Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
vezetés!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
ilyenkor kell Ugandázni?😊
több mint 3 éve
Manó eddig hatalmas plusz ember az olimpián. Ugye ő fel is fogadott dietetikust meg a szezon előtt h minél jobb formában legyen
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Ezek ölik egymást inkább, mint játszanak
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
nah, vezetünknyilván most mi kaptuk a fújásokat 😊 most kb egál
több mint 3 éve
Loncarnak már kinézett ez a kiállítás
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Etióp nagyon nagyot fut...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
amúgy valaki erre tudja a szabályt? nem az van, hogy ha a léc azután esik le, hogy az ugró lement a szőnyegről, akkor annak nem jónak kell lennie? miért vették el tőle ?
több mint 3 éve
Ez nálad ilyen Wakandás beütés?Női 3000m akadály kezd érdekes lenni...UGANDA !!
Igor
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Na, negyedenként fordulnak az ítéletek?
Liverpool Fc
több mint 3 éve
absz nemezaz!!!Ez sem volt egy nagy megjatszas amúgy …
Szesze
csebi
több mint 3 éve
ezaz!!!Ez sem volt egy nagy megjatszas amúgy …
Szesze
több mint 3 éve
Női 3000m akadály kezd érdekes lenni...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
ezaz!!!
több mint 3 éve
Nézni én is nézek időnként. Eger meccsekre van, hogy ki is megyünk 1-2-re, de tényleg egyszeri nézőként én nem látom, hogy van különbség a két centervédekezés között. De azért kérdezem, mert lehet én nem látok valamit.de most komolyan, aki ért is hozzá, ez rendben van? ennyire szabálytalanul tudunk csak védekezni mind a fiúknál mind a lányoknál, miközben mi alig harcolunk ki 20mp-eket?Sydney óta nézek vízilabdát, de most így nyilván szubjektív módon visszagondolva mindig ez van.
alatriste
Kampman
Nagyon frusztráló az biztos.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
ozibozi
17 664
A centereken is sok múlik kiállítás terén.
több mint 3 éve
de most komolyan, aki ért is hozzá, ez rendben van? ennyire szabálytalanul tudunk csak védekezni mind a fiúknál mind a lányoknál, miközben mi alig harcolunk ki 20mp-eket?Én ugye 20+ evet játszottam van játékvezetői vizsgam is (bár olyan régen vezettem h már nem érvényes sztem). Két vitatható ítélet volt: Mezei kontra meg a Hosi kiállítása. Ez annyira nem rossz arany sztem még.
alatriste
több mint 3 éve
Shkurenyov mekkora arc, ugrik, leveri a lécet, majd még mielőtt leesne a léc lefut a szőnyegről, először fehér zászló, aztán meggondolták maguk és piros, az oroszok meg valszeg óvnak
több mint 3 éve
Ezer kellene az h konzekvensen fujjanak. Legyen végig kiállítás vagy kontra ugyanaz mindkét oldalon és az első meg az utolsó negyedben. Sajnos ritkán sikerül amúgy.Na ezt a részét utálom a vizilabdának. Az egyik oldalra négy fórum, a másikra csak kontrák. Pedig oda vissza befefojtják egymást, attól függ az egész, hogy milyen bírókat fogsz ki. Ez már majdnem pontozásos sportág így.Ezzel teljesen egyetértek, szerintem is a legszubjektívebb labdás sportág a bírók szemszögéből, kb. minden a víz alatt történik.
Bálesz
balintbaba
több mint 3 éve
Kampman
28 701
de most komolyan, aki ért is hozzá, ez rendben van? ennyire szabálytalanul tudunk csak védekezni mind a fiúknál mind a lányoknál, miközben mi alig harcolunk ki 20mp-eket?Sydney óta nézek vízilabdát, de most így nyilván szubjektív módon visszagondolva mindig ez van.
alatriste
több mint 3 éve
Az egész olimpián pontatlanul lövünk... Azért lőttünk eddig is rohadt sok kapufát
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
a körülményeket tekintve elmegy az eredmény
több mint 3 éve
Cubehor
318
Miért kell telenyomni sötét színekkel a "" fehér "" sapkánkat is ?Nagyon nézőbarát.
több mint 3 éve
Na ezt a részét utálom a vizilabdának. Az egyik oldalra négy fórum, a másikra csak kontrák. Pedig oda vissza befefojtják egymást, attól függ az egész, hogy milyen bírókat fogsz ki. Ez már majdnem pontozásos sportág így.Ezzel teljesen egyetértek, szerintem is a legszubjektívebb labdás sportág a bírók szemszögéből, kb. minden a víz alatt történik.
Bálesz
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c