Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Jenő segghülye. Plusz ez a nagy "megmondom a tutit" oda-vissza egy futamon belül rohadt idegesítő.

több mint 4 éve
Ganna beszarás, hogy mennyie kiemelkedik ebben a számban. Kb. mint Carringtn kajakban.
több mint 4 éve
Mammamia! 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
"18 SZÁZAD!! Most növelik 118 ezredre!!!"jenő úgy kezdte nem merném megtippelni, ki fog nyerni, 2 kör után, már toronymagasan az olaszok a favoritok 😀utána meg kijelentette hogy simán megnyerték a dánok 😀
Sixo
az csak hab a tortán hogy az ezredeket folyamatosan századoknak mondta 😀
eaglesmcnabb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
jenő ennyire vakon kommentátort xDAz AUS-NZL-nél teljesen vakon volt a 18 századokkal.. áttettem, hát ES-se se látták, h jönnek vissza az olaszok.
Sixo
Most nagyon szomorú vagyok.. bár lehet az én elvárásaim nagyok.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
jenő úgy kezdte nem merném megtippelni, ki fog nyerni, 2 kör után, már toronymagasan az olaszok a favoritok 😀Aztán meg, hogy ez eldőlt, 0.8-ról nem lehet visszajönni 😀
Sixo
Igazi fasz.
több mint 4 éve
jenő úgy kezdte nem merném megtippelni, ki fog nyerni, 2 kör után, már toronymagasan az olaszok a favoritok 😀utána meg kijelentette hogy simán megnyerték a dánok 😀
Sixo
az csak hab a tortán hogy az ezredeket folyamatosan századoknak mondta 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Huh, honnan jöttek vissza az olaszok itt a döntőben
több mint 4 éve
Lehetett látni h 0.8-ról hozzák vissza...Nagyon nagy döntő, és most az ES-es kommentátorokban is csalódnom kellett....
több mint 4 éve
jenő úgy kezdte nem merném megtippelni, ki fog nyerni, 2 kör után, már toronymagasan az olaszok a favoritok 😀
több mint 4 éve
itt lehetnek nézők? mert ez nem pár tucat ember, én nem sajtósnak tűntek ,az edzők meg bent vannak úgy is
több mint 4 éve
csóri Új-Zélandi :/
Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Simán visszajönnek a németek, Kanada túl korán engedte el a 4. embert...Maybe not 😕
Szerkesztette: Igor
több mint 4 éve
Szerbia 2-0 eddigÚJ barátnőd kell keresned... 😕
Nem bírnak velük az olaszok
Chargers LT
több mint 4 éve
Szerbia 2-0 eddigNem bírnak velük az olaszok
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Persze, a britek 4:28-at mentek... képben van a kommentátor úr, úgy látom..Azt az időt a nőknél kiröhögnék, és csöppet gyanúsnak kéne lenni h miért mentek 40 seccel kevesebbet, címvédőként...
több mint 4 éve
Let's go TJON EN FA!
több mint 4 éve
Aha, omnium részeként lesz láthatóA kieséses az amikor vannak egy csomóan, és minden körben az utolsónak heló?pályakerékpáron minden versenyt megrendeznek kajak-kenuban meg nem?Nagyon sok versenyt nem rendeznek meg (scratch, pontverseny, kieséses, stb)
vagy örüljünk, hogy már legalább 2 magyar lehet?
NB2
Rajna
Hanni
több mint 4 éve
A kieséses az amikor vannak egy csomóan, és minden körben az utolsónak heló?pályakerékpáron minden versenyt megrendeznek kajak-kenuban meg nem?Nagyon sok versenyt nem rendeznek meg (scratch, pontverseny, kieséses, stb)
NB2
Rajna
több mint 4 éve
Jah, összesen van 1 omnium...pályakerékpáron minden versenyt megrendeznek kajak-kenuban meg nem?Nagyon sok versenyt nem rendeznek meg (scratch, pontverseny, kieséses, stb)
NB2
Rajna
Pedig jobb lenne azokból több, és nem csak sprintből/rövid távúból.
több mint 4 éve
oszt a kolumbiainak miért volt jó, hogy ment egy kört a nézők között ?
több mint 4 éve
Minden nap hajnal 2-től esete 7-ig felveszek mindent az m4, es1-2 csatornákon. Aztán este átpörgetve nézem vissza őket. Remélem igazad lesz, legalább 1 meccs jó lenne, bár a Török Dél-Korea meccset is nagyon megnéztem volna.Este (délután) az uccsó esemény lesz a Brazil - Orosz női röpi rangadó10 órakor kezdődik az olasz - szerb női röpi...🇮🇹Sajnálom, hogy nem látom. 😕 Egyenes kiesésből nem sokat láttam sajna. A TV is max strandot ad inkább. Bár ott meg mindkét kanadai duó kiesett már a lányoknál, akiknek főleg szorítottam.
M4 online 3.
Chargers LT
alatriste
Azt már szerintem fogja tv adni
Jó lesz minden szempontból 😁
Chargers LT

Liverpool Fc
több mint 4 éve
pályakerékpáron minden versenyt megrendeznek kajak-kenuban meg nem?Nagyon sok versenyt nem rendeznek meg (scratch, pontverseny, kieséses, stb)
NB2
több mint 4 éve
Duna adja az olasz meccset isEste (délután) az uccsó esemény lesz a Brazil - Orosz női röpi rangadó10 órakor kezdődik az olasz - szerb női röpi...🇮🇹Sajnálom, hogy nem látom. 😕 Egyenes kiesésből nem sokat láttam sajna. A TV is max strandot ad inkább. Bár ott meg mindkét kanadai duó kiesett már a lányoknál, akiknek főleg szorítottam.
M4 online 3.
Chargers LT
alatriste
Azt már szerintem fogja tv adni
Jó lesz minden szempontból 😁
Chargers LT