének hosszabbításában egy befújt tilos felszabadítással nyerne egy csapat.
NB2
Az arany persze jó.
Kampman
több mint 4 éve
Ottvanbazmeg a második aranyMármint ma
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
EZt a riportert azért fejbe kellene qrni egy lapáttal, akkora gáz volt amit szövegelt.A szöcsikém volt a legalja
ozibozi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
minden etióp kiesett, uganda simán továbbment, ennyit mekiről
több mint 4 éve
Szép volt Tamás! 😊 Ez a sport továbbra is ebben a formában értkelhetetlen. Ennyi erővel lehetne fekvenyomó vagy szkander is
több mint 4 éve
De nagy királyság 😊Bravó Szöcsi!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
és így lehet semmivel aranyat nyerni 😊Na azért na
NB2
Nem vagyok birkózó expert, de még laikusként is távol volt ez a semmitől

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
EZt a riportert azért fejbe kellene qrni egy lapáttal, akkora gáz volt amit szövegelt.
több mint 4 éve
szerintem ez a bíráskodás szólt a nevének, simán leküldhették volnaAzért rz elég csunya lett volna h az elődöntő után megint lekuldik másodszor mert vezet
de leszaroooooooooooooooooooooooom!!!
MEGVAAAN!
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Azért 6 ilyen perc után 1 hétig nem bírnék felkelni....Ez feltételezi, hogy azt gondolod, kibírnál 6 ilyen percet állva. 😊
Klaci79
több mint 4 éve
és így lehet semmivel aranyat nyerni 😊Kicsit olyan ez, mintha egy Stanley kupa döntő 7. meccsének hosszabbításában egy befújt tilos felszabadítással nyerne egy csapat.
NB2
Az arany persze jó.