Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Csak egy birkózó meccset én úgy képzeltem el, hogy ott lesz két vállra fektetés, megpörgetés, földhöz vágás, ilyesmi. Nem pedig intések alapján kapják a pontokat.Remélem most jól szórakoztál savanyújóska :p
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Hát nem lett tökéletes ez a nap végére, de ezzel is kiegyezünk 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Fú hát ez sima voltAnnyira nem, egy hibája volt Alexnek de azért keményen fizetett.
FLZOLI
több mint 4 éve
Szóval Gerhardt. 😊Szted ? 😊Nem tom láttátok a video feedet, amit kapott Lőrincz a csarnokban a képernyőn. Nekem nagyon úgy tűnt h az egyik képen Berger őrjöngött 😀Gerhardt vagy a mi Falcons (és Újpest) fan barátunk?
empty taxi
iktriad
empty taxi
több mint 4 éve
Ez nem igaz. A kettes számú fiam birkózik, ez nagyon komoly meló volt! Nem olyan könnyű ám ez, mint kívülről látszik, az hogy a iráni ugrál meg pattog meg mittomén hatalmas kockázat kötött fogásban. Neki azért van sok pont a meccsein, mert ad lehetőséget is. Lásd Tamás is 6-t csinált ellene.és így lehet semmivel aranyat nyerni 😊Kicsit olyan ez, mintha egy Stanley kupa döntő 7. meccsének hosszabbításában egy befújt tilos felszabadítással nyerne egy csapat.
NB2
Az arany persze jó.
Kampman

több mint 4 éve
Hát ez most hatalmas bukó volt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Oh 😕

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Gyors volt bammeg
több mint 4 éve
Innen szép nyerni 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
a hivatalos honlapon 21.50 be van írva, amivel simán nyerte a csoportotszegény új zélandi, nem értem mit integetnek neki piros zászlóvalén sem. :/ remélem óvnak
Sixo
Vrij6
több mint 4 éve
Amúgy itt akkor ha először tégedküldenek leakkor vagy jó nem?mert akkor a 2. 3 percben nagy eséllyel leküldik a másikat és máris 1-1-nél te vezetszItt most nem.
alatriste
több mint 4 éve
ez a bronz bukó lesz😕
több mint 4 éve
Amúgy itt akkor ha először tégedküldenek leakkor vagy jó nem?mert akkor a 2. 3 percben nagy eséllyel leküldik a másikat és máris 1-1-nél te vezetsz

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Szted ? 😊Nem tom láttátok a video feedet, amit kapott Lőrincz a csarnokban a képernyőn. Nekem nagyon úgy tűnt h az egyik képen Berger őrjöngött 😀Gerhardt vagy a mi Falcons (és Újpest) fan barátunk?
empty taxi
iktriad

Madden hates me.
több mint 4 éve
szegény új zélandi, nem értem mit integetnek neki piros zászlóvalén sem. :/ remélem óvnak
Sixo
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Nem tom láttátok a video feedet, amit kapott Lőrincz a csarnokban a képernyőn. Nekem nagyon úgy tűnt h az egyik képen Berger őrjöngött 😀Gerhardt vagy a mi Falcons (és Újpest) fan barátunk?
empty taxi
több mint 4 éve
Nem mondtam, hogy érdemtelen.Mondjuk ha már eljut valaki 7. meccsig - jelen esetben olimpiai döntőig - akkor tökmindegy hogy nyersz, semmiképpen nem érdemtelenül semmivel. Azt jelenti, hogy az ellenfél még ennyit sem tudott.és így lehet semmivel aranyat nyerni 😊Kicsit olyan ez, mintha egy Stanley kupa döntő 7. meccsének hosszabbításában egy befújt tilos felszabadítással nyerne egy csapat.
NB2
Az arany persze jó.
Kampman
Vito
Az is világos, hogy egyszer véget kell, hogy érjen egy meccs, pár napja olvastam a wikin, hogy még egy II. VH előtti olimpián órákig küszködtek egymással egy birkózó döntőben, mire a bírók megunták.
Csak egy birkózó meccset én úgy képzeltem el, hogy ott lesz két vállra fektetés, megpörgetés, földhöz vágás, ilyesmi. Nem pedig intések alapján kapják a pontokat.
több mint 4 éve
Hah, Fermin Cacho, mekkora király volt

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
szegény új zélandi, nem értem mit integetnek neki piros zászlóval
több mint 4 éve
Mekkora monoklija van Szőkének 😮

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Nem tom láttátok a video feedet, amit kapott Lőrincz a csarnokban a képernyőn. Nekem nagyon úgy tűnt h az egyik képen Berger őrjöngött 😀

Madden hates me.
több mint 4 éve
Az ő versenye csak 22-ben jön majd 😊+10000000000000Ha van aki megérdemelte ezt az ő+1
csebi
Janek
Kiváló ember, kiváló sportoló, egy élet munkája. Ha ma vége lenne az olimpiának, én már elégedett lennék. Áron triplázása, és Lőrincz Tomi aranya volt a két dolog, amit előzetesen nagyon szerettem volna, és kész is 😊 Viktor aranya lenne a ráadás
Gyurma Pappa