NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 042
62
01:38 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Áhh, a panda fürdőruhás lányt leponzozzák... Nem értenek ehhez a bírók 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Willie Parker
15 630
Miami Miracle vagy Minneapolis Miracle megvan NFL-ből?Jah jó, évszázados események ezek 😅😁Dehogynem használják... 80-as hoki, Red Sox fordítás, etc.Max meglepetés győzelem...Ezt az m4 riportert meg üsse már le valaki a faszba így 2 hét utánEz csodakategória lett volna, ahogy az amerikaiak női pólós elverése is az volt. Néha jogos a megnevezés.
"Majdnem sikerült a csoda"
Miért lenne csoda megverni egy norvég csapatot?!
Ezt súlykolja a média minden egyes alkalommal, hogy csoda kell... És csodálkozunk, hogy a játékosoknak nincs önbizalma sokszor
Pláne a Háfra korosztálynak nem lehet ilyet mondani
Idióták
Chargers LT
Rajna
Amerikában érdekes módon nem használják, hogy Wonder win...
A csoda mindig a hihetetlen kategória, azaz nem hisznek benne, vagy nehezen
A fejekben van gond Magyarországon, társadalmi probléma is
Chargers LT
Igor
Nem egy olyan meccs, amin vezetünk a vége előtt és pár góllal kikapunk
Chargers LT
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 646
de alapvetoen ertelmetlen a kerdes....Koltai Tamás egy játszóház pénztárában dolgozik...Hogy aztán 99%, hogy ne nyerjen olimpiai érmet -> nincs életjáradék -> 30-35 éves korában munkanélküli lesz, az emberek nagy része nem is emlékszik rá (még akkor se, ha olimpiai érmes) -> tönkretett testtel próbál valahogy megélni, feltehetően nem sok sikerrel.De mindenkinek ott a lehetoseg hogy elmenjen sportolni versenyszeruen, sztem senkinek nincs megtiltva, hogy gyerekkoraban az iskola mellett eddzen meg heti otot hatot, lemondjon egy csomo mindenrol.Egyébként ugyan ez a helyzet a vízilabdával is. Mióta azt is telepumpálták pénzzel kevesebb benna a magyar játékos mert a kérm egy része már szívesen eljön ide és azóta nem "annyira" sikeres az a sportág sem. Fiúknál persze.Nem vagyok egy irigy típus, de mikor a társasházunkban is egy ob1-es - nem válogatott - játékosnak (akinek a felesége háztartásbeli) 100 milliós lakása van elfekvőben, akkor azért elgondolkozok, hogy ki az a hülye, aki nem sportolónak áll manapság...
Nem újkeletű dolog, a pénz minden ilyen sportágat megöl. Elkényelmesít és sokszor az "eredményes" klubbcsapatok pont a hazai tehetségek elől veszik el a lehetőséget a nagy eredménykészer miatt. Emiatt van, hogy bár klubbszinten ott az eredmény ezt inkább a külföldiek szállítják.
alatriste
r.baggio
gabokocka
Amióta a kerületi iskolai focibajnokságon láttam Martinek Jánost focikapukat pakolgatni, meg a bulinegyedben Csollány Szilvesztert sört csapolni, erősen meggondolnám az élsportolói karriert bárki helyében. Pedig ők ugye az az 1%, akik nyertek és kapnak járadékot, de azzal sem mennek sokra.
Rajna
nagir
a sportolok jol keresnek, az ugyvedek is es a plasztikiasebeszek is, de ez nem igy mukodik, nem lesz mindenki ugyved vagy sebesz.
egy felszolgalo srac mondta nekem, hogy o nem tudna irodban 8 orat ulni a gep elott. en csinaltam mindkettot es sztem felszolagasban robotolni szarabb....
az emberek ilyenek.
több mint 3 éve
dehogynem, engem anyukám nem engedett edzésre, hogy ne menjen a tanulás rovására. 😀 😀 😀 (ha igaz lenne is faszságnak tartanám, de mivel rengeteg tanulmány cáfolja ezt úgy meg főleg)De mindenkinek ott a lehetoseg hogy elmenjen sportolni versenyszeruen, sztem senkinek nincs megtiltva, hogy gyerekkoraban az iskola mellett eddzen meg heti otot hatot, lemondjon egy csomo mindenrol.Egyébként ugyan ez a helyzet a vízilabdával is. Mióta azt is telepumpálták pénzzel kevesebb benna a magyar játékos mert a kérm egy része már szívesen eljön ide és azóta nem "annyira" sikeres az a sportág sem. Fiúknál persze.Nem vagyok egy irigy típus, de mikor a társasházunkban is egy ob1-es - nem válogatott - játékosnak (akinek a felesége háztartásbeli) 100 milliós lakása van elfekvőben, akkor azért elgondolkozok, hogy ki az a hülye, aki nem sportolónak áll manapság...
Nem újkeletű dolog, a pénz minden ilyen sportágat megöl. Elkényelmesít és sokszor az "eredményes" klubbcsapatok pont a hazai tehetségek elől veszik el a lehetőséget a nagy eredménykészer miatt. Emiatt van, hogy bár klubbszinten ott az eredmény ezt inkább a külföldiek szállítják.
alatriste
r.baggio
gabokocka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ma csak a legfontosabbakat tudom megnézni meló miatt. Mikor lesznek a fontosabb magyar érdekeltségek?Vízilabda
bcsarli
magyar férfi válogatott – negyeddöntő
12.50: Magyarország–Horvátország
Birkózás
13:00 körül: Lőrincz Viktor–Zsan Belenyuk (ukrán) – férfi kötöttfogás 87 kg, döntő
www.nemzetisport.hu/tokio-2020/tokio-2020-az-augusztus-4-i-napi-program-es-a-magyar-indulok-2838095
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Amúgy sztem ez a TAO-hatás, ami kiszorítja a magyarokat a csapatokból, leginkább férfi kéziben gáz, ahol tényleg a magyar bajnokság alsóházában is epizodisták a magyarok, az élcsapatkban meg leginkább percemberek. Aztán ost mégis kezd előbújni egy egészen jó csapat, bár ott is sajnos pár kulcseber elég öreg, talán Párizsig kihúzzák még és kijutunk.Az a baj, hogy míg a vizilabda csak kb 8-10 országban kiemeltebb sportág, addig a kézilabda azért jóval szélesebb körben elterjedt.
A női kézicsapatokban azért a Győrt leszámítva a magyarok aránya nem vészes, a lehetőséget is megkapták, csak a pénz tényleg elkényelmesítette őket, mondjuk nem hiszem, hogy a légiósok nem keresnek jól, szóval ők is elcsesződhetnének de valahogy ez mégsem történik meg.
A férfi pólóban meg az OSC-ben nincs légiós (ez tudatos policy), a Szolnokot ugyan szerbek vitték Nagy Viktor ellett, de a 3-4 szerb kulcsemberen kívül csupa nagyon fiatal magyar van, a Fradiban is több a magyar kulcsember, mint a légiós, a többi csapatban pedig (a Vasas kivételével) általában 1, max 2 légiós van, és nagyon sok helyen komoly szerepet kapnak max 21-22, de helyenként (UVSE, KSI) 17-18 éves magyar srácok.
Ellenben a légiósok miatt komoly bajnokikat lehet játszani hétről hétre, nagyon jó hely ez a fiatal magyaroknak edződni. Szerintem csak férfi kéziben gáz ez, mert ott tényleg a magyarok lehetőséget sem kapnak, és amúgy sem lehet fejlődni, mert nagyon nagy a különbség a topcsapatok és akár a középmezőny között is, semmit nem fejleszt senkin, hogy harminccal kikap a Veszprém légiósaitól. A férfi pólóban én úgy érzem, hogy a sok pénz jótékony hatással volt, és jelentősen szélesítette a lehetséges merítést, nagyon sok a kompetens játékos idehaza. Női kéziben is kicsit hasonló a helyzet, jelentősen szélesebb a kínálat, más kérdés, hogy amint leigazol valakit a top3 csapat, belelustul, és abbahagyja a fejlődést. Ez edzői, pszichológusi kérdés, de alapvetően a rendszer eléri a célját, van széles merítés, sok tehetséges játékos, akik lehetőséget kapnak komoly ellenfelek ellen.
Persze ár/érték arányban ez nyilván nem éri meg, de ne csak a negatívumait lássuk annak, hogy van pénz a magyar kluboknál.
Rajna
De egyébként a gondolkozás is sokat számít, mert amit leírtál a vízilabdával kapcsolatosan, az egy teljesen egészséges dolog. Ha a kéziben is így járnánk el, hogy nem lenne annyi légiós egy csapatban, akkor kénytelenek lennénk magyarokkal feltölteni a kereteket és úgy fejlődnének a játékosaink. De hát a Győr és a Veszprém, Szeged ezt nem tartja be, így ezért van ez a helyzet
több mint 3 éve
Ma csak a legfontosabbakat tudom megnézni meló miatt. Mikor lesznek a fontosabb magyar érdekeltségek?
több mint 3 éve
nah Lee csak kiküzdött egy döntő szettet
több mint 3 éve
Toronyugrás bírók között van magyar, Székffy Nóra
több mint 3 éve
A kézilabdában az a baj egyébként, hogy egy másodosztályú játékos is annyi pénzt keres, hogy dolgoznia sem kell mellette a teljesítmény meg nincs ott.hát nemtom, nekem az egyik legjobb haverom tavaly húzóember volt az első osztályú egerben, netto 250et keresett a 2. évében, úgy hogy szélsőként szórt meccsenként 5 gólt. Idén leigazolta a tatabánya, ott nyilván nőtt a bére is, és az igaz hogy dolgoznia ugyan nem nagyon kell mellette, de mivel szállást nem kap mint pl az nb1-es focisták, albérlettel együtt ez nekem nem tűnik túl nagy lóvénak.
Az én lányom 15 éves és 5 éve kezdett el kézizni, akkor mondtam neki, hogy ha komolyan veszi ezt a sportot, akkor egy ideig biztosítva lesz anyagi fronton. Az elején még a Görbicz táborba is elment, de aztán később nem úgy alakult a dolog, hogy komolyabb szinten fogja űzni, de tudok a vársunkból 3-4 fiatal lánykát, akik már ott vannak a junior, ifjúsági korcsoportban az első osztályú csapatok kapujában. És nem is annyira tehetségesek, inkább "csak" szorgalmasak, de ott lesznek az első osztályban és kurva sok pénzt keresnek, aztán még versenyhelyzetben sem igazán lesznek. Ha viszont itthon nem lenne ennyi pénz öntve a kézibe is, akkor csak külföldön lehetne karriert csinálni, mindjárt más lenne a helyzet.
Mondjuk ha megfordítjuk a dolgot, akkor azért a jó játékosokat idehozzák, akik az átlagjátékosokat azért kiszorítják a csapatokból és itt nem feltétlenül a Győrre gondolok.
Bruce
Persze a top2-nél nagy pénzek játszanak, de lejjebb már nagyon nem ez a helyzet, legalábbis az elmondása szerint.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Én örülök a görögöknekLegalább vissza lehet vágni a görögöknek.A görögöknek ma a bab is hús..Jah feketehegyieknek nagyon nem vált be a taktikázás
zemanla
NB2
warr_b
Persze nyilván verni kell a horvátokat 😅
De a görögök verhető csapat
több mint 3 éve
Előbb...Legalább vissza lehet vágni a görögöknek.A görögöknek ma a bab is hús..Jah feketehegyieknek nagyon nem vált be a taktikázás
zemanla
NB2
warr_b
több mint 3 éve
Legalább vissza lehet vágni a görögöknek.A görögöknek ma a bab is hús..Jah feketehegyieknek nagyon nem vált be a taktikázás
zemanla
NB2
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
hát mondjuk ez egy nagyon sima meccs voltA görögöknek ma a bab is hús..Ellenünk is az volt...
zemanla
Mi 7 kapufát lőttünk ellenük
Chargers LT
több mint 3 éve
A görögöknek ma a bab is hús..Jah feketehegyieknek nagyon nem vált be a taktikázás
zemanla
több mint 3 éve
A görögöknek ma a bab is hús..Ellenünk is az volt...
zemanla
Mi 7 kapufát lőttünk ellenük
több mint 3 éve
A görögöknek ma a bab is hús..
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Van egy kanadai műugró csaj, Celina Toth
több mint 3 éve
nah a koreaiak nyertek egy szettet nagy nehezen (a három meccsen összesen) 😊 több vélhetően nem lesz és ez már az elődöntő..
több mint 3 éve
Koltai Tamás egy játszóház pénztárában dolgozik...Hogy aztán 99%, hogy ne nyerjen olimpiai érmet -> nincs életjáradék -> 30-35 éves korában munkanélküli lesz, az emberek nagy része nem is emlékszik rá (még akkor se, ha olimpiai érmes) -> tönkretett testtel próbál valahogy megélni, feltehetően nem sok sikerrel.De mindenkinek ott a lehetoseg hogy elmenjen sportolni versenyszeruen, sztem senkinek nincs megtiltva, hogy gyerekkoraban az iskola mellett eddzen meg heti otot hatot, lemondjon egy csomo mindenrol.Egyébként ugyan ez a helyzet a vízilabdával is. Mióta azt is telepumpálták pénzzel kevesebb benna a magyar játékos mert a kérm egy része már szívesen eljön ide és azóta nem "annyira" sikeres az a sportág sem. Fiúknál persze.Nem vagyok egy irigy típus, de mikor a társasházunkban is egy ob1-es - nem válogatott - játékosnak (akinek a felesége háztartásbeli) 100 milliós lakása van elfekvőben, akkor azért elgondolkozok, hogy ki az a hülye, aki nem sportolónak áll manapság...
alatriste
r.baggio
gabokocka
Amióta a kerületi iskolai focibajnokságon láttam Martinek Jánost focikapukat pakolgatni, meg a bulinegyedben Csollány Szilvesztert sört csapolni, erősen meggondolnám az élsportolói karriert bárki helyében. Pedig ők ugye az az 1%, akik nyertek és kapnak járadékot, de azzal sem mennek sokra.
Rajna
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Combizom szakadása volt! Nem tudott top formát hozni az olimpiára. Amúgy a 4mázsa simán meg lett volna Neki...Nagy Péter 6 jó gyakolattal megnyerte a B csoportot súlyemelesben, nyolcan vannak az A csoportban, magyarul legrosszabb esetben kilencedik.Ez az ember a nagy betűs Sportember! Találkoztam vele többször Masters meg amatőr versenyeken, mindig eszméletlen kedves, beszélget mindenkivel, lehet tőle kérdezni. Szerencsésebb körülmények között ott lenne a helye a világ elitben.
Sztem ez is szep eredmeny a magyar sulyemeles helyzetet nezve.
gabokocka
Gyurma Pappa
Plussz, 6 jó gyakorlat, az maga a tökéletes verseny ebben a sportágban!!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Hogy aztán 99%, hogy ne nyerjen olimpiai érmet -> nincs életjáradék -> 30-35 éves korában munkanélküli lesz, az emberek nagy része nem is emlékszik rá (még akkor se, ha olimpiai érmes) -> tönkretett testtel próbál valahogy megélni, feltehetően nem sok sikerrel.De mindenkinek ott a lehetoseg hogy elmenjen sportolni versenyszeruen, sztem senkinek nincs megtiltva, hogy gyerekkoraban az iskola mellett eddzen meg heti otot hatot, lemondjon egy csomo mindenrol.Egyébként ugyan ez a helyzet a vízilabdával is. Mióta azt is telepumpálták pénzzel kevesebb benna a magyar játékos mert a kérm egy része már szívesen eljön ide és azóta nem "annyira" sikeres az a sportág sem. Fiúknál persze.Nem vagyok egy irigy típus, de mikor a társasházunkban is egy ob1-es - nem válogatott - játékosnak (akinek a felesége háztartásbeli) 100 milliós lakása van elfekvőben, akkor azért elgondolkozok, hogy ki az a hülye, aki nem sportolónak áll manapság...
alatriste
r.baggio
gabokocka
több mint 3 éve
20as EB siker előtt 13 volt utolájra valami (VB). Nem azt mondtam, hogy ki se jutunk a nagy tornákra, de (és ezt nem én mondom, csak ismétlem egy a magyar vízilabdában talán 40 éve jelen levő ismerősömet), kicsit saját maga alatt vágja a fát. A tehetséges játékosok megvannak, szerencsére sok fiatal is kerül a rendszerbe de, túl kevesknek adatik meg, hogy a legmagasabb szinten is kiprobálják őket.Közben döntőztünk 14-ben és 17-ben, harmadikok lettünk 16-ban (Eb). Szóval megvolt a top3 9ből 5x. Az olimpiáért nagyon kár, nekem az ugyanannyit ér, mint az összes többi világverseny egy cikluson belül együttvéve, de azért nem lehet azt mondani, hogy sikertelenek vagyunk. Egyszerűen nagyon erős a mezőny, a szerb-horvát-olasz-spanyol-montenegrói ötös, kiegészülve időnként a görögökkel, az amerikaiakkal és az ausztrálokkal mind-mind éremesélyesként megy neki egy-egy nagy tornának, ha az az elvárás, hogy mindig mindent nyerjünk meg, akkor csalódni fogunk.
alatriste
Ahogy ebből a szempontból Kásásék is bukott banda voltak - a 3 olimpia között nyertek egy vb-t és 0 Eb-t! Egy jóval szűkebb mezőnyben, ahol igazán csak a szerb és a horvát, helyenként az olasz és az orosz csapat volt igazán erős.
több mint 3 éve
Kár az utolsó 10 percért, előtte fantasztikusan helytálltunk. Csoportmeccseket nem kellett volna elrontani a két kilátástalan vereséggel (+francia meccs is) és akkor nem a norvégokkal játszunk.