Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Na eddig meló miatt nem néztem a lányokat...Látom vezetünk
Lehet nem kéne néznem 😅
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Sejthetően azt: férfiaknál soha, egyetlen sportágban se fordult elő, hogy valamelyik csapat jobb volt, mégis kikapott.1 gól előny, eddig jobbak vagyunk, de női sport...Ezzel tán mondani akarsz valamit? 😁
empty taxi
Chargers LT
több mint 3 éve
Szűcs hatalmas melót végez bekkben.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
azt hogy volt 3 is ide 😀1 gól előny, eddig jobbak vagyunk, de női sport...Ezzel tán mondani akarsz valamit? 😁
empty taxi
Chargers LT
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
ezt a szakértői megnyilvánulást: elgányolta a gyakorlatát 😀
több mint 3 éve
1 gól előny, eddig jobbak vagyunk, de női sport...Ezzel tán mondani akarsz valamit? 😁
empty taxi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
1 gól előny, eddig jobbak vagyunk, de női sport...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
M4 sport onlinen, az m4 3as csatornán az megyMEX-BRA hosszabbítás zajlik éppenElőbbihez stream? Esetleg tv?
kosáron Francia-Olasz 78-75, egy perc van vissza, jönnek a franciák alapról
NB2
r.baggio
több mint 3 éve
Nincs ez lefutva, sajnos.
több mint 3 éve
Viktor kondija jobbnak tűnt, mint Tamásé, nyilván fiatalabb is, de neki szerintem jobbak az esélyei
több mint 3 éve
ES2MEX-BRA hosszabbítás zajlik éppenElőbbihez stream? Esetleg tv?
NB2
r.baggio
több mint 3 éve
MEX-BRA hosszabbítás zajlik éppenElőbbihez stream? Esetleg tv?
NB2
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
igen-igen, váljon valósággáBravó!Nem, egy ideális világban mindkettő nyerné a sajátját két külön súlycsoportban, az két arany 😊
Egy ideális világban a két tesó lenyomná a döntőt
Gergőbácsi
somoskovig
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
MEX-BRA hosszabbítás zajlik éppenkosáron Francia-Olasz 78-75, egy perc van vissza, jönnek a franciák alapról
több mint 3 éve
Bravó!Nem, egy ideális világban mindkettő nyerné a sajátját két külön súlycsoportban, az két arany 😊
Egy ideális világban a két tesó lenyomná a döntőt
Gergőbácsi
több mint 3 éve
Csak eddig nagyon azt erőltettük szerintem. Jó, hogy végre be is jött 1. 😀Végre center akcióemberelőnyben ez inkább kritika 😊
alatriste
csebi
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Ez a félig ejtett, félig meglőtt labda. 😀 Ilyet is csak női meccsen lát az ember, szép volt!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
ez a holland kapus ma velünk van eléggé.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Végre center akcióemberelőnyben ez inkább kritika 😊
alatriste
több mint 3 éve
Végre center akció
Liverpool Fc
több mint 3 éve
ilyen fórt se láttam még, hogy centerbe adjuk be a labdát, nagy taktikus a Bíró 😊
több mint 3 éve
kicsi a világ 😉Igen, erre próbáltam utalni.te is kapus voltál?Én pedig vízilabdában. Emlékszem, egyik edzőtáborban kifejezetten azt gyakoroltuk, hogy a jó erős lövésbe bele kellett tenni a fejem. (Kéretik a magas labdát nem leütni.)Ismerem az érzést, csináltam fociban meg kéziben is 😀azt hiszed olyan élvezetes az. főleg mikor 2 méterről lőnek telibe pofán 😊Kapusnak kell állni 😀én minden sportban védekezek, mert sokkal könnyebb. "zónázok" címszóval 😀aki kitalálta a labdabirtoklás mérőt vízilabdában, az még egy percet sem játszott, kb annyi jelentősége van ...Annyi talán van, hogy amikor nálad van a labda, akkor többet pihenhetsz, védekezni fárasztóbb. 😀
csebi
balintbaba
eaglesmcnabb
warr_b
csebi
warr_b
nagylaza
csebi
nagylaza
több mint 3 éve
Igen, erre próbáltam utalni.te is kapus voltál?Én pedig vízilabdában. Emlékszem, egyik edzőtáborban kifejezetten azt gyakoroltuk, hogy a jó erős lövésbe bele kellett tenni a fejem. (Kéretik a magas labdát nem leütni.)Ismerem az érzést, csináltam fociban meg kéziben is 😀azt hiszed olyan élvezetes az. főleg mikor 2 méterről lőnek telibe pofán 😊Kapusnak kell állni 😀én minden sportban védekezek, mert sokkal könnyebb. "zónázok" címszóval 😀aki kitalálta a labdabirtoklás mérőt vízilabdában, az még egy percet sem játszott, kb annyi jelentősége van ...Annyi talán van, hogy amikor nálad van a labda, akkor többet pihenhetsz, védekezni fárasztóbb. 😀
csebi
balintbaba
eaglesmcnabb
warr_b
csebi
warr_b
nagylaza
csebi
több mint 3 éve
Kéretik a magas labdát nem leütniannyiszor mint a fejedet a labda? 😀
nagylaza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!