Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
ez csúnya gól.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
japán srác métszer is leesetta nyújtóról, pedig erős gyakorlatot rakott össze...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
ezek az ejtések b+
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
szereti a kólát és az fcs-t ?Ez ennyi volt lassan sajnos, nagyon gagyik vagyunk az elmúlt 5-6 percben, senki nem mer lőni csak 0 fokos szögbőlte vagy az iktriad?
kapitnono
empty taxi
több mint 3 éve
mi az isten, nem mutatnak atlétikát? most fut a szűcs valdóhol van valdo?
Sixo
több mint 3 éve
Na innen már húzni kell kicsit az időt.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
figyelni kell de 2 ide
több mint 3 éve
Ez ennyi volt lassan sajnos, nagyon gagyik vagyunk az elmúlt 5-6 percben, senki nem mer lőni csak 0 fokos szögbőlte vagy az iktriad?
kapitnono
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
azóta annyi változott, hogy akkor is büntető van, ha hátulról ziccerben a kezedről ütik le a labdát. semmi más.ha kiállítás van a kapu elől akkor miért nincs ötméteres?Utoljára 7 éve játszottam utánpótlásban, erre én sem emlékszem. Tuti van valami, hogy ziccernek kell lennie.
Még mindig kurvára nem értem ezt a sportot sajna
eaglesmcnabb
balintbaba
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Szűcs Valdó (micsoda név...) továbbment 110 gáton
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
véger Garda megcsinálta, amit meg kellett volna. folyamatosan ott hagyják előnyben, be kell menni 5 méterre és kapásból fej fölé.
több mint 3 éve
ha kiállítás van a kapu elől akkor miért nincs ötméteres?Utoljára 7 éve játszottam utánpótlásban, erre én sem emlékszem. Tuti van valami, hogy ziccernek kell lennie.
eaglesmcnabb
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
de fontos volt ezt az előnyt belőni
több mint 3 éve
ha kiállítás van a kapu elől akkor miért nincs ötméteres?ez ötméteres volt, csak a bírók folyamatosan kárunkra tévednek.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
csak sikerült 3 gólos előnyt leadni
több mint 3 éve
Ez ennyi volt lassan sajnos, nagyon gagyik vagyunk az elmúlt 5-6 percben, senki nem mer lőni csak 0 fokos szögből
több mint 3 éve
Van butaság gazdagon, mind a csajoknál mind a bíróknál.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
ha kiállítás van a kapu elől akkor miért nincs ötméteres? Még mindig kurvára nem értem ezt a sportot sajna
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
ez ötméteres baszki
több mint 3 éve
Na most vissza kéne adni valamit a bíróknak.
több mint 3 éve
Hogy a faszba van minden meccsen kb 2* annyi kiállításunk van? Most mindig nem lehet csak a bíró az oka.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
mi az isten, nem mutatnak atlétikát? most fut a szűcs valdó
több mint 3 éve
Mi lett a pályakerékpárral?