Olimpia

24 feliratkozó

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 861 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Helceletnek az a bajusz kemény 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 382 — Jedi Master
Belgium - japán kosár 83-83
És van hátra 37 másodperc

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Szesze New York Giants 21 326 — Giants fan
szerbek rommá verik az olaszokat
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 861 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
nincs valakinek atlétika linkje? Kampmanén nem találom
Sixo
Kiemelt hsz.... nem tudom minek fáradtam/updatelgetem 😕 (bár a stremest pont nem kell)
Igor
de pont ezt írtam, hogy ott nem találtam ,beírtam, hogy athletics, oszt kidob egy oaklandi baseball meccset ...
Sixo
Ne legyél láma, ott van az.

www.olympicstreams.me/track-and-field-men-s-200m-men-d-800m-women-s-3ksc-finals-live-stream/1/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 36 673 — LIGHTS OUT!
Sixo
Kiemelt hsz.... nem tudom minek fáradtam/updatelgetem 😕 (bár a stremest pont nem kell)
Igor
de pont ezt írtam, hogy ott nem találtam ,beírtam, hogy athletics, oszt kidob egy oaklandi baseball meccset ...

több mint 3 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 386 — No 1 Zhang Yufei fan
Sixo

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 127 — Big Penix Energy

több mint 3 éve
Szerbia 3-0...
Döntősök lesznek, bár az usa ellen nehezebb lesz kicsit
Chargers LT
Ennyire súlytalanok voltak az olaszok? Egonu?
alatriste
Minden szettben volt 5 perc mikor kihagytak... Elég is volt
Jobban koncentráltak a szerbek
Mondjuk az is igaz, hogy a szerbek a világ és EU bajnokok is
Pietrini jobb %al támadott, mint Egonu
Ezt az olaszok ott szúrták el, hogy nem nyerték meg a csoportot

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Na egy relevánsabb szerb meccsen kezdenek elhúzni az olaszok ellen, nem biztos hogy rosszul jártunk a döntetlennel két napja

több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 354 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Szerbia 3-0...
Chargers LT
Ennyire súlytalanok voltak az olaszok? Egonu?

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Szerbia 3-0...
Chargers LT

több mint 3 éve
Szerbia 3-0...

több mint 3 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 127 — Big Penix Energy
Ganna beszarás, hogy mennyie kiemelkedik ebben a számban. Kb. mint Carringtn kajakban.
Rajna
Elfáradtak a dánok, Lasse Norman Hansen is azért elég nagy zseni...
Igor
Jó, de az elődöntőben is megcsinálta a végét ugyanígy, egyedül. A többiek elfáradnak, ő nem 😊
Rajna
Igen, még az sem számít, hogy a harmadik ember ideje a lényeg, mert akkora ember, hogy elamerikáznak mögötte vígan a szélárnyékban.

több mint 3 éve
Ganna beszarás, hogy mennyie kiemelkedik ebben a számban. Kb. mint Carringtn kajakban.
Rajna
Igor
Jó, de az elődöntőben is megcsinálta a végét ugyanígy, egyedül. A többiek elfáradnak, ő nem 😊

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Rajna
Igor
1 körrel hamarabb szállt ki a dánok 4. embere, ott dőlt el lehet.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Rajna

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
jenő úgy kezdte nem merném megtippelni, ki fog nyerni, 2 kör után, már toronymagasan az olaszok a favoritok 😀
Sixo
utána meg kijelentette hogy simán megnyerték a dánok 😀
az csak hab a tortán hogy az ezredeket folyamatosan századoknak mondta 😀
eaglesmcnabb
nagy ívet írt le, mint aki először látott kerékpár versenyt, egy 4 km-es távon 1km-nél 4 tizednél kisebb előnynél kijelenteni, hogy "toronymagas favoritok" mert addig minden körben nőtt kicsit, aztán azt 2 kör alatt ledolgozták a dánok, sőt 3km-nél 8 tized, erre mondta, hogy ez már eldőlt, erre utolsó körben jöttek az olaszok, nagy verseny volt, de ekkora öngólokat amiket most rúgott jenő régen hallottam

több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 976 — Illegális gyakorló
Jenő segghülye. Plusz ez a nagy "megmondom a tutit" oda-vissza egy futamon belül rohadt idegesítő.

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 482 — Слава Україні! Героям слава!
Mammamia! 😀

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
jenő úgy kezdte nem merném megtippelni, ki fog nyerni, 2 kör után, már toronymagasan az olaszok a favoritok 😀
Sixo
eaglesmcnabb
"18 SZÁZAD!! Most növelik 118 ezredre!!!"

több mint 3 éve
jenő ennyire vakon kommentátort xD
Sixo
Az AUS-NZL-nél teljesen vakon volt a 18 századokkal.. áttettem, hát ES-se se látták, h jönnek vissza az olaszok.

Most nagyon szomorú vagyok.. bár lehet az én elvárásaim nagyok.

több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 346 — Je suis kobranadrág
Sixo
Aztán meg, hogy ez eldőlt, 0.8-ról nem lehet visszajönni 😀
Igazi fasz.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Sixo

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!