Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
és medicinnel dobtam 10 métert, de nem tudom az hány kilo voltmost nézem, ffi súlylökésben 21.20 a szint, keményÉn tudtam kb 12 méter 4 kg golyóval 😂😂😂😂
Sixo
ThundersNFL
több mint 3 éve
A csoportból alig továbbjutó argentinok megverték a sokkal esélyesebb olaszokat a férfi röplabda negyeddöntőbenMessi szelleme 😂😂😂
Kampman
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
most nézem, ffi súlylökésben 21.20 a szint, keményÉn tudtam kb 12 méter 4 kg golyóval 😂😂😂😂
Sixo
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Kampman
28 697
A csoportból alig továbbjutó argentinok megverték a sokkal esélyesebb olaszokat a férfi röplabda negyeddöntőben
több mint 3 éve
lőrincz tamás döntője mikor lesz? nem most kéne mennie?Harmadik meccs a 12:30-kor kezdődött programban, szóval 12:45-nél előbb nem valószínű.
Negritis
több mint 3 éve
ezeknek a mozgó fotóknak mi értelme? kb 5-10 fps-el dolgoznak, alig lehet látni, hogy mit akarnak mutatni
több mint 3 éve
Ochoa úgyis megfogja
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
lőrincz tamás döntője mikor lesz? nem most kéne mennie?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
VIVA LA Mehikó! 🇲🇽
több mint 3 éve
ahogy fújtak végig. folyamatosan kárunkra tévedtek. nekünk általában minden kiállításért meg kellett szenvednünk, ők meg labda nélkül kaptak jó párat ajándékba. 4 büntető ott, amiből 2 véleményes, nálunk meg a tök egyértelműt nem fújták be. nekünk azért van 2 kiemelkedő centerünk, a hollandoknál max egy jobb képességű van ehhez képest 17v15 kiállítási arány hollandok javára.amúgy a 2 sporttárs megtett mindent, hogy a hollandok nyerjenek. le a kalappal a csapat előtt.mivel?
csebi
#JC6
szerk.: ja és a kontrák megítélése is vicc volt.
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
jogos, az előzetes timetable-t néztem, nem a live feedet, akkor türelem érmet terem 😊No mindenesetre a timing jó, 4 perc múlva jön a bírkózás döntő. 😊előtte 2 bronzmeccs nem?
Szép volt csajok!
empty taxi
deyell
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
ez a brazil mexikó hosszabbításnál nem tudom mikor láttam szarabb meccsetSzázezredik példa, hogy miért értelmetlen a 11-es párbaj, mert most is mindkét fél már azt várja, véletlenül se arra játszanak, hogy gól legyen, ami elméletileg a sportág célja
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
No mindenesetre a timing jó, 4 perc múlva jön a bírkózás döntő. 😊A harmadik meccs csak a döntő, szóval még egy negyed óra lesz.
Szép volt csajok!
empty taxi
több mint 3 éve
deyell
11 735
No mindenesetre a timing jó, 4 perc múlva jön a bírkózás döntő. 😊előtte 2 bronzmeccs nem?
Szép volt csajok!
empty taxi
choose life
több mint 3 éve
- JC6
7 184
amúgy a 2 sporttárs megtett mindent, hogy a hollandok nyerjenek. le a kalappal a csapat előtt.mivel?
csebi
több mint 3 éve
No mindenesetre a timing jó, 4 perc múlva jön a bírkózás döntő. 😊3. meccs a miénk, nem? szóval kb inkább 12.50
Szép volt csajok!
empty taxi
több mint 3 éve
ez a brazil mexikó hosszabbításnál nem tudom mikor láttam szarabb meccset
több mint 3 éve
No mindenesetre a timing jó, 4 perc múlva jön a bírkózás döntő. 😊Szép volt csajok!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
amúgy a 2 sporttárs megtett mindent, hogy a hollandok nyerjenek. le a kalappal a csapat előtt.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Szép volt lányok