Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Helceletnek az a bajusz kemény 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Belgium - japán kosár 83-83És van hátra 37 másodperc
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
szerbek rommá verik az olaszokat
több mint 3 éve
Ne legyél láma, ott van az.de pont ezt írtam, hogy ott nem találtam ,beírtam, hogy athletics, oszt kidob egy oaklandi baseball meccset ...nincs valakinek atlétika linkje? Kampmanén nem találomKiemelt hsz.... nem tudom minek fáradtam/updatelgetem 😕 (bár a stremest pont nem kell)
Sixo
Igor
Sixo
www.olympicstreams.me/track-and-field-men-s-200m-men-d-800m-women-s-3ksc-finals-live-stream/1/
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
de pont ezt írtam, hogy ott nem találtam ,beírtam, hogy athletics, oszt kidob egy oaklandi baseball meccset ...nincs valakinek atlétika linkje? Kampmanén nem találomKiemelt hsz.... nem tudom minek fáradtam/updatelgetem 😕 (bár a stremest pont nem kell)
Sixo
Igor
több mint 3 éve
nincs valakinek atlétika linkje? Kampmanén nem találomKiemelt hsz.... nem tudom minek fáradtam/updatelgetem 😕 (bár a stremest pont nem kell)
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
If Ineos Grenadiers was a country it would be 20th in the Olympic Medal Count.
— Cycling out of context (@OutOfCycling) August 4, 2021
több mint 3 éve
Minden szettben volt 5 perc mikor kihagytak... Elég is voltSzerbia 3-0...Ennyire súlytalanok voltak az olaszok? Egonu?
Döntősök lesznek, bár az usa ellen nehezebb lesz kicsit
Chargers LT
alatriste
Jobban koncentráltak a szerbek
Mondjuk az is igaz, hogy a szerbek a világ és EU bajnokok is
Pietrini jobb %al támadott, mint Egonu
Ezt az olaszok ott szúrták el, hogy nem nyerték meg a csoportot
több mint 3 éve
Na egy relevánsabb szerb meccsen kezdenek elhúzni az olaszok ellen, nem biztos hogy rosszul jártunk a döntetlennel két napja
több mint 3 éve
Szerbia 3-0...Ennyire súlytalanok voltak az olaszok? Egonu?
Chargers LT
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Szerbia 3-0...
Chargers LT
több mint 3 éve
Szerbia 3-0...Döntősök lesznek, bár az usa ellen nehezebb lesz kicsit
több mint 3 éve
Igen, még az sem számít, hogy a harmadik ember ideje a lényeg, mert akkora ember, hogy elamerikáznak mögötte vígan a szélárnyékban.Jó, de az elődöntőben is megcsinálta a végét ugyanígy, egyedül. A többiek elfáradnak, ő nem 😊Ganna beszarás, hogy mennyie kiemelkedik ebben a számban. Kb. mint Carringtn kajakban.Elfáradtak a dánok, Lasse Norman Hansen is azért elég nagy zseni...
Rajna
Igor
Rajna
több mint 3 éve
Jó, de az elődöntőben is megcsinálta a végét ugyanígy, egyedül. A többiek elfáradnak, ő nem 😊Ganna beszarás, hogy mennyie kiemelkedik ebben a számban. Kb. mint Carringtn kajakban.Elfáradtak a dánok, Lasse Norman Hansen is azért elég nagy zseni...
Rajna
Igor
több mint 3 éve
1 körrel hamarabb szállt ki a dánok 4. embere, ott dőlt el lehet.Ganna beszarás, hogy mennyie kiemelkedik ebben a számban. Kb. mint Carringtn kajakban.Elfáradtak a dánok, Lasse Norman Hansen is azért elég nagy zseni...
Rajna
Igor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ganna beszarás, hogy mennyie kiemelkedik ebben a számban. Kb. mint Carringtn kajakban.Elfáradtak a dánok, Lasse Norman Hansen is azért elég nagy zseni...
Rajna
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
nagy ívet írt le, mint aki először látott kerékpár versenyt, egy 4 km-es távon 1km-nél 4 tizednél kisebb előnynél kijelenteni, hogy "toronymagas favoritok" mert addig minden körben nőtt kicsit, aztán azt 2 kör alatt ledolgozták a dánok, sőt 3km-nél 8 tized, erre mondta, hogy ez már eldőlt, erre utolsó körben jöttek az olaszok, nagy verseny volt, de ekkora öngólokat amiket most rúgott jenő régen hallottamjenő úgy kezdte nem merném megtippelni, ki fog nyerni, 2 kör után, már toronymagasan az olaszok a favoritok 😀utána meg kijelentette hogy simán megnyerték a dánok 😀
Sixo
az csak hab a tortán hogy az ezredeket folyamatosan századoknak mondta 😀
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Jenő segghülye. Plusz ez a nagy "megmondom a tutit" oda-vissza egy futamon belül rohadt idegesítő.
több mint 3 éve
Ganna beszarás, hogy mennyie kiemelkedik ebben a számban. Kb. mint Carringtn kajakban.
több mint 3 éve
Mammamia! 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
"18 SZÁZAD!! Most növelik 118 ezredre!!!"jenő úgy kezdte nem merném megtippelni, ki fog nyerni, 2 kör után, már toronymagasan az olaszok a favoritok 😀utána meg kijelentette hogy simán megnyerték a dánok 😀
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
jenő ennyire vakon kommentátort xDAz AUS-NZL-nél teljesen vakon volt a 18 századokkal.. áttettem, hát ES-se se látták, h jönnek vissza az olaszok.
Sixo
Most nagyon szomorú vagyok.. bár lehet az én elvárásaim nagyok.
több mint 3 éve
jenő úgy kezdte nem merném megtippelni, ki fog nyerni, 2 kör után, már toronymagasan az olaszok a favoritok 😀Aztán meg, hogy ez eldőlt, 0.8-ról nem lehet visszajönni 😀
Sixo
Igazi fasz.
több mint 3 éve
jenő úgy kezdte nem merném megtippelni, ki fog nyerni, 2 kör után, már toronymagasan az olaszok a favoritok 😀utána meg kijelentette hogy simán megnyerték a dánok 😀
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!