Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
mekkora játék!!!!
több mint 3 éve
Ez volt amúgy. Viszont ezek a legtutibb gólok ha jól játszák meg, most sajnos nem volt ott a helyzet.utálom az ilyen bejátszásos emberelőnyöket, túl kockázatos..Olyan mintha ezt beszélték volna meg és mindenáron meg szerettük volna csinálni, pedig nem volt helyzet. 😀
Szesze
balintbaba
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Márpedig minden sportból fogok nézni (legalább 5 percet...)Remélem van szinkronúszásszakértő is, aki meg fog sértődni....mondjuk aki szinkronúszást néz az meg is érdemli...
Persze, értem én h kell hozzá tüdő, meg testkontroll, meg minden... és egy picivel a lótáncoltatás fölött van... de csak nagyon picivel.
Igor
Lézerjani szavaival élve, aki szinkronúszást néz, az annyit is ér.
eaglesmcnabb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
5. blokkunk, ez legalább jól működik
több mint 3 éve
0 blokk a horvátoknak eddig...Ha pontosabban lövünk, gól
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
németek nagy nehezen csak behúzták a párost pinyóban
több mint 3 éve
Amúgy néha bántóan messze vagyunk a kaputól. Center 4-5 méteren a lövök meg 7-9 méteren …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Remélem van szinkronúszásszakértő is, aki meg fog sértődni....Szégyelld magad 😀
Persze, értem én h kell hozzá tüdő, meg testkontroll, meg minden... és egy picivel a lótáncoltatás fölött van... de csak nagyon picivel.
Igor
több mint 3 éve
utálom az ilyen bejátszásos emberelőnyöket, túl kockázatos..Olyan mintha ezt beszélték volna meg és mindenáron meg szerettük volna csinálni, pedig nem volt helyzet. 😀
Szesze
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
Remélem van szinkronúszásszakértő is, aki meg fog sértődni....mondjuk aki szinkronúszást néz az meg is érdemli...
Igor
Lézerjani szavaival élve, aki szinkronúszást néz, az annyit is ér.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Mikor előnyt kapunk minek reklamál …Märcz mikor kapott sárgát?most
csebi
Kampman
több mint 3 éve
Fuh de pontatlan bejátszás volt
több mint 3 éve
Ezt se gondoltam volna, hogy Mayer magason fog verni Warner-e. Okés, hogy csak azért B csoportos, mert idén még nem ugrott, de akkor is.
több mint 3 éve
utálom az ilyen bejátszásos emberelőnyöket, túl kockázatos..
több mint 3 éve
Zalesz ezt hova akarta????
több mint 3 éve
Az, de sokkal inkább tánc, mint sport nálam is.Remélem van szinkronúszásszakértő is, aki meg fog sértődni....Azért az vitathatatlanul nagyon látványos
Igor
Chargers LT
több mint 3 éve
Remélem van szinkronúszásszakértő is, aki meg fog sértődni....Azért az vitathatatlanul nagyon látványos
Igor
több mint 3 éve
Kínkeserves a horvátok elleni meccs, de legalább előre tudtuk, hogy ez lesz.
több mint 3 éve
Remélem van szinkronúszásszakértő is, aki meg fog sértődni....Hogy mit mondtál a lótáncoltatásról ?
Igor
több mint 3 éve
Märcz mikor kapott sárgát?
több mint 3 éve
Remélem van szinkronúszásszakértő is, aki meg fog sértődni....😀
Igor
több mint 3 éve
Remélem van szinkronúszásszakértő is, aki meg fog sértődni....Persze, értem én h kell hozzá tüdő, meg testkontroll, meg minden... és egy picivel a lótáncoltatás fölött van... de csak nagyon picivel.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
végre kivédekeztünk egyet!
több mint 3 éve
Balkezesinktől is kéne majd valami, egyelőre nagyon el vannak tűnve.Mintha ki sem utaztak volna. Ráadásul Vámos két hibával már.
balintbaba