Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Összességében eddig jól védekezünk, ugyanúgy ahogy az olaszok ellen, csak szarul támadunk
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Azért Bijacot nem kellene belőni, enélkül is ő a legjobb kapus most
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Jézusom milyen nehéz kezdés
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
atyaég de nehezen jött össze!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
röfögött

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Viktor mikor jön? 12.50re volt írva
peach
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Viktor mikor jön? 12.50re volt írva13:30
peach
10 perccel érdemes számolni minimum egy meccsnél... nem is értettem a 12:50-et, amikor a tiszta idő 6 perc egy meccsnél, és 6. meccs volt...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
beszarok!!!!
több mint 4 éve
kapufa. A fenébe
több mint 4 éve
Viktor mikor jön? 12.50re volt írva
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
fasza lesz, ha Bijac kivédi a szemünket..
több mint 4 éve
McPherson 49.34, az kemény, bár még így is meglepne tőle egy érem
több mint 4 éve
13 horvát pólóban meg fecskében a himnusz alatt, érdekes látvány. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
németek első két szettet 2-re meg 3-ra nyerték, durva 😊
több mint 4 éve
Mé nem szóltatok, hogy van hegymászás?😊A legnagyobb fim versenyző, szóval kérdezz nyugodtan 😊 Egyébként falmászás, a hegymászás az, amit a Mount Everesten csinálnak, bakancsban meg hőálló ruhában.
| faszt keres ilyen hülyeség egy olimpián |
NB2
Eszméletlen megterhelő sportág. Nincs is olyan, aki mindhárom számban kiváló (gyors mászás, bouldering, ami technikailag nehéz, illetve a köteles mászás, lead, ami pedig állóképességet igényel), ezért is érdekes a lebonyolítás. Egészen pontosan egy valaki van, Adam Ondra, de ő meg egy mutáns 😊
Japánban nagyon népszerű egyébként, ahogy Franciaországban is, így Párizsban is ott lesz. Nagyon remélem, hogy marad is.
Nézd meg, a gyors mászás látványos, a bouldering nagyon érdekes, a lead egy kicsit unalmas tud lenni.

több mint 4 éve
Én nem is értem hogy lehet ilyen 7 meg pláne 10 próbára felkészülni 😊Legalább változatos a készülés... nekem bejönne. Anno akartam ilyen mezei embereknek tartott 10 próbára menni... sajnos ütközött valamiel, mai napig bánom 😕 mostmár túl öreg/out of shape vagyok hozzá. 😕
Szesze
Vicces amikor kiszámolod, h a futószámokban kapnál 200-300 pontot, ugró számokban meg 0-100 között... 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Kezdődik a vízilabdaHajrá fiúk! 😎
több mint 4 éve
Én nem is értem hogy lehet ilyen 7 meg pláne 10 próbára felkészülni 😊
több mint 4 éve
nagyon formán kívül van, nem tudom mi történhet veleBokasérülése volt
Sixo
3 hete pl magasugrást se gyakorolt
több mint 4 éve
Nah ezeket a horvátokat most meg kell csapni!
több mint 4 éve
nah gyerünk Xéni, 4.re kéne az a 14 méter ha tényleg top8 a cél